Έτσι ρε, μίλα μας για τις επαναστατικές πρωτοπορίες να γουστάρουμε! :lol: (εννοείται συμφωνώ σε όλα)
οκ!!! χωρις αξιολογικη σειρα και κρινετε εσεις μεχρι ποιο δισκο, οι εξης…
the beatles
the who
rolling stones
chuck berry
mc 5
led zeppellin
black sabbath
judas priest
iron maiden
metallica
slayer
faith no more
pantera
nirvana
tool
mastodon
η λιστα ειναι ενδεικτικη εχει ακομα… οοουυυ να φανε ακομα κι αυτοι που ακουνε muse!! αλλο παλι και τουτο
ον τοπικ βαρετος ο δισκος να μην τα ξαναλεμε παλι, λαιβ ομως να κανουνε οσο αντεχουν, κατανοω πληρως την αναγκη ενος ροκ μουσικου για αμεση επαφη με τον κοσμο!
…
Πρωτα απ’ ολα καλωσηρθα! ο δισκος κατα τη γνωμη μου ειναι αρκεττα καλος
Κατι σα συγχωνευση αμολαδ με μπρειβ …ενα πραγμα μονο εχει αρχισει ν μου τη σπαει λιγο.το μαδερ οφ μερσι,αυτο το γαματο κομματι δεν μπορουσε ν τελειωνει με ρεφρεν η τουλαχιστον ο θεος bruce ν κρατησει λιγη παραπανω ωρα το way???( Seem to just have lost my way ειναι ο τελευταιος στιχος). ααα κ καλυτερα κομματια imo ειναι starblind,mother of mercy,coming home,the man who would be king k talisman…ade k ligo to when the wild wind blows
Κάτι άκουσα…και δεν με χάλασε καθόλου…όχι τόσο καλό, σαν τα τρία προηγούμενα, αλά όχι και κακό…θέλει ακροάσεις, απ’το cd:):!:
Κάνε έντιτ και πρόσθεσε στα κατάλληλα σημεία Yardbirds, Cream, Jimi Hendrix, King Crimson, Judas Priest, Rush, Motorhead, Manowar, Celtic Frost, Queensryche, Dream Theater και Paradise Lost. ΤΩΡΑ.
πρεπει να το παρω αμεσα στα χερια μου!!
αυτές τι είναι? μπάντες που αλλάξανε την κοινωνία?
Bαρεμαρα ο δισκος.Μια απ τα γιδια.Το Mother of mercy μ αρεσε παραυτα και το ξεχωρισα με το πρωτο ακουσμα.Τα “prog” σημεια τους ειναι πιο παρωχημενα και απ τη νιοστη τσιχλοφουσκα του Roine Stolt.Ισως επισης ο πρωτος δισκος που ο τιτανοτεραστιος και τρισμεγιστος Bruce ακουγεται κατωτερος των συνηθισμενων στανταρ του.Παμε γι αλλα,μια και αναμενονται αρκετες ακομα εξαιρετικες κυκλοφοριες.
Αν εννοούσε αυτό, τότε απ’ τη λίστα του τέτοιες μπάντες είναι μόνο 2-3 και σηκώνει κουβέντα το αν “άλλαξαν την κοινωνία”.
Εγώ κατάλαβα για συγκροτήματα που έφεραν κάτι καινούριο στη ροκ μουσική, και νομίζω ότι αυτό ισχύει και γι’ αυτούς που έβαλα εγώ.
καμια μπαντα δεν αλλαξε την κοινωνια και κανεις δεν ειπε τιποτα τετοιο! απλα καποιες απο αυτες επηρεασαν τον τροπο σκεψης ανθρωπων, κυριως στον δυτικο πολιτισμο, με αποτελεσμα να λεμε πως ειχαν καποιο ιμπακτ στην κοινωνια.
Δεν έκανες έντιτ όμως.
αν και συμφωνω γενικα και αοριστα, σιγα μην κοτσαρω διπλα στους mc5 και τους who το ονομα dream theater :lol::lol: μην παρεξηγηθω, ολες οι μπαντες που αναφερεις ειναι μεσα φυσικα στην λιστα, απλα η δικια μου λοξη αισθητικη δεν μ αφηνει να το κανω δεν παει το χερι μου!! πως να στο πω!
Δεν πάει το χέρι σου ούτε να γράψεις Cream, Jimi Hendrix, Judas Priest και Motorhead ρε χαμένε;
Σιγά τη λοξή αισθητική. Το να μη αρέσουν οι theater, είναι τρέντυ
Ώχου γάμησέ μας εσύ ρε ΠΡΟΓΚΣΤΕΡ.
ρε παπαριτσο, τι σκαλωμα εχεις φαει!!! ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ γραφω! ναι και αυτα που λες μεσα ειναι… μπα ζορι που το τραβας!! ελεος! αλλα αφου επιμενεις οι ντριμ θιατερ που κανονικα ειναι, τσουπ!!! τωρα δεν ειναι! να παν να αμηθουν κι αυτοι! ωχου…
Ε δεν μπορώ ρε μαλάκα να βλέπω σε μια τέτοια λίστα τους Maiden και όχι τους Priest! Εδώ υπάρχει θέμα από χτες-προχτες, δεν το καταλαβαίνεις;
Αλήθεια τώρα δεν έγιναν αντιληπτά τα κίνητρα της παρέμβασής μου;
Απλά να βγάλουμε μια άκρη, να ξέρω τι να λέω στον κόσμο
Η αληθεια ειναι πως επικρατει μια συγχυση οσον αφορα την κυκλοφορια του νεου δισκου των iron maiden για το αν υπαρχει η οχι στα δισκοπωλεια. Μετα απο προσωπικη ερευνα η αληθεια ειναι οτι στο metropolis στην ομονοια και στο nuclear blast shop στην πλ.καννιγγος ΥΠΑΡΧΕΙ!!Αυτα προς αποκατασταση της αληθειας γιατι σε διαφορα blog αναφερεται πως το δισκακι δεν υπαρχει στα δισκοπωλεια…η αληθεια λοιπον ειναι οτι υπαρχει σε καποια δισκοπωλεια.