120 σελιδες για εναν δισκο της σειρας
κολλημενοι με την μπαλα.
120 σελιδες για εναν δισκο της σειρας
κολλημενοι με την μπαλα.
άλλαξε τα posts per page να σου βγουν λιγότερες οι σελίδες :lol:
Ναι αλλά και πάλι θα του μείνει το “δίσκος της σειράς”:lol:
Γνωριζει κανεις αν κυκλοφορησε και η ελληνικη εκδοση στα δισκοπωλεια ή μονο η κανονικη και η limited edition?
Δεν καταλαβαίνω γιατί θάβετε όλοι το ομώνυμο. Μια χαρά όμορφο κομματάκι είναι. Κατά τ’ άλλα στηρίζουμε Coming Home και Starblind. Εύκολα τα καλύτερα του δίσκου. Στο σύνολο όμως ο δίσκος χάνει κάπου, ο χειρότερος της μετα reunion εποχής.
Mόνο η limited έχει κυκλοφορήσει μέχρι στγμής. Η ελληνική έκδοση κατά πάσα πιθανότητα δεν θα διαφέρει από την κανονική (όταν κυκλοφορήσει)
Ξέρουμε πότε κυκλοφορεί;
Εντός του Αυγούστου ή πάει απο Σεπτέμβριο?
Μέσα στον Αύγουστο, στις καινούριες παραλλαβές της ΕΒΓΑ:p
Νομιζω οτι κυκλοφορει 18 Αυγουστου, δηλαδη μεθαυριο…
Μια χαρα το πηρα σημερα απο το Μεταλ Ερα,το εχει και το Μετροπολις και ο Μπλαστ!
Ομορφη η Mission Edition θα τσεκαρω το bonus υλικο αργοτερα…Θα ηθελα μονο μεγαλυτερο μπουκλετ…
Κατι που παρατηρησα ειναι οτι στο Where The Wild Wind Blows ο Nicko δεν χρησιμοποιει καθολου το πολυαγαπημενο του Ride πραγμα τρομερα σπανιο…
Πόσα η Mission;:):!:
18 και κατι ψηλα
Λοιπον εχοντας ακουσει 2 φορες τον δισκο δε μπορω να σχηματισω πληρης αποψη ωστοσο,προχειρα, θα πω πως χαρηκα διοτι το ομωνυμο ειναι το χειροτερο κομματι του δισκου… το ελντοραντο μου αρεσε περισσοτερο αποτι οταν το ειχα πρωτακουσει…coming home και mother of mercy πολυ ωραια κομματια…τα 5 τελευταια κομματια του δισκου που ειναι και μεγαλης διαρκειας μαρεσαν πολυ(το a matter ειναι απτα favourite μου)…άλλα λιγοτερο βεβαια και άλλα περισσοτερο…
στα αρνητικα,καποια deja vu απο Infinite Dreams,Paschendale,Legacy (και οχι μονο),στα καινουρια κομματια,καθως και καποιες μελωδιες η οποιες δεν αποδιδουν στο μεγιστο,δειχνοντας πως δε δουλευτικαν αρκετα…
στη σουμα,ο δισκος ακουγεται ευχαριστα για μενα,το κακο ειναι οτι δεν φτανει τον προκατοχο του σε ποιοτητα συνθεσεων…ισως λογω του οτι αποσταση 4 χρονων αναμεσα σε δισκο δεν εχει ξαναγινει σε μειντενικο αλμπουμ,μπορει να τους εκανεν να βιαστουν στο να τελειωσουν το δισκο και να μην τον εμπλουτισουν οπως ακριβως θα ελπιζαμε…ωστοσο,δε πιστευω πως θα περασει αδιαφορος απτα αυτια των μεινταναδων(μιλαω για αυτους που δεν τους εχουν αφορησει μετα το 2000)
Cheers:drunk:
Κιεγώ πιστεύω ότι δεν θά’ναι αδιάφορος,αλλά, δεν θά’ναι και ο πιο αγαπημένος:):!:
Τη δεκαετία του 80 και λίγο του 90 ,όλη αυτή η συζήτηση γινόταν σε πάρκα ,πλάτειες,μπιλιαρδάδικα,καφετέριες,σχολεία,και πολλές φορές κατέληγε σε ξύλο.
Όποτε έβγαζαν νέο δίσκο οι maiden γινόταν πανικός στις μεταλλοπεριοχές της αθήνας,
πατήσια,περισσός,γαλάτσι,μπραχάμι,νέα σμύρνη κλπ.Μοναστηράκι,happening για βινύλιο και μαζώξεις σε σπίτια ή μεταλλο-στέκια για ακρόαση.
Εχω δει μπροστά μου άτομα να παίζουν ξύλο για τους maiden.
Και πάντα υπήρχαν οι πολεμιοί τους,που απέριπταν ακόμα και το seventh son,επειδή είχε keyboards.Πάντα όμως έβρισκαν τρόπο να έχουν μεγάλη επιρροή κυρίως στους νεαρούς οπαδούς.Το 80% αυτών που 'αρχισαν να ακούνε rock-metal γενικότερα,άρχισαν με maiden.Αγόρασαν όλα τα album και τα singles,ήξεραν όλους τους στίχους klp.Η συναυλία του 88 ήταν η αποθέωση των maiden στην ελλάδα.
Έπειτα υπήρξε η γενια που λάτρεψε τους maiden με το fear of the dark,και έπειτα ήρθε η πτώση.Το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 90 έφερε μια απαξίωση για τους maiden,από πολλούς θεωρήθηκαν παρωχυμένοι,ότι δεν εξελίσσονται και ότι δεν είναι cool να ακούς maiden.Είχε αρχίσει να αλλάζει και η μουσική τότε,χιλιάδες νέα είδη μουσικής και στο επίκεντρο της διασκέδασης της νεολαίας η αγάπη για τη μουσική έχανε τη πρωτοκαθεδρία.Ιντερνετ,ιδιωτική τηλεόραση,παιχνιδομηχανές,club,πολλές συναυλίες όλα αυτά έκαναν το να αγοράσεις ένα νέο album από ένα συγκρότημα ή να πας σε μια συναυλία κάτι όχι τόσο μοναδικό.
Παρόλα αυτα οι maiden βρήκαν τον τρόπο να μην εξαφανιστούν.Λίγο τα re-issues,λίγο τα προσωπικά του dickinson,λίγο το απωθημένο που είχαν πολλοί ότι δεν είχαν δει τους maiden με τον dickinson οδήγησε στη sold-out συναυλία στο περιστέρι το 99.Από τότε κατάφεραν και πάλι να κερδίσουν τους πιτσιρικάδες και να κυκλοφορήσουν 4 αξιοπρεπή αλμπουμ.Ίσως τώρα να είναι πιο δημοφιλείς από ότι ποτέ.Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι για όλους εμάς που ακούμε rock-metal μουσική για 20 χρόνια,όσο κι αν “δυσκολευόμαστε” πια να ακούσουμε maiden φανατικά,οι maiden είναι κάτι παραπάνω από μια καλή μπάντα,ήταν η πόρτα σε ένα συναρπαστικό κόσμο και πιστευώ πως όλοι είμαστε συναισθηματικά δεμένοι με τη μπάντα,και θέλουμε το album να πάει νούμερο 1 σε αγγλία και αμερική και ας μην είναι το καλυτερό τους.
jimmyontheroad , sumfwnw apolyta mazi sou.O kaluteros diskos tous den einai ( kai poios perimene na einai ),alla einai aksioprepestatos kai deixnei oti oi maiden sevontai tin istoria tous kai mousika vazoun allo ena petradaki stin klironomia pou afinoun.mporei na min einai tsimentolithos(vlepe powerslave) ,alla to prosimo gia mena einai thetiko.kai kati mou leei oti o diskos autos,oso pairnaei o kairos,toso tha anakaluptetai.Mou fainetai arketa pio amesos kai pio euxaristos mousika apo dance of death kai amolad.Den lew kaluteros(to kalutero san ennoia einai panta upokeimeniko sti mousiki),alla einai pio konta stin tautotita twn maiden se sxesi me tous diskous pou proanefera.
O perissoteros ntoros ginetai, epeidi mpainoume sti diadikasia sugkrisis me diskous pou graftikan ti xrusi periodo twn maiden.An to final frontier kukloforouse apo mia nea mpanta tote tha milagame polu diaforetika gia to disko auto.H sigkrisi omws pou tou epivalletai einai anisi.Alli mousiki grafeis sta 22 , alli mousiki sta 55.Otan to fanatiko tous koino einai metaksu 14 kai 24 , logiko einai na epizita kati pio konta sto…metal ,skeftomeno diskous opws number of the beast,powerslave kai somewhere in time.Oi anthrwpoi omws einai 55.Kai parousiazoun ti mousiki pou theloun na paiksoun twra.Kai to iremo kai balladoeides Coming home , kai to Isle of the avalon me tin megali eisagogi kai to when the wild wind blows pou mousika alla kuriws stixourgika skopeuei na sou meinei kati sto mualo.Osa de ja vu kai na grafane pleon,pali pikroxola sxolia tha epairnan apo tous polemious.Oso kala maidenika riffs kai na evgazan , pali oti anamasoun tha legane.
Alla pragmata parousiasan sto BNW , alla sto DOD,alla sto AMOLAD alla sto TFF.Kathe diskos twn maiden ,kalos i metrios , exei na deiksei kati to diaforetiko.kai mono auto , aksizei prota ti sosti prosoxi kai meta tin prosopiki kritiki tou kathenos i opoia prepei opws panta na einai sevasti apo tous upoloipous.
Πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω τέτοια κείμενα απο ανθρώπους οι οποίοι φαινεται οτι είναι ανοιχτόμυαλοι κ έχουν “ζήσει” αυτή την μουσική.Μπράβο ρε φίλε.
Σα να ακούω τα ξαδέρφια μου να μιλάνε για τους maiden! υπέροχο ποστ!
Σωστος ο παικτης. Μονο την Καλλιθεα ξεχασες φιλε. :lol: Εγω τους ακουω απο το 1982 ασταματητα παιδια. Μου αρεσει η νεα δουλεια τους και η παραγωγη top notch για τα γουστα μου. Δεν τους παρατησα ποτε μιας και ειχα ανοιχτο το μυαλο μου σε αλλαγες σε ηχους και δρομους. Εχω να παρατηρησω οτι την εποχη που πολλοι τους ξεχασαν για μενα ειχαν καλα στοιχεια. Τρανα παραδειγματα: Sign of the Cross, Man on the edge κτλπ. Σιγουρα ο Dickinson ειναι μια πολυ καλη μοναδα τους αλλα μην ξεχναμε και το Doctor Doctor που ανοιγει καθε live τους ειναι απο Bayley. Το σημαντικοτερο για μενα ειναι η επιστροφη του Smith που προσφερε στο στουντιο, “γεμισμα” του live ηχου τους, σε νεα ακουσματα στον ηχο και ιδεες. Αυτα τα ολιγα γιατι θα μπορουσαμε να μιλαμε ωρες για τα παλικαρια. Bravo τους για αλλη μια φορα που παραγουν την μουσικη που γουσταρουν και αντε ραντεβου οταν ερθουν για live. 8) Γεια σας τωρα παω να τους ακουσω αλλη μια φορα γιατι εχουμε να μαθουμε και τους στιχους απ’εξω. :lol::lol::lol::lol:
ωραία όλα αυτά, αλλά το το doctor doctor δεν ειναι από bayley, από U.F.O. είναι
το virus είναι κομματάρα πάντως