Iron Maiden - The Final Frontier

εμ… τι στερεοφωνικο εχεις?:p:):wink:

[-X [-X
Ποτε ετσι κι αλλιως δεν μου αρεσε αυτη η μπαντα. [-X

Αφήνω συναισθήματα και σκέψεις και ορίστε γνώμη για την ακροάση.
Tα Satellite, El dorado, Mother of Mercy συμπαθητικά, τα Coming Home, Alchemist (τι παουεριά είναι αυτή:?) μάλλον αδιάφορα, τα Avalon, Starblind πάνε να κάνουν κάτι καλό, ενώ τα 3 τελευταία και ειδικά το Wind με άφησαν με χαμόγελο για τις υποψήφιες κομματάρες που απαιτώ να είναι σε κάθε δίσκο της μπάντας.
Ιδωμεν.

Οσοι έχουν ακούσει καλά τον προηγούμενο δίσκο, δεν θα χρειαστούν πάνω από 2 ακροάσεις να δουν αν τους αρέσει ή όχι.
Φαίνεται κατώτερο από τον προκάτοχο, για την μπάντα δεν έχω να πω πολλά για το τι κάνει ο καθένας, ο Μπρούσαρος μόνο νομίζω είναι στα επίπεδα του A.M.O,L.A.D. με ότι και αν συνεπάγεται αυτό.

Τα ξαναλέμε.

[SIZE=“5”]Up the Irons![/SIZE]

Αυτή η “προγκ” στροφή τους πάντως δεν αφήνει τον φανμποϊσμό μου να υπερισχύσει :stuck_out_tongue:

Ας παίζουν 100 χρόνια τα ίδια αρκεί να τα παίζουν καλά. Ένα Brave New World βγάλτε γαμώ!!

Κατα τ’ άλλα το δίσκο δεν τον έχω ακούσει πολύ, μέχρι στιγμής το Talisman μου άρεσε και δεν έχει και ο,τι να ναι στίχους που αυτό είναι +

To Final Frontier το ακούς ευχάριστα αλλά με τίποτα να σε πωρώσει, φάση Different World ξέρω γω

El Dorado ψιλοπίπα

Τα υπόλοιπα τα χω ακούσει χύμα και σε μερικές στιγμές γούσταρα ελάχιστα. Θα κάτσω πιο σοβαρά να το ακούσω κάποια στιγμή αλλά δεν περιμένω πολλά

@vedder

ρε συ, το brave new world δεν ειναι τα “ιδια”…για την ακριβεια το BNW δεν ειχε καμια σχεση με τα μεχρι προηγουμενα αλμπουμ…

anyway,στο τελευταιο τρακ του αλμπουμ,ενω η στιχοι μιλανε για το τελος του κοσμου η μια μεγαλη καταστροφη τελος παντων,το ριφακι ειναι για αφηγηση"η κοκκινοσκουφιτσα παει στο δασος"…αντι να χαμε καμια ντουμια,κανα ριφ του θανατα,μας πετανε το eurodisney…

πρεπει να ναι το χειροτερο απτα μεγαλα τραγουδια του δισκου…

Πηρε κανένας την Ελληνική έκδοση???

…γιατί έχει βγει…εδώ Σέρρες, τίποτα:):!:

Θεωρητικα βγαινει σημερα. Περασα απο κεντρο αλλα ακομα δεν εχουν τιποτα. Αν το παρει κανεισ ας ριξει ενα ποστ να ξερουμε. Θελω να δω περιπτερο με Maiden και διπλα τα Cd tou Star!!!

Σε κεντρικό περίπτερο του Γαλατσιου (Γαλατσίου και Βεϊκου) τζίφος.

Διαβασα καπου οτι ο δισκος θα κυκλοφορησει 23 αυγουστου.Δεν ειναι διασταυρωμενο ομως.Ελεγε οτι λογω διακοπων τις EMI εδω στην ελλαδα, το υλικο θα κυκλοφορησει παντου στις 23 αυγουστου.Αν ισχυει αυτο , τοτε απο βδομαδα η επισημη κυκλοφορια.

Και εγώ αύτο ξέρω, ότι ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 23 λόγω διακοπών και όχι στις 16 που είχε πρωτοανακοινωθεί…

Θα περασω και εγω απο κεντρο, αν βρω κατι θα σας ειδοποιησω…

μαλλον δεν ισχύει κατι τετοιο…τουλάχιστον στην Πατρα μια χαρα τον είχε τον δίσκο…

για την έκδοση στα περίπτερα λέμε…τουλάχιστον στην αρχή της συζήτησης…

Ναι ακριβως. Η ελληνικη εκδοση…αγνοειται. Διαβασα σε αλλο σαιτ οτι η EMI διακοπευει γι’αυτο και απο Δευτέρα. Metropolis kai nuclear blast το εχουν απο ΑΛΛΟ διανομεα.Αυγουστος…ο μήνας που η ΧΩΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ!!!

Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

Τελικά δε κρατήθηκα…το έγραψα σε cd, φρόντισα να έχω φτάξει διάθεση …και το έβαλα στο cd-player του αυτοκινήτου ακούγοντας το,μόνος μου,με μόνη συντροφιά την νυχτερινή θάλασσα…

Συμπαθητικό το ομώνυμο μα με αδιάφορη-άντε να τελειώνουμε-εισαγωγή,αδιάφορο εντελώς,ως κ αστείο, το el dorado, καλό το Mother of Mercy, αρκετά καλό το Coming Home (εδώ σκάνε τα πρώτα χαμόγελα) πολύ λίγο το Alchemist (σαν Enforcer B’ κατηγορίας ακούγεται) και κάπου εδώ ο δίσκος ξεκινάει…

[SIZE=“6”]ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ!!![/SIZE]

Μακάρι να συνεχίσουν τα άτομα να γράφουν τέτοια κομμάτια. Βαθιά χωμένοι στον prog κόσμο των 70s, οι κιθαρίστες κελαηδάνε,γαμάνε! Παρακάλαγα να μη τελειώσουν τα τραγούδια,οι κιθαρίστες δίνουν κ την ψυχή τους,ακόμα και ο Gers σε σημεία με άφησε μαλάκα είτε με τα σόλο του είτε με τα αρπίσματα του…Τέτοιες κιθάρες δεν έχουν ξαναπαίξει οι Maiden,άντε λίγο στο προηγούμενο σε σημεία,φέρνοντας μου στο μυαλό σημεία του Lord of Light. H φωνή του Bruce έχει βαρύνει-λογικό- και τραγουδώντας στο στυλ αυτό δείχνει να το καταφχαριστιέται κ είναι απολαυστικός. Μια χαρά και οι άλλοι 2 στο ρυθμικό κομμάτι.Μου άρεσαν πάρα πολύ όλα τα τελευταία 5 κομμάτια,ειδικά isle of avalon/starblind/talisman.
Εν κατακλείδι μου φάνηκε λίγο άνισος ο δίσκος αλλά αξίζει πραγματικά στο δεύτερο μέρος του.
Και δοκιμάστε να τα ακούσετε βράδυ,μόνοι σας, να στε κ λίγο πιωμένοι,κ άντε γεια!
UP THE PROG IRONS!

δηλαδή τι διαφορετικό θα έχει η Ελληνική εκδοση?να φανταστω κατι σαν των scorions-sting in the tail απο real news??

Είχε σχέση. Δεν ήταν προφανώς στο ίδιο τελείως ύφος με τα παλιά αλλά δεν είναι τόσο εμφανείς οι προθέσεις τους για κάτι τελείως διαφορετικό. Και μικρότερα τραγούδια και όχι τόσο “επικ” κλπ

Το καινούριο άλμπουμ τους “The Final Frontier”, θα κυκλοφορήσουν οι IRON MAIDEN σε ελληνική special έκδοση.

Η αποκλειστική αυτή έκδοση θα βγει στα δισκοπωλεία στις 18 Αυγούστου.(ετσι ελεγε το αρθρο τοτε…)

• Η πρώτη θα είναι η βινυλιακή έκδοση.
  • Η δεύτερη θα είναι η special limited edition έκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει :
  • ένα digipack CD
  • ένα έγχρωμο βιβλίο 32 σελίδων προσαρμοσμένο σύμφωνα με το booklet της βασικής έκδοσης του album.

ΦΥΣΙΚΑ θα υπάρξουν και άλλες εκδόσεις, οι οποίες δεν θα αφορούν μόνο την Ελλάδα αλλά όλο τον κόσμο…
Αυτές θα είναι :

• η απλή CD έκδοση
  • η Special Mission έκδοση που θα περιλαμβάνει :
  • bonus υλικό με σπάνιες φωτογραφίες
  • wallpaper
  • συνέντευξη
  • την απαγορευμένη έκδοση του “The Final Frontier” videoclip
  • το παιχνίδι “Mission II: Rescue and Revenge”
  • η διπλή, picture, βινυλιακή έκδοση

Aυτό το άρθρο προέρχεται από το site: Rock 'n Metal Whisper: IRON MAIDEN : Ειδκή έκδοση του “The Final Frontier” μόνο για την Ελλάδα! http://cratermusic.blogspot.com/2010/07/iron-maiden-final-frontier.html#ixzz0wxscipgU

εεεεε…δεν παει…ακριβως αυτο ηθελα να γραψω…:
τσπ εγω ειμαι ο μονος που βρισκει το ελντοραδο μια χαρα ωραιο κομματι??