Λοιπον κατεβηκα στο κεντρο και στο Metropolis δεν το ειχε το αλμπουμ, No Remorse, Metal Era και τα σχετικα ειχαν κλεισει. Ρωτησα και μου ειπαν οτι το ειχαν φερει απο εναν δικο τους διανομεα και τελειωσαν οι κοπιες και επειδη η EMI ειναι κλειστη για διακοπες, θα ερθει ξανα απο τις 23 ή 24, δεν θυμαμαι ακριβως, απο βδομαδα παντως… Και φυσικα στα περιπτερα δεν υπηρχε η ειδικη ελληνικη εκδοση… Αρα απο βδομαδα παιδες, εγω φευγω για διακοπες οποτε θα το τσιμπησω στις 28 που θα ειμαι εδω… Κριμα γιατι ηθελα να το ακουσω, αλλλα τουλαχιστον θα εχω κατι να περιμενω και θα μετριαστει καπως η ξενερα οταν θα φτανουν στο τελος τους οι διακοπες… Παντως μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα, τι να πω, ολη η ΕΜΙ πηγε διακοπες…#-o
Τον εχω ακουσει πανω απο δεκα φορες ωσ τωρα…απλα καθε φορα ειναι και χειροτερος,ποτε δεν περιμενα οτι θα εβγαζαν κατι χειροτερο απο την εποχη του blaze,ενα τερατουργημα κριμα για την ιστορια τους δεν βρηκα οσο και εαν προσπαθω πλεον ουτε μια καλη στιγμη εστω 10 δευτερα εμπνευσης…κριμα maiden…
οταν λες μικροτερα,εννοεις τα 9λεπτα Dream of Mirrors,Nomad kai Thin line?η τα 7λεπτα Blood brothers kai ghost of navigator…
Ενταξει ρε μαν εσυ το παρακανες :?
απάντηση απο παπασωτηριου για ένα βιβλίο που εχω παραγγείλει εδώ και 35+ μέρες.!!!
-ε,τι να σου πω? δεν ξερω ποτε θα ερθει…ηταν οι απεργίες των φορτηγατζήδων, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…!!!:lol:#-o:?
’
*βεβαία άμα το παραγγείλω να έρθει σπίτι μου θα ερθει σε 4 μερες…με τα ανάλογα έξοδα φυσικά…εκει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΠΟΘΗΚΗ,!!!
ε οχι δα…
[SIZE=“3”]x factor λεμε[/SIZE]
το οτι βγαζουμε καλο ενα αλμπουμ (εξ φακτορ) που εκεινη την εποχη το ψιλοξεσκισαν κριτικοι αλλα και οπαδοι ειναι μεγαλο παραδειγμα του οτι δεν πρεπει να βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα για ενα αλμπουμ…
να δεχτω το “δεν μ αρεσε” αλλα δεν δεχομαι “το χειροτερο αλμπουμ των μαιδεν μετα το…” ή το “δεν εχει εμπνευση και τετοια”
ολα τα αλμπουμ (ναι εσεις που γελατε και κοροιδευετε ακομα και των Μαιδεν) θελουν τον χρονο τους…
θα μου πειτε τωρα
“και τι θα κανουμε ρε αδελφε στο φορουμ; θα μπαινουμε και θα γραφουμε οτι το ακουσαμε αλλα θα ξαναγραψουμε μετα απο 10 χρονια για να πουμε την τελικη ετυμηγορια;”
ναι νταξ θα εχετε κ ενα δικιο
:-k Όταν εννοείς κριτικούς ποιους εννοείς ακριβώς; Γιατί τότε όλοι διαβάζαμε METAL HAMMER (internet δεν υπήρχε διαδεδομένο) και είχε πάρει 2 10άρια πολλά 9άρια και ένα 7άρι από Χρονόπουλο αν θυμάμαι καλά. Μια χαρά τον υποδέχτηκαν οι κριτικοί τον δίσκο όπως και κάθε δίσκο των Maiden. Η εταιρία πλήρώνει καλά…
α οκ…μπορει να θυμαμαι λαθος…αλλα σιγουρα ακομα κ απο αυτους -που δεν με ενδιαφερει και πολυ οι γνωμη τους- η αντιμετωπιση του αλμπουμ μετα δεν ηταν κ η καλυτερη δυνατη…
ή ισως εχω επηρεαστει απο τις συζητησεις με φιλους και εχω αυτη την εντυπωση…
κωλο μπυρες εχουν αλοιωσει την μνημη…ποιος ηταν αυτος που ειχε γραψει οτι ο “αρχηγος των Μαιδεν αναλωνεται σε σολο με το μπασο του τυπου demaio:D”;
αν δεν ηταν στην κριτικη της συναυλιας…ο Σταματουκος εγραφε τοτε;:D:D
υγ: επ’ευκαιριας…επειδη τα χρονια μπορει να ειναι λιγα αλλα το ιντερνετ εχει ανεβει πολλοι δεν μπορουν να καταλαβουν καποιοι την δυναμη τοτε του μετσαλ χαμα…
το πρόβλημα με πολλούς οπαδούς των maiden είναι ότι δεν κατανοούν την πραγματική έννοια του οπαδού ενός συγκροτήματος.γιατί ο οπαδός είναι αυτός που πρέπει να κρίνει πρώτος απ’όλους αυστηρά το συγκρότημα.
ας πούμε, εγώ είμαι fanboy των unearthly trance.άκουσα μια κομματάρα που κυκλοφόρησαν σε ένα split και ήμουν έτοιμος να αποθεώσω.έχοντας ακούσει όμως τα δύο μέτρια κομμάτια που έχουν διαρρεύσει από το νέο δίσκο είμαι επιφυλακτικός και δεν πρόκειται να αποθεώσω επειδή “ΡΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ UNEARTHLY TRANCE!”.
τι θέλω να πω?πως όντας προκατειλημμένος ότι οι maiden θα βγάλουν το δίσκο της δεκαετίας επειδή είναι οι maiden, έχεις χάσει τη μπάλα πριν καν ακούσεις το δίσκο.έτσι, οδηγούμαστε στο εκνευριστικό σημείο να κράζουμε όποιον δεν του αρέσει ο δίσκος.
δεν είναι έτσι όμως.επειδή σε κάποιον δεν αρέσει το ff δεν πάει να πει πως δεν είναι και αυτός οπαδός της μουσικής των maiden ε?να είμαστε διαλλακτικοί και να σεβόμαστε τη διαφορετική άποψη.
είπα όσα είχα να πω.κράξτε τώρα.
Και που σαι ακόμα. :lol:
On topic ο δίσκος είναι πατάτα.
απ’όσο βλέπω είσαι το μόνο άτομο εδώ μέσα που έχει ακούσει το νέο unearthly trance…
να ελπίζω?
και on topic ναι, ο δίσκος είναι όντως ανέμπνευστος, πατάτα πως το λένε…
Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο ξεκάρφωτο πράγμα από το εσωτερικό του gatefold…
…Πάντως απορώ γιατί η “μεγάλη” φάτσα του Eddie που βρίσκεται μέσα στο εσωτερικό artwork δεν αποτελεί το εξώφυλλο.
εγώ απορώ με όσους θάβουν το x-factor σα το χειρότερο μέηδεν. τι διάολο, το virtual σας άρεσε περισσότερο? :-s
Σωστή παρατήρηση, απορώ και γω. Το x-factor είναι πολύ καλός δίσκος και δεν βλέπω γιατί του χει βγει τ όνομα. virtual xi μακράν ο χειρότερος maiden δίσκος ever.
Τι να ελπίζεις, μιλάμε για την πλήξη προσωποποιημένη. Το έχω εδώ και μήνες και έχω καταφέρει να τ ακούσω ολόκληρο 4-5 φορές. Τζάμπα τα γαμάτο artwork.
πω μαν, με απογοητεύεις.αν και τα δύο που είχα ακούσει ήταν μέτρια περίμενα κάτι καλύτερο από την προηγούμενη μουφίτσα…
με βαριά καρδιά στρέφω αλλού την προσοχή μου λοιπόν.
πάντως συμφωνώ και επαυξάνω για virtual xi (xixixi).
Σκέψου μόνο ότι εμένα μου άρεσε και το προηγούμενο -δεν έκοψα και φλέβα, αλλά το θεωρώ καλό δίσκο- και αναλογίσου πόσο χάλια είναι το καινούριο.
Satellite 15 - The final Frontier: Οτι πρέπει για εισαγωγή συναυλίας το καλοκαίρι στην Αθήνα
El Dorado :Τραγουδούν οι κιθάρες
Mother of mercy :Φωνάρα του Βρασίδα
Coming Home : Ελκυστικό
The Alchemist: Μελωδικότατο
Isle of Avalon: Περιπετιώδες
Starblind: Καλούτσικο
The Talisman :Πόρωση
The Man Who Would Be King : Ωραίο
When the Wild Wind Blows : ΕΠΟΣ
Όσες φορές και να το ακούσω,η πόρωση,η μαγεία και η ανατριχίλα είναι η ίδια…
Καλά, συμφωνώ ότι το X Factor είναι καλός δίσκος και το Virtual XI κακός, αλλά ο χειρότερος δίσκος Maiden είναι το No Prayer…
Τώρα, για το καινούριο, μετά από λίγες ακροάσεις συμπεραίνω ότι πράγματι δεν είναι να σκίζεις τα ρούχα σου, αλλά αν θέλεις να ακούσεις «ένα καινούριο» Maiden μια χαρά είναι η ακρόαση.
Άσε που επιτέλους γράψανε και ένα αξιοπρεπές ρεφρέν (=Mother Of Mercy), μετά από πολύ καιρό.
ΕΙδικά στο ρεφρεν του mother of mercy