Iron Maiden - The Final Frontier

Ωραία κριτική! Με βρίσκεις αρκετά σύμφωνο!

Μα τι λες, η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols.

Αν και δεν συμφωνώ με την κριτική σου (ο δισκός είναι μάλλον κατώτερος των προηγούμενων του reunion, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα για μένα είναι ικανοποιητικό), είναι αρκετά εμπεριστατωμένη και καλογραμμένη. :thumbup:

και γαμω τις κριτικες…μην δινεις απολογια φιλε σε μπαρμπαγιωργηδες!!!

Δεν εχω καμια απαιτηση απο maiden εδω και χρονια οποτε το νεο το ακουω πολυ ευχαριστα :slight_smile:

δηλαδη το ριφ του coming home δεν το θυμασαι???την γνωμη μας λεμε εδω μεσα αλλα ωρες ωρες νομιζω οτι ξεφευγουμε λιγο…και αφου καταλαβες τι καταλαβαν οι maiden γιατι δεν πας να τους το πεις μπας και βγαλουν το νεο powerslave?..sorry δεν σου κανω επιθεση απλα αναρωτιεμαι !!!

Τί λες μωρέ, δηλαδή οι Μέηντεν μπορούν να βγάλουν το νέο γαμημένο Powerslave; Αλλά τί… δε θέλουν;!

ρε φιλε, σορυ κιολας, αλλα οι μαλακιαρες που λεγονται με ριπες πολυβολου εδω, σταδιακα παυουν να ειναι αστειες και εκνευριζουν…

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ αυτο το πανηλιθιο και καθυστερημενο αντιλογο του στυλ ‘και τι ρε φιλε, περιμενες το νεο σεβεν σον?’…

ΚΑΝΕΙΣ εδω δεν περιμενει δισκο ή κομματι αναλογο των προ 90ς, ουτε και ο πιο γραφικος φανμποης δλδ-εκτος εναν δυο-…

περιμενει κατι εστω αναλογο του brave new world, dod, amolad ή εστω των καλυτερων στιγμων τους…αναρωτιεσαι κιολας?ελεος…

καντε κανα αποθεωτικο αλα ρομαντικ7 σχολιο να γελασουμε εστω, οχι καθε 5 ποστ την ιδια κοτσανα…

να απαντήσω λοιπόν.

ούτε εγώ, ούτε κανένας μας νομίζω δεν περιμένει από 45+χρονους εκατομμυριούχους να σου γράψουν νέο Powerslave. κακά τα ψέματα η μουσική μας τρέφεται από τις κακουχίες. αν κάποιος έχει μια τέτοια απαίτηση, είναι δεδομένο ότι θα απογοητευτεί. επίσης αμφιβάλλω αν μια μπάντα που σε γενικές γραμμές διατήρησε το ύφος της, τώρα ξαφνικά στα γεράματα να θυμήθηκε το prog (ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε το). φοβάμαι ότι συγκέντρωσαν 50 ριφφ και αντί να διαλέξουν 10 και να κάνουν ένα καλό πενηντάλεπτο δίσκο με 8 κομμάτια, τα έβαλαν όλα μαζί αχταρμά. κάποια είναι ενδιαφέροντα, αλλά όταν περιβάλλονται από πολλά αδιάφορα, ο Μ.Ο. πέφτει πολύ. δεν τους κατηγορώ: τα Brandnames έτσι συμπεριφέρονται και οι μέηδεν έχουν κόσμο να παίξουν - χέστηκε ο dickinson (του οποίου την απόδοση θεωρώ ως την χειρότερη στην καριέρα του, και περίεργα “πίσω” στην παραγωγή) να αφήσει τα ραδιόφωνα κ τα αεροπλάνα, για να βγάλει ένα δίσκο που ακόμα κ αν ειναι το νεο Powerslave, θα το αγοράσουν 10 και θα το κατεβάσουν 100.000. δεν τον νοιάζει. απλά πολλοί (και δη Prog fans) έψαξαν πολύ μέσα στο δίσκο, βρήκαν 3-4 ένδοξες στιγμές, “πάτησαν” σε αυτές κ είπαν “δισκάρα” το νέο μέηδεν. δεν περιμένω να πέσω κάτω. περιμένω όμως 2-3 ΜΕΓΑΛΑ τραγούδια, χωρίς ηλίθιες εισαγωγές, μυστήριες γέφυρες και σκοτεινά σοκάκια. οι μέηδεν δεν θεωρώ ότι τα κατάφεραν, συγνώμη, τουλάχιστον στο δικό μου αυτί.

Το Enforcer ειναι ο Maiden δισκος που περιμεναμε, ομως.

Edit: Για να γινω πιο σαφης, οσοι θεωρουν δισκαρα το νεο Maiden, παρακαλω να ακουσουν αυτον εδω τον δισκο.

Απλα μου φαινεται λιγο παραξενο που τοση κουβεντα γινεται για εναν δισκο που οι περισσοτεροι παραδεχονται πως δεν λεει πολλα πραγματα, ενω οι Enforcer εκαναν το δυο στα δυο. Γιεα.

δεν ειμαι απο αυτους που γραφουν συνεχως αλλα δεν μπορω να ακουω τοσο σκληρες κριτικες…και αναρωτιεμαι γι αυτο…δεν παω να το παιξω εξυπνος…

ρε συ wylde απλά κάποιοι διαφωνούμε. τι ακριβώς αναρωτιέσαι?

Ακριβώς αυτο σκεφτόμουν.Προκαλώ οποιονδίποτε να ακούσει αυτον τον δίσκο…Εστω και δείγμα του…

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να βγάλεις τα αντερά σου και να ακούς εναν δίσκο 50 φορές και στο τέλος να πεις ενταξη μωρε καλός ειναι τελικά…

αναρωτιεμαι πως αφου ολοι εσεις εδω μεσα ξερετε πως πρεπει να ειναι το μεταλ πως γινεται και το μεταλ ειναι τοσο πισω στην χωρα μας…κριμας γιατι ειστε ολοι ταλεντα !!!

wylde ή δεν διαβάζεις τα ποστ μας, ή εισαι αλλοδαπός. σε κάθε περίπτωση μην εκτίθεσαι, είναι κρίμα.

το μεταλ ούτε τόσο πίσω ειναι στη χώρα μας, ούτε γυρνάει πίσω επειδή γράφω εγώ σε ένα φόρουμ ότι δεν μου πολυάρεσε το νέο μέηδεν

καλα μαθε πρωτα να γραφεις το maiden στα αγγλικα και μετα μαζεψε και τους υπολοιπους που κραζουν το νεο τους αλμπουμ και αντε γεια…

Αυτο το Thread ειναι για πολλα ναρκωτικα…

…σκληρα ομως

Παιδες το ακουσα 3-4 φορες το album.

Η αποψη μου ειναι οτι ο δισκος ειναι απελπιστικα μετριος.

Αν μπορω να πω οτι μου αρεσε ενα κομματι θα διαλεγα το coming home.

Ολα τα αλλα κινουνται σε πολυ μετρια επιπεδα.

Για μενα μιλαμε για ενα δισκο πολυ κατωτερο του AMOLAD το οποιο προσωπικα μου αρεσε παραπανω απο το DOD.Φυσικα το BNW ειναι σε αλλο επιπεδο.

Αγαπημενος μου δισκος ειναι το Seventh Son για οσους θα σπευσουν να κρινουν τι ειδους maiden-ας ειμαι.Ωστοσο εκτιμω τις δουλειες τους απο το reunion και μετα και περιμενα κατι αντιστοιχο ή εστω ανωτερο απο το DOD,αλλα δυστυχως κατεμε ειναι σαφως χειροτερο.

Πλην ισως του coming home και του …el dorado (το οποιο δε σας χαλαει τοσο πολυ σε σχεση με τα υπολοιπα τωρα φανταζομαι) αν παρατηρησετε καμμια μελωδια δε σου καρφωνεται στο μυαλο,κανενα ρεφραιν δεν σου μενει μετα.

Ευχομαι το επομενο album να ειναι πιο εμπνευσμενο.

5/10

Το αρθρο του ροκιν με καλυπτει πληρως. Up the FUCKING Irons

Και εμένα…και από αύριο θα αρχίσουν και οι ακροάσεις απ’το cd, και θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη άποψη:):!: