Iron Maiden - The Final Frontier

στηρίζουμε accept, αλλά κρύψου.

Off topic, αλλά πλάκα κάνεις ρε ντουντ; 4 τραγούδια μάξιμουμ ακούγονται απ’ το Warriors.

Γω παντως αν και τους αγαπω και τους 2,το Retribution το χω ψηλοτερα κι απ τα 3 τελευταια Μειδενς.War in the heavens,vengeance ignited,torment and tempest,attacks like a swarm λεμε.

Ω ναι. Και οποιος πει ασχημο πραμα για το Loch Ness να τον φαει ζωντανο ο Μορμπο.

λολ.

και για να γελάσουμε λίγο παραπάνω, ποιά είναι αυτά?

Καν’ τα 5 βασικά :stuck_out_tongue:

Ομώνυμο, Call To Arms, Fight For Freedom, House of Death, Fight Until We Die

here they come,these gods of steel,Megatron ,Devouring what’s concealed λεμε…
\μ/

ντάξει, το ότι δεν ανέφερες το Swords in the Wind σημαίνει ότι δε σ’ αρέσουν οι Manowar, λυπάμαι : P.

ΟΜΓ, θ’ αρχίσω να συμφωνώ με αγουέηκ όπου νάναι.

Η αλλιως ποια κλασσικη μπαντα μεσα στα τελευταια της 4 αλμπουμ εγραψε 10 πανω κατω κομματια που να ακουγονται? καμια.

απο κλασσικες μπαντες τα καλυτερα σχετικα προσφατα αλμπουμ που εχω ακουσει ειναι τα we are motorhead και stiff upper lip. επισης το warriors αν εισαι μανογουορ φαν ειναι μια χαρα αλμπουμ.

Κι εμένα μου άρεσε το Warriors… απλά έχει κάνα δυο τραγούδια που δεν ακούγονται με τίποτα, όπως ας πούμε αυτή η αηδία The American Trilogy, που βέβαια δεν είναι δικό τους.
Όσο για το νέο Maiden απορώ με τις βαθμολογίες(και καλά) αλλά πιο πολύ απορώ με με αρκετούς που έτσι με ελαφριά καρδιά ονομάζουν κομμάτια από το τελευταίο ως έπη. Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά μάλλον δεν ακούω εγώ καλά γιατί τίποτα από εδώ μέσα δεν με κάνει να ανατριχιάσω ούτε στο ελάχιστο, θέλω να του δώσω ευκαιρίες αλλά δεν με τραβάει ρε γαμώτο. Ειδικά τώρα που έχει βγει το καινούριο Accept.

Οπως φαινεται αυτο το θρεντ θα εχει κινηση μεχρι να ανοιχτει το καινουριο για το επομενο αλμπουμ :stuck_out_tongue:

νομιζω οτι υπερβαλεις…

λες και βγαλανε πια τη δισκαρα της χιλιετιας…

Τεράστια υπερβολή! Το μαμήσαμε το θέμα! Είπαμε αλλά όχι και έτσι!

http://www.youtube.com/watch?v=YgLGVIzprC4&feature=related wow epa8a plaka…kalutero apo toy shirley !!!

Μου θυμίζεις fans των Maiden (στυλ Άισλ_οφ_Άβαλον) σε μορφή Accept όμως…:lol:

πλακα σας κανει το Accept, νιωστε…

Δε πρόκειται να μιλήσω για το δίσκο ακόμα. Θα μιλήσω μόνο για την διανομή του. Πρέπει να είναι πολύ κρετίνοι εκεί στην EMI για να δώσουν το CD στα περίπτερα 12.9 Ευρώ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

ναι, εχουμε πει εδω ο καθενας λεει το μακρυ του και ντο κοντο του.

π.χ. διαφωνω με οσους λενε οτι ηταν κακη αποφαση απο μερος των MAIDEN να διανειμουν τον δισκο στα περιπτερα. Τι να κανω ομως?

Και νταξει αφηστε τις μαλακιες για τους Accepot. Καταρχας δεν ειναι re-union. Και επισης εμενα δε μαρεσε ο δισκος. Πολυ safe…

ε ναι, safe:(, δεν μπορουν αυτοι να πειραματιστουν με προγκρεσιβ των 70ς…
:razz: