Και τι είναι ρε μπαγλαμάδες οι Accept για να κρίνετε την καλλιτεχνική επιτυχία τους με όρους Safe - Πειραματικού? Nurse With Wound, Swans?
μου αρεσει που λετε για τους maiden οτι ειναι αναμενομενοι και στο accept τα μισα riff τα εχω ξαναακουσει 850.000 φορες…
σεβομαι τους accept αλλα ως εκει…
edit. και τελος παντων η συγκρηση accept με maiden ειναι εντελως ακυρη…
Δεν πειράζει παιδιά ας μην σας αρέσουν οι βαθμολογίες στις δισκοκριτκές του νέου δίσκου των maiden. Αλλά κάτι τέτοιο σε ποιο έντονο βαθμό όμως γινότανε το 86-87 με τα άλμπουμ έβγλαναν τότε το Somwere in time και Seventh son of the seventh son που χρησιμοποίησαν πλήκτρα δεν πειράζει θα σας περάσει. Όσον αφορά για κάποιους φίλους που είπαν για το καινούργιο priest είναι μεταλ όπερα και οι όπερες έχουν ιντερλούδια πρελούδια όπως ο νέος δίσκος των manowar και δεν μπορείς να τον κρίνεις αν δεν έχεις ακούσεις όπερα για να δεις αν το κάνουν σωστά…
Iron Maiden - The band you love to hate!!!
Πραγματικά από τότε που leakαρε στο ιντερνετ το νέο άλμπουμ διαβάζω τα ποστ εδώ και υπάρχουν μερικοί που χαίρονται μόνο στην ιδέα ότι αν οι Maiden δεν βγάλουν καλό άλμπουμ θα κράξουν!!! Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο. Δεν σας άρεσε το album; Ε μην το ακούτε, σταματήστε να ακούτε maiden γιατί από το 7th Son (σύμφωνα με τα λεγόμενα σας πάντα) δεν έχουν βγάλει τίποτα το αξιόλογο και όλα καλά. Το να μπεις σε ένα forum και να κράξεις την (κατά την ταπεινή μου γνώμη) μεγαλύτερη μπάντα ever σε κάνει μάγκα επειδή πας αντίθετα στο ρεύμα και τον πολύ τον κόσμο;;
Οκ και μένα που δηλώνω φανατικός maidenας δεν με ενθουσίασε και πάρα πολύ το καινούριο αλλά τι να κάνουμε αυτό είναι και ο καθένας κάνει τις επιλογές του αν θα το ακούσει/αγοράσει ή οτιδήποτε άλλο. Δε λέω να μην έχετε γνώμη (θα ήταν ηλίθιο άλλωστε) αλλά τόσο κράξιμο δεν μπορώ να το καταλάβω.
PS: elmarad έχεις απόλυτο δίκιο για τις κριτικές. Καλό βαθμό επειδή είναι Maiden, Metallica, Priest κλπ κλπ είναι βλακώδες!!
Δεκα βλεπεις εσυ.
Εγω περιπου δεκα βλεπω μονο στο Brave New World, που για μενα ηταν το ιδανικο reunion για τους Maiden.
Oσο για τα We Are Motorhead, Stiff Upper Lip δεν τα εχω ακουσει ολοκληρα, αλλα οντως περιεχουν κλασικα κομματια.
+1000 ελεος δλδ εχετε ξανακουσει απο maiden τραγουδια οπως το starblind, mother of mercy el dorado…??για να μην πουμε για AMOLAD ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ νεα στοιχεια στον ηχο τους,οπως και τα Paschendale,Journeyman,Face in the Sand απο το dance…
Το mother of mercy σε συνδιασμο με τους στοιχους ειναι απολαυση ενω το eldorado οταν ανοιγεις τερμα την ενταση στα ηχεια ειναι ΚΑΥΛΑ!
Κατα 'αλλα αν το when the wild…δεν ειχε στην εισαγωγη εκεινο το σημειο που θυμιζει εμβατηριο(2:14-3:34)θα ηταν ακομα πιο γαματο.Και ξαναλεω…τι ΓΑΜΑΤΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ 6:22 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…
Ghost of the navigator , brave new world , blood brothers , dream of mirrors , the nomad , out of the silent planet,the thin line … , no more lies ,monsegur, dance of death , paschendale , journeyman , these colours dont run , brighter than ,longest day,out of the shadows,reicarnation,for the greater god of god , legacy , mother of mercy , coming home, isle , starblind , talishman … re pousti mani mani vgikan 25… prepei na kopsw 15.de ginetai na maresoun perissotera apo 10 kommatia.ntropi.
Ναι ναι ναι σε ολα, εγω γουσταρω την στροφη των Μαιδεν οπως κανα και απο το Κιλλερς και μετα. Αλητεία - Μαιντενηλες - Prog(αν μπορει να χαρακτηριστεί ετσι). Οι τυποι μεγαλωσαν μαζι με την μουσικη τους
Πάντως στα Μετρόπολις, η απλή έκδοση έχει 12.90, όσο κιαυτή στα περίπτερα:):!:
Αυτό τό’χει 16.90…πόπο ούτε διαφήμηση να τους έκανα…αλλά αυτές είναι οι τιμές:):!:
Ένα έχω να πώ… είναι δίσκος IRON MAIDEN. ΤΕΛΟΣ!!!
Ναι αλλά το πρόβλημα είναι ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Δεν έχει ΤΕΛΟΣ.
Σε αυτό το forum υπάρχουν κάτι τέρμα κομπλεξικά άτομα που ακούνε ακόμα maiden…Κολλημένα μυαλά, όχι αστεία…
Metallica, U2 με υπέροχους και αμφιλεγόμενους δισκους παντα…
Δηλαδη επρεπε και οι Ιron Maiden να βγαλουν μια (τουλαχιστον) ΠΑΤΑΤΑΡΑ οπως οι Metallica ωστε να γινουν και αυτοι ‘‘αμφιλεγομενοι’’ για να εχει να ασχολειται/αντιπαρατιθεται ο κοσμος ωστε να μενουν στην επικαιροτητα ?? #-o
Για οποιον πει ‘‘μα ειπαν να βγαλουν κατι διαφορετικο τα παλικαρια, απλα δεν καταφεραν να το κανουν με επιτυχια’’, η απαντηση ειναι μια : Αφου δεν ακουγεται ρε φιλε, μην το κυκλοφορεις το γαμημενο (το στ.ανγκερ πχ) :!:
Αμα θεωρουνται παταταρες τα Black Album η τα Load/Reload τοτε ας αβγαζαν τετοια αλμπουμς…Γιατι απο αυτους τους δισκους αρχισαν να διχαζουν το κοινο πολυ πριν το ομολογουμενως μετριο St.Anger…(που κι αυτο ειχε μερικες καλες στιγμες):roll:
χμ, οι Μετάλικα όμως από το 1990 δισκογραφούν 2 φορές ανά δεκαετία οπότε το συμμαζεύουν όντως λίγο, αλλά και πάλι ναι, το τελευταίο ήταν η πρώτη φορά που τους ακούσαμε “δεινοσαυρικούς”, ήτανε “Μετάλλικα®” δηλαδή.
Οι U2 είναι εδώ και 20 χρόνια ένα ποπ συγκρότημα οπότε δε μας απασχολούν.
Κάποιοι ρουφιάνοι μου λένε για Jethro Tull και King Krimson, αλλά δεν έχω ασχοληθεί και δεν εκφέρω άποψη.
Αυτά.
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ MAIDEN ME ΤΟΥΣ Μetallica???
Δηλαη ειναι σαν να βαζετε φιτιλιες.
Κατα τ αλλα πρωτοι σε Αγγλια και νο4 σε Αμερικη!!!
Μα δεν λενε οτι ειναι η μεγαλυτερη ΡΟΚ μπαντα του κοσμου?:-k
:lol::lol::lol: