Iron Maiden - The Final Frontier

Και οι Beatles στην εποχη τους Pop θεωρουνταν!Pop=Popular.

Α γεια σου!!! Δεν ειναι υποτιμητικο… οταν ειναι ποιοτικη ποπ μαλιστα.:wink:

πω ρε με βάζετε να πλατειάζω τώρα και δε το θέλω.

Λοιπόν, αυτό που είπα κάπου 38924 σελίδες πριν είναι ότι οι μέηντεν είναι μια δεινοσαυρική ροκ/μέταλ μπάντα. Υπάρχει για να βγάζει αξιοπρεπεις δίσκους που θα “καταναλώνουν” οι οπαδοί τους και να βγαίνει σε περιοδεία σε γεμάτα στάδια.

Η διαφορά με μια δεινοσαυρική ποπ μπάντα τύπου depeche mode/U2 (συνομήλικοι είναι) είναι ότι οι τελευταίοι προσπαθούν να γράψουν κάθε φορά έστω ένα ισχυρό κομμάτι (hit-single που λένε στο χωριό μου) που θα ακουστεί στα ραδιόφωνα. Και μετά φυσικά να βγαίνει σε περιοδεία σε γεμάτα στάδια.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα μπλέξατε.
Κατανοητός τώρα?

Δεν θέλω να το τραβήξω με τους Metallica ειδικά εδώ μέσα αλλά ακόμα και το “δεινοσαυρικό” Death Magnetic είχε και καινούρια στοιχεία και φρέσκο ήχο.

ΑΠΟΛΥΤΑ!!!8)

Και θα συμπληρωσω οτι επισης βγαζουν πολυ δυνατα κομματια εκτος απο αυτα των hit-singles…

Οπως ακριβως και τα dance…amolad και final frontier.Απο κει και περα ειναι θεμα γουστου τι αρεσει στον καθενα μας.
Το final frontier ειτε ειναι δισκαρα ειτε πατατα δεν θα αλλαξουν και πολλα.Οι φανατικοι πολεμιοι τους θα συνεχιζουν να τους θαβουν(γαιτι ειναι cool και μαγκια να θαβει κανεις το μεγαλυτερο συγκροτημα ολων των εποχων,πλην πραγματικων εξαιρεσεων που σε μερικους οντως δεν θα αρεσει το album) και εμεις οι freek maideakides θα το προσκυναμε γιατι ειναι maiden και απλα μας αρεσει να ακουμε τον ηχο του harris κτλ κτλ…Αυτα εχουν να κανουν με τα κολληματα του καθενα μας.
Κανεις ομως δεν μπορει να αμφισβητησει το γεγονος οτι οι maiden δοκιμαζουν νεα πραματα στον ηχο τους(που το καναν εξαλλου σε ολους τους δισκους τους,“πες μου τι σχεση εχει το Killers με το x-factor” Η “το somewhere in time με το dance of death”)
Και θελω να δω τις σημερινες μπαντες που ειναι 20 αριδες στα 50+ θα εχουν ακομα την εμπνευση να γραφουν δισκους οπως το the final frontier η το brave new world?
MAIDEN ΡΕ:p

ΕΛΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ

ελπιζουμε οχι

ελπιζουμε οχι

Προς Vangelis.

Επειδη ειπες “ελπιζουμε οχι” και επειδη εξεφρασες την αποψη σου για το final frontier.Ποια ειναι η αποψη σου για το Brave New Word. Το αναφερω , γιατι το ‘ελπιζουμε οχι’ ηταν απαντηση στο "Και θελω να δω τις σημερινες μπαντες που ειναι 20 αριδες στα 50+ θα εχουν ακομα την εμπνευση να γραφουν δισκους οπως το the final frontier η το brave new world?"

μισο αλμπουμ

To γεγονός πως εσύ, ένας που δηλώνει πως γουστάρει το αλμπουμ παραδέχεται ότι πρώτα από όλα είναι θέμα κολλήματος και η μουσική του αλμπουμ περνά σε δεύτερη μοίρα λέει πολλά…:wink:
Εγω σου λέω ότι οι περισσότεροι εδω μέσα που κράζουν το αλμπουμ το κάνουν καθαρά για τη μουσική του ποιότητα και θα θελαν οι maiden να βγάζανε μια δισκάρα…

Εγω παντως δεν εχω προβλημα με τους Maiden, αλλα με τους απανταχου 50ρηδες που δεν ξερουν ποτε να σταματησουν!

Οι SLAYER ας πουμε οχι απλα ειναι απ’ τις αγαπημενες μου μπαντες, αλλα πιστευω πως διδαξαν πως παιζεται το αμερικανικο death metal με το Hell Awaits κι η προσφορα τους ηταν τεραστια για τον ακραιο ηχο γενικα. Τη μερα ομως που θα διαλυσουν θ’ ανοιγω σαμπανιες.

Αυτο ας πουμε με κανει ‘‘φανατικο πολεμιο που τους θαβει’’;

Mε λένε κανένα.

Κοινώς, [SIZE=6]ΟΧΙ [/SIZE], δε δοκιμάζουν καινούρια πράγματα.

Είναι η δικαιολογία για τη μουσική στραβομάρα, ή μάλλον της έλλειψη ακοής. Αν δεν το παιδέψεις το άτιμο το αυτάκι σε προδίδει κι αυτό.

Η πείτε μας ποια είναι τα “νέα πράγματα” εν πάσει περιπτώσει. Μη πει κανείς τη μεγάλη διάρκεια των κομματιών, ή την αλλαγή της σειράς των ακόρντων, γιατί έτσι χαίρω πολύ, είναι με τη βούλα νέα πράγματα.

Εγω παντως εν ετει 2010 λεω να συνεχισω ν ακουω τα παλια Maiden και τους σημερινους 20ρηδες τυπου: http://www.youtube.com/watch?v=AY1ohfosSWA

red rum γιατι μας χαλας το fun ρε ? :?

πηγαινε ακου τα βρωμοσλατζ σου κ ασε τα παιδια ησυχα

Θα πω κατι τελευταιο, επειδη αυτο το θρεντ ειναι μια καλη ευκαιρια.

Οσοι με ξερετε, γνωριζετε ποσο αρρωστος ειμαι με Priest. Η αληθεια ειναι πως το Nostradamus μου αρεσε κι εξακολουθω να το ακουω ανα καιρους. Ολος ο κοσμος το κοροιδευει σε φαση ΜΑΣ ΜΑΣ Ο ΝΑΣΤΡΑΔΑΜΑΣ, αλλα δε νομιζω να πεταχτηκα ποτε να γραφω ακυριλες για την παρτη του. Κιτσαριο του κερατα ειναι, αλλα μ αρεσε, το δεχθηκα, δεν αρεσε σε αλλους, ε τι να γινει γουστα ειναι αυτα. Αγαπες και λουλουδια.

Αυτο ακριβως.

Δηλαδη ειναι αμαρτια να μενουν στα αζητητα μπανταρες οπως oι Crystal Viper που ποσταρες, γιατι εβγαλε μια κορυφαια μπαντα τον 15ο δισκο της.

Και μετα ολοι γκρινιαζουν ‘‘εεε, δεν βγαινουν οι δισκαρες που βγαιναν παλια’’ (συχνα το λενε για heavy/power οι ανιδεοι)…
Ε ρε μπουφοι μηπως και οταν βγαινουν το παιρνετε χαμπαρι ??!
Αφου παλι με τα καινουρια Γκαρντιαν και τα Μειντεν θα ασχολειστε…ασχετα αμα αξιζουν ή οχι…

Ετσι να ακουσουμε και καμια Marta, μας ζαλισαν πριν καποια χρονια με τους Evanescense τωρα πανε κι αυτοι…:roll:

Πως τολμας ρε αθεοφοβε να βαζεις στην ιδια προταση την τρουμεταλλη θεα την Μαρτα, με τις τσιχλοφουσκες ρε ???!!! :lightsabre:

Ξερω, για καλο των C.V. το λες, αλλα πραγματικα ακυρη η αναφορα…:slight_smile: