Για μενα ενα best of του Nostradamus ειναι πολυ καλυτερο του Final Frontier παντως.
οταν εδιωξαν τον di anno και πηραν τον bruce ολοι εκραζαν.οταν εβγαλαν τον piece of mind ολοι εκραζαν και ελεγαν οτι ειναι κατωτερος των αλλων 3.οταν εβγαλαν τον live after death ολοι εκραζαν και ελεγαν δεν ειναι live.οταν εβγαλαν τους somewhere in time kai seventh son ολοι εκραζαν γιατι ξεπουληθηκαν και βαλανε πληκτρα στη μουσικη τους.οπως στο ποδοσφαιρο ολοι ειναι προπονητες και αυτοι ξερουν ετσι και στον final frontiar ολοι μιλανε για εισαγωγες αχρειαστες για γεφυρες για δισολιες και τρισολιες και αλλα πολλα.νο 1 οι maiden στην αγγλια και σε 21 χωρες στον κοσμο.στα live που βλεπω στο youtube πετανε και ολα τα σχολια αυτων που πηγαν ειναι τα καλυτερα.το χειροτερο τραγουδι και album των maiden θα ηταν το καλυτερο οποιουδηποτε αλλου συγκροτηματος.και πανω απ ολα χωρις να εχουν ξεπουλησει τον ηχο τους κανοντας τον εμπορικο.αν εβγαζαν δισκο στυλ powerslave θα λεγατε ξαναζεσταμενο φαι.βγαζουν νεα πραγματα λετε γιατι δε βγαζουν δισκους απο τα παλια.ολοι οι ειδικοι στο λαδι στο σαμπουαν παντου.δισκαρα ειναι.εγω τον ακουω και ανατριχιαζω.ειναι maiden γι αυτο.UP THE IRONS.
Κι οι Metallica πουλησαν κατι εκατομμυρια δισκους με το St Anger, δεν λεει κατι αυτο.
ειδικα επειδη ειχε διαρευσει ο final frontier αν δεν αρεσε στον κοσμο δε θα τον αγοραζε.αλλα οπoιος ψαχνει να βρει ψεγαδια βρισκει.μην ξεχναμε τι ελεγαν για τον somewhere in time (ο αγαπημενος μου)οταν βγηκε.τα χειροτερα.τωρα ολοι τον αναπολουν και λενε γιατι δε γραφουν πια τετοια τραγουδια.γι αυτο οσοι ειναι αντικειμενικοι και μη προκατελειμενοι γουσταρουν τον final frontier οπως εγω.οι αλλοι που ξερουν απο δισολιες γεφυρες και τετοια να κανουν δικα τος συγκροτηματα η να γινουν κριτικοι μουσικης.οπως κανουν ολοι οι οπαδοι των ομαδων που βαπτιζονται προπονητες.UP THE IRONS.
Και το St Anger ειχε διαρρευσει την εποχη που βγηκε. Το θυμαμαι πολυ καλα. Μεχρι κι αστειο περι Napster of Puppets ειχε γινει, ποιος τα ξεχνα. Φυσικα δεν καθομαι να συγκρινω το St Anger με το Final Frontier, μιλαμε για δυο εντελως διαφορετικα πραγματα. Απλα θελω να καταληξω στο οτι οι μεγαλες μπαντες αυτου του επιπεδου ο,τι κι αν βγαλουν θα εχει πωλησεις εκατομμυριων. Σ’ αρεσει, το ακους και πεθαινεις, οκ, με γεια σου με χαρα σου, δικαιωμα σου στη τελικη. Ολα τα υπολοιπα ομως λογω του παραπανω δε μου λενε κατι, σορρυ.
δε μενω ντε και καλα στις πωλησεις.αλλωστε ποτε τα μμε δε παιζανε maiden οπως το mtv που επαιζε καθε βδομαδα metallica.δεν γιναν ποτε αρεστοι στα εμπορικα μμε.δεν αλλαξαν τον ηχο τους σαν τους metallica για να πουλησουν.τον piece of mind να κυκλοφορουσαν σημερα παλι θα μιλαγαν πολλοι για μετριο δισκο.και μονο που ακουω pure maiden ηχο μου αρκει.
Οι μεταλικα ομως στο St Anger πηγαν να μιμηθούν μεταλικα με το ζορι. Οι μαιδεν βγαζουν αυτο που γουσταρουν
Επρεπε ο Harris να διαβαζε κανα τετοιο thread.Θα πουλουσε οτι ειχε και θα χανοταν στην ερημο.Μερικοι κριτικαρουν λες και νομιζουν οτι οι maiden πρεπει να τους δωσουν εξετασεις για το τι μουσικη θα γραφουν στα 55 τους.Οποιανου δεν αρεσει,ας μην το ακουσει.Το οτι δε σαρεσει ενα υλικο,δε σημαινει οτι το υλικο ειναι μαπα.σε εσενα δεν αρεσει απλα.Το οτι δε σαρεσει δε σημαινει οτι πρεπει να κραζεις το συγκροτημα(και ποιο συγκροτημα) με υφος χιλιων καρδιναλλιων παιζοντας το απολυτος κριτης.
θα μου πειτε , εδω ο Jimmy Page ειχε δεχτει τεραστιες αρνητικες κριτικες για το III ,δε θα δεχθουν οι maiden για το 15ο δισκο τους?Οι maiden παντα εβγαζαν τη μουσικη που γουσταραν.Το οτι βγαζουν ενα δισκο και παντα το single ειναι ενα απλο heavy πιασιαρικο κομματακι που το βαζουν πρωτο πρωτο στο δισκο ,δειχνει οτι θελουν να γεμισουν με ενα κομματι τα αυτια του 15χρονου που ακουει το trooper και το prowler 150 φορες την ημερα και ολος ο υπολοιπος δισκος απλωνεται μουσικα σε πιο περπατημενα αυτια.Κανουν αυτο που γουσταρουν.Και παντα αυτο εκαναν,και αυτο αποτελει ενα ειδος υγειας για ενα συγκροτημα.Οι ανθρωποι πλεον γραφουν θεματικα.το 8λεπτο ,το 9 λεπτο τραγουδι,θα εχει και την εισαγωγη του, και το ξεσπασμα του,και το ριφ του,και τα σολος του και τον επιλογο του.Εχουν ορισει μια δομη,στηριζονται σαυτη και γραφουν.αυτο τους αρεσει.Σε οποιον δεν αρεσουν και βρισκουν χαλια τα κομματια
el dorado,
mother of mercy,
coming home,i
sle of the avalon,
starblind,
talisman,
the man who would be king,
when the wild wind blows,
ας παει να ακουσει 10 αλλα κομματια που του αρεσουν.σεβαστο αυτο που αρεσει στον καθενα.
Undergorund και ασυμβιβαστοι οι Μεηντεν που δεν αλλαξαν τον ηχο τους (μια σελιδα πιο πριν γραφετε ποσο γαματοι ειναι που …αλλαξαν τον ηχο τους και παιζουν prog:lol:#-o ), γελανε και οι πετρες με κατι διαμαντια σε αυτο το θρεντ, REPORTED FOR STICKY!
Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του εν ολίγοις…Σιγά μωρέ το πολύ prog από '70 να ούμε…Και ναι, ΟΛΕΣ οι μπάντες θα δοκιμάζανε νέα πράγματα, και οι Maiden αλλάξανε κάπως από το A matter of life and death, αλλά δεν ήτανε τέτοια αλλαγή όπως τους metallica…
Τραγούδια όπως hit the lights, sad but true, battery, φαντάζουνε μακρυά από το St.Anger, ή το Invisible Kid, Purify…
Η γνώμη μου είναι πως είναι πολύ κατωτάτου επιπέδου, δεν δοκιμάσανε απλώς κατι νέο, σαν να λέμε μπήκανε σε άλλο χωραφι…(ταπεινή μου γνώμη πάντα)…τιτάνια αλλαγή για μένα, που είσαι Cliff να μοιράσεις σκαμπίλια???
Οι maiden δεν κάνανε τόοοοοοοσο μεγάλη αλλαγή! Πάντως όλοι δοκιμάζουνε κάτι νέο!
Παραλληλισμός -έστω και έμμεσος- του Final Frontier με το Led Zeppelin III!
Τί άλλο θα διαβάσουμε σ’ αυτό το θρεντ. :lol:
FINLAND - #1§
UK - #1
SWEDEN - #1(G)
GERMANY - #1
CANADA - #1
HUNGARY - #1
PORTUGAL - #1
JAPAN - #1 -Western album chart
COLUMBIA - #1(G)
NEW ZEALAND - #1
NORWAY - #1
AUSTRIA - #1
DENMARK - #1
FRANCE - #1
SWITZERLAND - #1
CZECH REP - #1
CROATIA - #1
SPAIN - #1
AUSTRALIA - #2
NETHERLANDS - #2
IRELAND - #3
US Billboard - #4
BELGIUM - #6
Μπράβο οι Iron Maiden στα γεράματα…
Καλα εμεις που ειμαστε; Βγαλανε δισκο οι Maiden και ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑ ΤΣΑΡΤΣ;
Τι στο διαολο γινεται σε αυτη τη γαμημενη πολη-κρατος;
Περα απο την πλακα, περιεργο μου φαινεται…το οτι δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο σαν δισκος προφανως δεν παιζει ρολο στα τσαρτς…
Λογικα δεν θα αργησει και πολυ να μπει…
συνθέσεις που δεν ξέρουν προς τα που το παν=progressive ΟΗ ΥΕΑΗ…:!:
γελαει ο κοσμος παιδια…progressive oi IM ?
θα μας δεσουν…
Illegal Downloading
Greece - #1
Και βέβαια δεν παίζει ρόλο… Πες μου ένα σπουδαίο δίσκο που είναι στα charts?
Ωραίο το κοριτσάκι στην photo μου φαίνεται θα ξαναπάω σε live των Maiden…:-k
Ειναι ν.1 και στην Ιταλια (αν και το chart δεν εχει ανακοινωθει επισημα νομιζω ) ενω απ’οτι φαινεται θα ειναι στο top-3 και στην δευτερη εβδομαδα του στην Βρετανια , πραγμα που εχει να συμβει απο την εποχη του…the number of the beast !!!
Φοβερη επιτυχια πραγματικα και σε θεσεις στα charts και σε απολυτους αριθμους , τουλαχιστον βασει καποιων ενδεικτικων στοιχειων οπως οτι στην Γερμανια πουλησε τις διπλασιες κοποιες σε σχεση με το AMOLAD (το οποιο επισης ειχε ντεμπουταρει στο ν.1 εκει) . Μαλλον το πιο πετυχημενο αλμπουμ τους (οχι βεβαια σε απολυτους αριθμους αλλα τηρουμενων και των αναλογιων και βασει των συνθηκων που επικρατουν στην σημερινη μουσικη βιομηχανια)