Υπ’ όψιν ότι υπαρχουν άτομα που δεν έχουν ψηφίσει ακόμη. Εγώ πχ, αν και ήδη έχω ξεχωρίσει κομμάτια, θα ψηφίσω όταν ακούσω τα τραγούδια σε audio μορφή γιατί αυτά τα mp3 δεν είναι και καλης ποιότητας.
Να σοβαρευτούμε λίγο. Δε μπορεί να ψηφίζουμε ως καλύτερο κομμάτι το Higher and Faster και το The Antagonist! Όλοι ξέρουμε πως το ψωμί βρίσκεται στη δεύτερη πλευρά. 8)
με εξεπληξαν παλι τα αγγλακια.δεν περιμενα τοσο καλη αναπαρασταση των ορχηστρικων μερων του final frontier σε live εκτελεση…
ας πανε τωρα να φανε τη γλωσσα τους ολες οι κασσανδρες που λεγαν οτι αυτο το power progressive space metal [SIZE=“5”]ΕΠΟΣ[/SIZE] δεν θα μπορουσε να αποδοθει live
μαλακια που τους εκοψαν το 8λεπτο σολο για διαφημισεις…δεν υπαρχει πλεον σεβασμος στο καλλιτεχνη,ολα θυσια στο ευκολο χρημα [-X
ανακοινωσαν και εμφανιση στο rodeo πριν το download μιας και οπως ειπε ο dickinson στον κανακη
‘ειλικρινα δεν μπορουμε να φανταστουμε καλυτερο συναυλιακο χωρο για να δοκιμασουμε τα νεα μας τραγουδια πριν παμε να παιξουμε στη τρυπα που λεγεται download festival’’
Νταξει οκ… Μιλισε ο αστειατορας…
Και επεισης man … Κρατα τις μαλακιες που λες για τον ευατο σου , δεν θελω να βλεπω τις πιπες του καθε μαλακα … Εγω κατι ρωτισα και αυτο το οποιο ειπα το ενοοω δεν υπαρχει χιουμορ στον χαρακτιρισμο αυτο…