Iron Maiden vs Black Sabbath

einai sigura arketa gnostes, eidika oi Maiden, alla me tipota oi PIO gnostes

Gia na oriseis mia mpanta ws pollh gnwsti logika vlepeis poso kosmo mazeuei se synaullies kai ama mazeuei arketo les ok gnwstoi einai!Omws gia na peis mia mpanta tin pio gnwsti ston kosmo pairneis ta xronia pou yparhei,auta pou exei kanei kai tin antapokrisi pou exei apo ton kosmo ola auta ta xronia!Oi Sabbath oi AC/DC kai oi Metallica pisteuw einai oi prwtoi ston kosmo s’auta kai meta pane alloi opws Maiden.Auto thewrw oti einai to swsto.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ STONES ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

χμμμμμμ…
τελικα δεν υπαρχει σαφης απαντηση…ετσι νομιζω κι εγω.
Παντως,σε μουσικο γκαλοπ που εχει γινει διεθνως, η πιο αναγνωρισιμη μπαντα ειναι οι KISS (σιγουρα λογω make up) και μετα οι Rolling Stones…τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι…

Ts,ts…

ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟ… :slight_smile:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ MAKE UP…ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 80s ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ MAKE UP ΠΟΥΛΗΣΑΝ 15.000.000
ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ(83-93)…

Δεν είμαι αριθμολάγνος (παρόλο που είμαι τεχνοκράτης), αλλά μιας και το ανέφερες θα σου πω ότι είναι η Αμερικάνικη μπάντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική (αν δεν υπήρχαν οι Beatles και οι RS θα ήταν διεθνής η πρωτιά)…αυτό είναι ένα στοιχείο…

τέλος πάντων, μην με πείτε και ψωνάρα…
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα…

Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος. :wink:

1.Beatles 168.5M
4. Led Zeppelin 109.5M
7. Pink Floyd 73.5M
10. AC/DC 66.0M
11. Rolling Stones 65.5M
Και οι Kiss πολύ πιο κάτω

http://www.riaa.com/gp/bestsellers/topartists.asp

Κατσε…ποσες απο αυτες που αναφερεις ειναι αμερικανικη μπαντα?

Παντως οι Kiss στην λιστα ειναι πολυ πιο κατω…βεβαια δεν ξερω ποσο εγκυρη ειναι αυτη η λιστα.

Πρώτον δεν είναι ολόκληρη η λίστα. Απλά διάλεξα κάποια αγαπημένα. Έβαλα και αριθμό μπροστά(θέση στη λίστα). (π.χ. 10 AC/DC) Οι KISS είναι κάπου στην 50 θέση με πολλά αμερικάνικα γκρούπ πάνω όπως π.χ. οι Aerosmith, Metallica… Άλλωστε ο DRIFTER37 είπε ότι θα ήταν διεθνής η πρωτιά αν δεν υπήρχαν οι Beatles και οι RS. Άν θες δες στο link που έβαλα και πάνω. Η λίστα είναι της RIAA. Δεν υπάρχει πιο έγκυρη

http://www.riaa.com/gp/bestsellers/topartists.asp

1.Beatles 168.5M
4. Led Zeppelin 109.5M
7. Pink Floyd 73.5M
10. AC/DC 66.0M
11. Rolling Stones 65.5M

http://www.riaa.com/gp/bestsellers/topartists.asp[/quote]

οι AC/DC ειναι αυστραλοι

ΕΝΤΑΞΙ ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΒΟΥΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ…

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ROCK ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ…ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΣΥΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ…

Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ…ΓΙΑ ΤΟΥΣ FLOYD ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΝ ΔΙΣΚΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 60 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 94 75Μ ΜΟΥ ΦΑΙΝΑΤΑΙ ΛΙΓΟ…

1.Beatles 168.5M
4. Led Zeppelin 109.5M
7. Pink Floyd 73.5M
10. AC/DC 66.0M
11. Rolling Stones 65.5M

http://www.riaa.com/gp/bestsellers/topartists.asp[/quote]

οι AC/DC ειναι αυστραλοι[/quote]

Ρε φίλε λες να μην ξέρω από που είναι οι AC/DC? Ξαναλέω ο Drifter είπε (αν δεν υπήρχαν οι Beatles και οι RS θα ήταν διεθνής η πρωτιά). Αυτό σχολίασα και εγώ. Ότι πάλι δεν θα ήταν διεθνής η πρωτιά. Άσε που ο μόνος πραγματικά Αυστραλός των AC/DC είναι ο drummer Phil Rudd. Οι αδερφοί Young κατάγονται και γεννήθηκαν στη Σκωτία (όπως και ο Bon Scott) ενώ οι Brian Johnson και Cliff Williams είναι Άγγλοι

Κοίταξε καλύτερα το site της RIAA (δεν το αμφισβητώ). ΔΕν λαμβάνονται κάποια στοιχεία υπόψη…όπως πχ τα singles, οι υπόλοιπες παγκόσμιες πωλήσεις κλπ.
Παρόλα αυτά, δεν θέλω να φαίνομαι ξιπασμένος KISSas, αλλά επιφυλλάσομαι, γιατί σίγουρα ΔΕΝ εχουν πουλήσει μόνον 19 εκ. δίσκους…
Επίσης, δεν θέλω να αλλάξει το θέμα του τόπικ.
Παρεπιμπτόντως, ψήφισα Black Sabbath…

Me diafora oi Maiden…

πολυ σωστος φιλε! να προσθεσω το ποσο ανγνωρισιμη ειναι ενα group η ενας καλλιτεχνης κ απο τον ΗΧΟ του! Δλδ ακους αυτον τον ηχο της κιθαρας κ λες αυτος ειναι ο santana χωρις να ξερεις καν το κοματ!ι

Ωχ…τι τον ανεφερες τωρα αυτον…μου κοπηκε η ορεξη…

γιατι καλε? δεν σου αρεσει ο Carlos?

oxi…ειναι πολυ ξιπασμενος…