Γιατι εχουν βγαλει ποτε painkiller?
Έχουν βγάλει Piece Of Mind, Seventh Son, Killers, Somewhere In Time. Δε χρειάστηκαν 20 χρόνια για να καταφέρουν να βγάλουν Filler Free Albums
Filler free ειναι το piece of mind και το killers?:lol::lol:
Εμενα οι Maiden ειναι το 2ο αγαπημενο μου συγκροτημα και δε θεωρω οτι εχουν πεθανει μετα το Seventh Son.
Mπορει μεμονωμενα κομματια πχ το Number να εχει καλυτερα αλλα σα συνολο ανωτερο με διαφορα απο τα υπολοιπα.
Τωρα οσο για το οτι ειναι κλασεις πανω απο το Painkiller…ΝΟΤ
Μια καλη συναυλια κανανε μωρε κι αυτοι,μια προχθες μια το 1986…
Yup, αν κάτι Sun And Steel και Can I Play With Madness είναι τα Fillers των Maiden τότε κάτι Invader, Evil Fantasies, Living After Midnight, Pain And Pleasure είναι λόγος για να κάψεις τα Cd
Κλάσεις πάνω από το Painkiller Nope αλλά και το Painkiller είναι κλάσεις πάνω από την υπόλοιπη δισκογραφία τους
Το Seventh Son ΔΕΝ περιεχει fillers,μην τα ξαναλεω.
Το Living after midnight λογος να καψεις το cd?Γιατι,επειδη δεν εχιε πληκτρα και δεν ειναι αρκετα progressive για το αυτι σου?
Αυτα για το Painkiller sorry αλλα τα λενε οσοι δεν εχουν ιδεα απο Priest.
Sad Wings Of Destiny
Sing After Sin (εναλλακτικα Stained Class)
British Steel
Screaming For Vengeance
Defenders Of The Faith
Σε καμμια περιπτωση δε λες οτι το Painkiller ειναι κλασεις πανω απο τα προηγουμενα,οτι απεχει ετη φωτος απο αυτα.
Ψαξτε λιγακι κατι πριν το κρινετε,τη μιση προβολη να ειχανε οι Priest θα ξερατε τουλαχιστον αλλες 20 κομματαρες απο αυτες που ξερετε.
ok… θα ψαξω… απο ποιο μου προτεινεις να ξεκινησω πρωτα???
- To Painkiller δεν είναι ο καλύτερος δίσκος των Priest, αλλά είναι ένας από τους δύο καλύτερους δίσκους του heavy metal.
- Όσον αφορά το πολ, η προ τριημέρου συναυλία είναι το “Yπερατού” και κερδίζει όλα τα άλλα χαρτάκια…
Τέλος.
πλέον δεν υπάρχει πολ, έχει κλειδώσει λέμε:!:
ελ οου ελ
με Double Score
δεν έχει να λέει το ποσοστό…τόσα χρόνια πασοκ και νδ βγαίνουν με τριπλ σκορ
Ψάξε να βρεις την αποχή και τα άκυρα
δε χρειάζετε τίποτα.αποδείχτηκε στο γήπεδο ποιος παίζει καλύτερη μπάλα.
και δεν είναι για τώρα μόνο. όποτε έχουν έρθει οι ιερείς έχουν δείξει πως παίζεται το αγνό heavy metal. και τις 4 φορές.ΝΑΙ, και με τον ρίππερ!!!
που παρεπιπτόντως, το δικό μας πουλέν είναι έτη φωτός μακρυά από το δικό σας 8)
Ποιο είναι το πουλέν σας? Η συναυλία με ρίπερ ήταν η καλύτερη τους
Ρε μαλάκα Νταρθ σταμάτα να τρολλάρεις. :lol:
Πάντως το θρεντ έχει εξελιχθεί σε υπερθεϊλα. Κάποτε ήμουν σχεδόν ο μόνος γραφικός που τραμπούκιζα ιδεολογικά τους Μεηντενάδες. Σήμερα με συγκίνηση βλέπω ότι η σπορά κάρπισε. Έχει βγει μια ολόκληρη γενιά φορουμιτών έτοιμων να φτάσουν στο έσχατο επίπεδο γραφικότητας για να πηδήξουν τους Μεηντενάδες, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΙΣΤ.
καλά η συναυλία με ριππερ έσπερνε,δε το συζητάω :!:
ripper vs blaze = 100-0
edit: φίλε priestα γράκχε, ζούμε για να γινόμαστε γραφικοί
Οι Priest είναι από το Painkiller και μετά. Πιο πριν ήταν κακό S&M Rock για τη γαλάζια συκιά και τον Mahoney
το παραέχεσες τώρα! το point of entry δηλαδή σε χάλασε?
http://www.youtube.com/watch?v=Xjx_BY2XtYc&feature=related
:lol::lol::lol:
εντελως φιλικα… μη παρεξηγηθεις!!!
Είπαμε από Painkiller και μετά. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει η λέξη τρολλάρισμα, εγώ τα εννοώ όλα όσα λέω και κάθε λέξη μου τη μετράω και τη λέω στα σοβαρά και δεν αναλώνομαι στο να τσιγκλάω οποιονδήποτε τσιμπήσει και μπορεί να μου προσφέρει γέλιο σπάζοντας τη σιχαμένη και γκρίζα μονοτονία του εργασιακού χώρου μου που κοντεύει να με οδηγήσει στην αυτοκτονία.