Iron Maiden vs Judas Priest

εχεις δικιο… μαλακια ειναι!!!

Κάτσε ξαναδιάβασε και μετά θα μου την πεις αγορίνα.

δε χρειαζεται να σου τη μπω… και δεν σου τη μπαινω…

απλα το seventh Son εχει αυτα…
Moonchild
Infinite Dreams
The Evil That Men Do
Seventh Son of a Seventh Son
The Prophecy
The Clairvoyant
Only the Good Die Young

και καμμια αλλη μπαντα… μα καμμια δεν μπορει να τα ξεπερασει!!!

και προσωπικα αγαπημενο μου αλμπουμ απο Maiden ειναι το Piece Of Mind…

Μα το 7th son [U]ειναι[/U] η βιβλος και το κορανι μαζι, δεν καταλαβαινω γιατι αμφιβαλλεις. Δηλαδη μιλαμε για δισκο που εχει τα 2 καλυτερα κομματια maiden, το ομωνυμο και το infinite dreams. Σχεδον αγγιζει το πεηνκιλα.

ειναι πολυ μπροστα απο paikiller!!!

Ούτε στα 5 καλύτερα των Maiden το 7th Son. Χμ, με το ζόρι 5ο ίσως. Ούτε στα 5 καλύτερα των Priest το Painkiller. Άντε, ίσως 5ο κι αυτό 8).

Άποψή σου. Όπως και άποψή μου να λέω ότι τα περισσότερα από αυτά που αναφέρεις είναι πολύ καλά ως εξαιρετικά κομμάτια αλλά, σε αντιστοιχία, το Somewhere in Time π.χ. έχει αυτά:

Caught Somewhere in Time
Wasted Years
Sea of Madness
Heaven Can Wait
Loneliness of the Long Distance Runner
Stranger in a Strange Land
Deja Vu
Alexander the Great

Και αντίστοιχα και πάλι άποψή σου να μου πεις ότι θεωρείς τα μισά από δω fillers και να μου πεις ότι το Virtual XI (θου κύριε) είναι καλύτερο.

Αλλά από το να πω ότι δεν το θεωρώ ούτε το καλύτερο ούτε το αγαπημένο μου από Maiden ως να το πω μαλακία, ε, απέχει.

… και πρόσεξα κι ένα Can I Play with Madness που δεν αναφέρθηκε, ουπς!

το εχω ξαναγραψει σε αλλο ποστ οτι για μενα το can i play with madness δεν επρεπε να υπαρχει σε αυτο το δισκο…

:ban:

μην πάτε οφτοπικ παίδες… αυτά στο thread maiden…
εδώ είναι το thread που οι priest αποδεικνύουν ποιος είναι το αφεντικό 8)

Ε άμα είναι τότε να πιάσω στο στόμα μου και το Πεηνκίλα να είμαστε ον τόπικ! :lol:

[SPOILER]Σοβαρά, μπορώ:!:[/SPOILER]

το ποιος ειναι το αφεντικο το αποδεικνυουν τα αλμπουμς και των 2 απο το 1980 εως 1989!!!

Ενώ οι Πριστ έχουν φτιαχτεί και παίζουν ΜΕΤΑΛ ήδη επί μια δεκαετία, όταν ο Harris μάθαινε τις νότες στο μπάσο του ε; Ωραία σύγκριση, μα τα γένια του Μέρλιν.

Και όταν ο Βαμβακούλας έπαιζε στον Παναθηναικό ο Ζιντάν δεν είχε ξεκινήσει ακόμα

Μια συναυλία της προκοπής κατάφεραν να κάνουν και αυτοί επιτέλους και μας πρήξατε

η μαλλον τωρα που το ξανασκεφτομαι, απο τοτε που ξεκινησαν οι Maiden μεχρι σημερα!!!

:lol::lol::lol::lol:
θεος!!!

σορι για το νταμπλ ποστ…

όταν οι priest βγάζαν το sad wings of destiny (με το all time καλύτερο heavy metal κομμάτι μέσα) οι maiden βγάζαν τα πρώτα τους γένια 8)
και μη ξεχνάτε κύριοι(που πήρατε θάρρος πάλι μετά την παγωμάρα) ότι το μέταλ των 80ς οι θεοί το έπαιζαν το 70 :wink:

Ελπιζω να εννοεις το Dreamer Deceiver:yes:

Λοιπόν ότι και να λέμε οι judas priest είναι το κορυφαίο μέταλ συγκρότημα κάτι που απέδειξαν και στην πλατεία νερού . Και επειδή διάβαζα κάτι περί Seventh son σε προηγούμενα ποστ ένα θα πω.

SAD WINGS OF DESTINY ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ!!!

ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΕΤΑΛ ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΕΤΑΛ ΚΟΜΜΑΤΙ .

Οταν οι judas κυκλοφόρησαν το sad wings, οι maiden ειχαν κλεισει ηδη ενα ετος ύπαρξης.
Σωστο.
Οχι πως θελω να υποστηριξω τους maiden (αφου μετα το 7th son δεν υφιστανται για μενα εδω που τα λεμε. Anyway).