έτσι…να αρχίζουν να βγαίνουν σιγά σιγά τα σαλιγκάρια!!!come forth!!!
ΜΑΙDEN ΡΕ ΑΠΙΣΤΟΙ!
οι priest ξεκινησαν το ‘ειδος’ οι maiden το αποθεωσαν και το τελειοποιησαν σε βαθμο που πολυ δυσκολα θα πλησιασει αλλο συγκροτημα.'nough said
Πάντως τελικά βγήκε και κάτι θετικό απ’ όλη αυτή την ιστορία της “τελευταίας περιοδείας” των Πριστ. Κάποιος κόσμος είναι φανερό ότι τους έχει εκτιμήσει περισσότερο.
έγραφε κανείς το 08 που είχαν έρθει?? είχαμε τέτοιες αντιδράσεις ή ήταν πιο συγκρατημένος ο κόσμος?
Δεν ξέρω τί γραφόταν εδώ το '08, αλλά επειδή ήμουν μέσα, ο κόσμος που είχε πάει σίγουρα ήταν πολύ συγκρατημένος ως φλώρικος. Χτυπήθηκαν όλοι στο Painkiller και σε μερικά ακόμα υπερπασίγνωστα, και σε κάτι Sinner, Hell Patrol, Dissident Aggressor κτλ. ουρλιάζαμε τους στίχους εγώ κι ο αδερφός μου και οι υπόλοιποι μας κοιτάζανε σαν εξωγήινους.
αυτό είναι γενικό κακό στις μεγάλες συναυλίες, μαζεύεται ότι να ναι. εδώ ρε γράκχε έπαιζε blood red skies και δε το ξέρανε!! blood red skies!!! omg και 3000000 lol που λένε και στο χωριό μου:!:
Έλα τώρα, το Blood Red Skies δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν το ξέρουνε; Γιατί είναι σ’ ένα δίσκο που εδώ και χρόνια έχει δοθεί “εντολή” “μην τ’ ακούτε είναι μούφα”. Ε από κει και πέρα, όσοι το ξέρουν από το Metal Works ξέρω γω.
Το Sinner όμως; Που είναι και στο Unleashed in the East ξέρω γω; Srsly, ΤΟ SINNER;
Κι εγώ την ίδια απορία είχα με το Blood red skies. Είναι δυνατόν να μην ξέρεις ΑΥΤΟ το κομμάτι;;; Και γύρω μου σχετική ησυχία.
Και δεν είμαι Ο φανμπόης σαν το Γράκχο. Αλλά τα’δωκα όλα, μέχρι τελικής πτώσης τραγούδησα ακόμα και αυτά που δεν ήξερα…:lol:
αν αρχίσουμε να θυμόμαστε κομμάτια που αντιμετωπίστηκαν χαλαρά ,άστα να παν-αμαν:!: ο (πολύς) κόσμος θέλει χιτάκια. τα χιτάκια είναι αυτά που πλασάρονται γενικά από τύπο/μαγαζιά κτλ κτλ κτλ. πχ αν έπαιζε το tyrant προχθες φαντάζεσαι αντίδραση κόσμου??? θα αναρωτιόντουσαν αν ήταν καμιά άλλη εκτέλεση του green manalishι :lol:
Δεν είμαι Ο φανμπόης ρε Τοξικέ, είμαι Ο ΦΑΝΜΠΟΗΣ.
Ρε συ Έλρικ τί “αν”, το Tyrant απ’ ότι θυμάμαι το είχαν παίξει το ‘08 και οι αντιδράσεις ήταν αυτές ακριβώς που περιγράφεις!
Και θυμήθηκα και κάτι άλλο που κανονικά δεν είναι σωστό να το πω γιατί “ο νεκρός δεδικαίωται”, αλλά γαμώτο θα το πω, δεν μπορώ.
Όταν το 2001 είχε επανακυκλοφορήσει το μεγαλύτερο μέρος του καταλόγου των Πριστ, το Χάμμερ έκανε δισκοκριτικές σε όλα, τις οποίες έγραψε ο συχωρεμένος και κατά τ’ άλλα συμπαθής Χάρης Ευκαρπίδης. Για το Ram it Down λοιπόν έγραφε “…ενώ [B][U]το αμφιλεγόμενο ως φλώρικο Blood Red Skies[/U][/B] σώζεται χάρη στην ερμηνεία του Ρομπ”.
Άσε με τώρα.
το tyrant δε το είχαν παίξει τότε μου φαίνεται αλλά σε άλλα κομμάτια ανάλογης αξίας έτσι έγινε (βλέπε dissident aggresor, eat me alive πχ). αλλά γενικά έτσι όπως τα λες είναι η φάση. αυτό το περιοδικό καλώς ή κακώς διαμορφώνει συνειδήσεις (ακούγεται τραγικό αλλά έτσι είναι όταν είσαι μονοπώλιο.περνάς αυτό που θες.τέλος.)
To Ram it down είχε πάρει πάντως καλές κριτικές από το MH και νομίζω 88/100 βαθιμολογία. Αν ενθυμούμαι καλώς…είναι και 23 έτη πίσω, βεβαίως-βεβαίως…
Ο Γράκχος λέει για τις επανακυκλοφορίες.
Δεν είχα τρελαθεί όταν είχε πρωτοβγεί, αλλά αν με ρώταγες ποιο κομάτι με έφτιαχνε, χωρίς σκέψη θα έλεγα το BRS. Χαίρομαι που ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα έχω την ίδια γνώμη. Έχω επίσης και τα μυαλά στο πάτωμα μετά το προχθεσινό κακό…
Θεμα marketing ειναι ολα αυτα που λετε.
Εδω προσπαθουν να μας πεισουν οτι το Final Frontier ειναι καλο album.
Και στο κατω κατω το Ram It Down σε τι υστερει απο no prayer,final frontier κτλ?
δε τίθεται θέμα σύγκρισης.απλά 8)
Το Ram It Down το ειχα αγορασει το '94 σαν πιτσιρικας.Ειχα λιωσει το Painkiller και λεω δεν ψαχνω και κανενα προηγουμενο?Απο τοτε ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου Priest album!Ram It Down,Hard As Iron, Blood Red Skies ειναι υπερανω κριτικης,ολα τα υπολοιπα ειναι κλασσικες Priest κομματαρες εκτος απο το Love You to Death που ειναι filler και εντελως ανουσιο κομματι.Το Monsters Of Rock ειναι [B]ΕΡΠΩΝ ΚΤΗΝΟΣ[/B]! :bow2:
Μοναδικο ψεγαδι ο μετριος ηχος στις κιθαρες,πολυ digital,και τα αθλια τυμπανα(ηλεκτρικα η drum machine nobody knows…).
το ram it down προσγειωθηκε στη γη με καψουλα καπου το 88…πουλο πισσα πουπουλα και φασολακια στη μουρη οποιος αμπαλος το βαζει στο στομα του
πάντως είναι τρομερό πως μπορεί η πουτάνα η γριά να γεμίζει όλη τη σκηνή απλά στεκόμενος εκεί. ο κοντός κάνει σαν το κατσίκι πέρα δώθε,χοροπηδάει, οργώνει, παίζει θέατρο κτλ κτλ αλλά το “είμαι απόλυτος” της γριάς δε το έχει.
:lol::lol::lol::lol:
το αλλο με το τοτο???
Ναι, οκ. Βασικά, λύστε μου οι πολλοί την απορία, αν και θα φάω κράξιμο: γιατί τέτοια πόρωση με το Seventh Son; Δεν εννοώ στο μουσικό κομμάτι, εννοώ τον ίδιο τον δίσκο σαν ιδέα. Προσωπικά, δεν το θεωρώ καν το καλύτερο των Maiden. Μέσα στα 3-4 καλύτερά τους ναι, άνετα. Δηλαδή τι διάολο έχει το Seventh Son που το κάνει μοναδικό και καλύτερο από κάθε άλλο Maiden; Γιατί με αυτά που διαβάζει κανείς εδώ πέρα θα πιστέψει ότι είναι η βίβλος και το κοράνι μαζί. Δηλαδή α στα διάλα που θα περνάει και στο απυρόβλητο.