Νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον θέμα σύγκρισης. Έφτασα στα 40 για να απαντάω σε προαιώνια ερωτήματα… Έχω δει διεκπεραιωτικές συναυλίες και ΤΗΝ συναυλία. Ποιοι παίζανε τι, όσοι ήταν προχθές στο γουόταπαρκ, κατάλαβαν…
αλλάζω γνώμη πλέον…ο Tipton χαλαρά τους έχει και τους 3 μαζί
Στο μεταξυ ημουν αυτος που ελεγε οτι οι Πρηστ μαζι με τη φυγη του ΚΚ προσεγγιζαν την καταντια, ενω οι Μεηντεν τουλαχιστον στεκονταν αξιοπρεπως. :?
Τεσπα, ζμπουτσα μας.
Ειμαστε σαν το γαυρο …οσο εχουμε περισσοτερα πρωταθληματα (ακα καλυτερους δισκους), ειμαστε πρωτοι και κερδαμε. 8)
Σεβεν Σον ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ. :!:
το victim of changes έκλασε και βγήκαν και οι seven sons μαζί 8)
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα επος!:lol::lol::lol::lol:
Περα απο την πλακα θα συμφωνησω με οπαδο Αρεως οτι συνθετικα οι maiden ειναι καλυτεροι αλλα στη σκηνη ξεχωριζουν οι αντρες απο τις αδερφες :!:
Το σετλιστ των Πρίστ είναι ανώτερο σαφώς…
Σκεφτείτε ρόμπ στην ακμή του τι θα έκανε στα live,κορυφαίος ο bruce δε λέω αλλα ο rob είναι απο άλλο πλανήτη.
Ναι, αλλά οι μέυδεν κερδίζουν όλα τα πολ του μεταλχάμα σε όλες τις κατηγορίες από το 1986…
και εσυ θεωρεις το μεταλ χαμερ σοβαρο περιοδικο?
Προφανως πλακα κανει. Μπαι δε γουεη, εχουμε δει ποτε σοβαροτερο περιοδικο ακομα και απο αυτο το Χαμμερ στην Ελλαδα;
προηγούμενα ποστ τοξικού+αυτό το ποστ τοξικού=σαρκασμός,ειρωνία
ο μεταλλικός επιδρομέας
πολυ γελιο σε αυτο το τοπικ…τι εχουμε διαβασει ρεεε???
Στην κατηγορία “Καλύτερο έθνικ συγκρότημα της Δυτ. Αφρικής τη δεκαετία του '60” νικητές είναι οι Άϊρον μέυδεν.
Στην κατηγορία “Καλύτερος Καναδός ντράμερ” νικητής είναι ο Νίκος Μακβρέην.
Ακόμα και στην κατηγορία “Καλύτερο live συγκρότημα της παραλιακής Αθήνας στις 5 Ιουλίου 2011” πάλι οι μέυδεν κερδίζουν.
Τέλος πάντων δεν χάνουν ποτέ και πουθενά.
Και για να τα λέμε όλα, με μέηδεν μεγάλωσα κι εγώ…
Kερδιζουν, γιατι ΜΠΟΡΟΥΝ. 8)
Πες την αλήθεια. Είσαι γαύρος έτσι;;;:lol::lol::lol:
Ε,χμ…both?Αν ήταν καμιά σύγκριση τύπου Cradle-Dimmu,Nights-Within ok,αλλά Maiden και Priest δεν συγκρίνονται ούτε μεταξύ τους,ούτε με άλλους πιστεύω.
αν δεν πάρεις θέση δεν επιτρέπεται να μιλάς σε αυτό το thread. ban.
Εχω υπαρξει στα πρωτα 9 χρονια της ζωης μου ειναι η αληθεια…:oops:
παιδες συγκρινετε μια συναυλεια προωθησης αλμπουμ που ειχε πολλα καινουργια μεσα…με μια συναυλεια οπου υποτιθεται ηταν τελευταια περιοδεια με ολα τα best of μεσα…
φανταστειτε να κανουν οι maiden στο τελος συναυλεια με best of απο ολες τις περιοδους με σκηνικα seventh son…εκει ειναι που θα μεινουμε μαλακες ολοι και θα παραμιλαμε…δε μπορει να κρινετε 2 μπαντες απο τις τελευταιες συναυλειες τους στην ελλαδα…ειναι τραγικο…
οι priest ειναι θεουληδες και χθες μας πηραν τα μυαλα…
αλλα οι θεοι θα ειναι παντα οι MAIDEN!
Παίρνω και λέω both.Είναι κάτι σαν την μαμά και τον μπαμπά αυτού του ήχου.Το παιδί πρέπει να έχει και τους δύο γονείς.
(Please,μην κάνετε το αστείο με τον Halford και την μαμά αν το σκεφτήκατε)