Ντι αννο: Ο τσοχατζοπουλος του μεταλ. Και οι 2 αν δεν ειχαν βρεθει διπλα στον καταλληλο ανθρωπο, σημερα δεν θα τους ηξερε ουτε η μανα τους.
κλαίω
Ε τωρα τι να πεις…
OI MAIDEN,ΟΙΤ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΩΣ ΤΟ 2000.ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ DICKINSON κ ΟΧΙ MAIDEN.Κ ΚΑΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΙΓΛΗ…
ΟΙ JUDAS PRIEST ΠΑΛΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΔΥΝΑΤΟΙ Κ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ mETAL GODS Κ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΚΟΜΑ…
για να λήγει το πανηγύρι…εκτός του ότι οι priest είναι αναμφίβολα πιο τριχωτοί και μυστακοφόροι (επιστρατεύσατε φωτό από εφηβεία που τότε αχνοέβγαινε για να το θέσετε απέναντι από την τρανή μουστάκα του holland???γελάει ο κόσμος) άμα πάλευαν για την ζώνη world tag team champions στο wwf (ναι έτσι το λέγαμε τότε,όχι smackdown/raw και παπαριές) χαλαρά τις έτρωγαν και οι 3 μαζί από tipton/downing. με συνδυασμούς,κόλπα και ακροβατικά που δε θα έχετε ξαναδεί γατάκια!!!
Edit: κι επειδή ακούστηκε κάτι για gay περιόδους που ήταν οι καλύτερες κτλ ,ε ας μη μιλήσουμε για gay
Edit 2: τώρα που διόρθωσα το ορθογραφικό είμαι untouchable
Επειδη δε με παιρνει να σου πω τιποτα,θα την παω αλλου την κουβεντα…Το ληγει γραφεται με ητα και οχι με υψιλον…:har:
ντάξει δικαιολόγησε με λίγο, από το αιγάλεω είμαι :lol:
Γιατι τι εχει το αιγαλεω ρε αδελφε;;;
[SPOILER]Καραοφτοπικ :p[/SPOILER]
[B]δαιν ντραίπαισται βραί ανωρθώγραφι?[/B]
το αιγάλεω έχει το καλύτερο σουβλατζίδικο που παίζει (number one). έχει χαλάσει λίγο τη πίτα του, την έχει μικρήνει, αλλά τα κρέατα παραμένουν απίστευτα.
[SPOILER]αυτό είναι οφτόπικ :lol:[/SPOILER]
PRIEST
Προτιμω Μιστερ Σουβλακι ρε:p
[SPOILER]MAIDEN[/SPOILER]
[SPOILER][SIZE=“4”]MAIDEN[/SIZE][/SPOILER]
[SPOILER][SIZE=“6”]MAIDEN[/SIZE][/SPOILER]
[SPOILER][B][SIZE=“7”]MAIDEN!!![/SIZE][/B][/SPOILER]
Έλα, έλα παιδιά, το θρεντ κλείδωσε προχθές το βράδυ!
[SPOILER]και ο Halford πέταξε τα κλειδιά στη θάλασσα του Φαλήρου! :p:lol:[/SPOILER]
Αυτό που είπε ο Mule!!! Δε μιλάω για γενικά δε μιλάω για ιστορία και albums και ξέρω γω.
Μιλάω για το σήμερα. Και σήμερα ΑΥΤΟΙ οι Priests κάνουν τους Maiden να φαίνονται λίγοι. Λυπάμαι πολύ που το λέω μιας και οι Μaiden ήταν είναι και θα είναι η αγαπημένη μου μπάντα αλλά έτσι είναι…
Πραγματικά, φέτος τους είδαμε και τους δύο και τα live τους δεν συγκρίνονται καν, τεράστια διαφορά. Φανταστείτε τώρα ένα υποθετικό σενάριο: να έπαιζαν και οι δύο στο Sonisphere ας πούμε, έτσι? Πάει, θα είχαν σβήσει τελείως οι Maiden…Α ρε καράφλα τι μας έκανες…
Μετα και απο το χθεσινο η απαντηση ειναι Judas Priest και οποιος αμφιβαλλει… ε εχει αδικο τελοσπαντων.
που είναι τα αμούστακα γατάκια τώρα??? ε???
Αααααααχ εγώ νιώθω μια τεράστια θλίψη για την μπαντάρα μου…
judas priest νουμακια