Iron Maiden vs Judas Priest

ναι, ακόμα κι έτσι. ΠΡΕΠΕΙ.

Maiden κι ξερο ψωμί, αλλά μόνο για την αναμέτρηση με τους Priest…

Ο Bruce εχει δασυτριχο στηθος=3-0 απο τ’αποδυτηρια!:lol:

πφφφφ…έχεις δει την πλάτη του χιλ?? σαν γορίλλας στην ομίχλη είναι.

ΤΟ ΒΡΗΚΑ
ΟΙ ΝΤΕΘΘΠΕΛ ΟΜΕΓΑ
εννοείται, αλλά είθαι οφτόπικ

Πως ειναι ενας γοριλλας στην ομιχλη?Ασε καταλαβα,σαν την πλατη του Hill!:lol:

Πολυ offtopic σε ενα ουτως η αλλως αφελες thread.Αλλιως διαλεξτε,πιο χερι να κοψουμε το δεξι η το αριστερο?:-k

ΤΟ ΒΡΗΚΑ
ΟΙ ΝΤΕΘΘΠΕΛ ΟΜΕΓΑ

Μεθα ειθαι!

[B]Και λιγα λες[/B]. Επισης προσθεσε και αλλα 10 χρονακια.

Για αυτο τους εκανε αφιερωμα μεχρι και το [B]CNN[/B] ενω την επομενη Κυριακη ειχε αφιερωμα στην[B] Lady Gaga![/B] Η πολυεθνικη που ακουει στο ονομα [B]maiden[/B] καλα κρατει. Οσο παει πλησιαζει και τους [B]λεφτάλλικα[/B].

Αυτο που συνεβη με τον [B]Di anno[/B] αποδυκνειει περιτρανα για αλλη μια φορα πως το χρημα και το marketing βασιλευουν. Ολα τα άλλα ειναι φυκια και μεταξωτες κορδελες. Πανoυργος ο [B]Harris[/B]. Ειχε πιασει απο την αρχη το νοημα του καπιταλισμου κι ας το επαιζε αντι-Θατσερικός…

Ειναι ακυρη η συγκριση παντως. [U]Oi Priest δημιουργηθηκαν το '69 και οι maiden το '75[/U]. Αυτα τα 6 χρονια διαφορας και μαλιστα σε εκεινες τις εποχες, ειναι σημαντικα.

οκ αναγκαστικά θα πω για τους μειντεν μια που είμαστε εδώ αλλά ισχύει για όλους τους μεγάλους και μη στο μετσαλ.

Φυσικά και το κάνουν για τα φράγγα ρε τόξα! Τι είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα; Εννοείται ότι είναι βιομηχανία με πολλά εκατομμύρια.

Δες το και απο τη θετικη του πλευρα ρε freakhood.

Οσο προωθειται ενα συγκροτημα τοσοι μαθαινουν παραπανω τη μουσικη του.Και πιστευω η μουσικη των Maiden εστω και η τωρινη αξιζει χιλιες φορες παραπανω απο την gaga και rihanna.

Οι Priest για μενα ειχαν απιστευτα κακο management,θα μπορουσαν να ειναι απειρως μεγαλυτεροι εμπορικα

Απλώς να πω ότι δεν ξέρω πως το έπαιζε ο Χάρις και τι πνεύμα είχε πιάσει αλλά ο Ντιάννο απλά δεν την πάλευε τότε.

Α και μιας και το είδα,φυσικά θυμόμαστε και τιμάμε μουστάκα Bruce λίγο πριν πάει στους Maiden8)

Α,γεια σου!Εψαχνα φωτο αλλα δε βρηκα και ετσι αναγκαστηκα να γραψω για το δασυτριχο στηθος του!Επικες εποχες Tattooed Millionaire!:stuck_out_tongue:

Elric στη φεραμε ρε!Kαι μυστακα και τριχες στο στηθος(το ονειρο καθε γυναικας)!:lol:

:stuck_out_tongue:

Πω πω τι μου θυμισες τωρα με αυτη την φωτο! Ο Dickinson πριν παει στους maiden στην γνωστη “gay” (κατα πολλους) περιοδο του με τους SAMSON !!! Γκρουπαρα!
Τι ηθελε και εφυγε? Χιλιες φορες τον προτιμουσα ετσι.
Οπως και τον Di Anno στους maiden. Αυτοι ηταν οι αληθινοι maiden. Μετα…χέσε μεσα…

Παρεπιπτοντως Priest και maiden, περα απο τις οποιες διαφορες τους, εχουν πρωην δυο μελη τους στην φυλακη. Οι μεν τον “μετρονομο” ντραμερ Holland και οι δε τον τραγουδισταρα τον Di anno.
Τα καλυτερα μελη τους δηλαδη. Αποψη μου.

#-o#-o#-o

πόσο πιο παλιακός (με την καλή έννοια) … ? 8)

O Holland,ο χειροτερος drummer των Priest ειναι το καλυτερο μελος τους?

Καλα για τον Di’Anno δεν το σχολιαζω,υπαρχουν πολλοι που τον προτιμανε,κυριως παλιοτεροι,σκεψου βεβαια οτι ουτε για πλακα δεν θα εφταναν εκει που εφτασαν μαζι του.Το αστειο ειναι στα καλυτερα μελη,ελπιζω να κανεις πλακα αλλιως :ban:

σωστα λεει!οι Priest επρεπε να το διαλυσουν με τη φυγη του Holland…εκει κ αν ηταν μεγαλο το πληγμα!τι αποχωρηση Halford κ ΚΚ??? #-o

Δεν ειπα πως ο [B]Holland[/B] ειναι [B]Lombardo[/B]. Απλα τον χαρακτηρισα “μετρονομο” και αυτο λεει πολλα απο μονο του. Για μενα ο Holland εχει παιξει σε τρια σημαντικα αλμπουμς των priest ([B]British Steel, Screaming for Vengeance, Defenders of the Faith[/B], που για μερικους τυγχανει να ειναι και τα καλυτερα τους). Επισης οποιος εχει μουσικες γνωσεις ας τον παρακολουθησει σε καποια live και θα καταλαβει τι εννοω λεγοντας “μετρονομος”.
Προσωπικα εχει κερδισει την συμπαθεια μου προ πολλου.

Οσον αφορα τα υπολοιπα, σχετικα με την παραμονη του στην φυλακη, ο τυπος συνεχιζει να εμμενει ακαθεκτος στην αθωωτητα του και ετοιμαζει μια αυτοβιογραφια μα ολα αυτα ειναι λιγο πολυ γνωστα σε ολους. Απο την αλλη δεν συνηθιζω να ειμαι απο αυτους που λιθοβολουν.

Για τον [B]Di Αnno[/B] δεν χρειαζεται να πω και πολλα. Ο πιο αυθεντικος με διαφορά απο ολους τους maiden. [U]Ουτε marketing ουτε δημοσιες σχεσεις ουτε hype[/U] τυπου [B]dickinson[/B] και [B]harris[/B].

[B]Αυθεντικος[/B]. Η λεξη τα λεει ολα.

To αυθεντικος ειναι μια αξιολογικη κριση που δεν σχετιζεται με το μουσικο ταλεντο ομως.

Το marketing/hype αφαιρει απο την αξια των Bruce,Harris?

Εγω πιστευω οτι περασαν καλυτεροι drummer απο τον Holland στους Judas Priest.