Πες μας λιγο για το μουσικο μερος ομως πιο πολυ που ειναι πιο ενδιαφερον απο το στιχουργικο.
Για μενα και τα δυο ειναι εξισου ισοτιμα. Και το μουσικο και το στιχουργικο.
Λατρεμενες μπαντες αμφοτερες:
Μaiden γιατί:
-Μουσικα ειναι μια κλαση πανω
-Εχουν πολλα album διαμαντια ενω οι priest ακομα και στα καλα τους (εξαιρουμενων 2 κατ’εμε) εχουν και αρκετες φολες για τραγουδια
Priest γιατί:
-Live μου αρεσουν περισσοτερο
-Εβγαλαν το painkiller
-Αντικατεστησαν τον τραγουδιστη τους με εναν απιστευτο τραγουδιστη (προσωπικα μου αρεσε πιο πολυ απο τον “βασικο”) και οχι με εναν αναξιο σχολιασμου.
Ολα τα παραπανω προσωπικες αποψεις και μονο.
Ειχα ψηφισει καιρο πριν Μεηντεν αλλα η αληθεια ειναι πως τις συγκινησεις που μου εχουν προσφερει οι Πριστ δεν τις εχω νιωσει με τους Μεηντεν.Και οταν μιλαω για συγκινησεις δεν εννοω για μπαλαντες.
Εδώ γράφει Τζον Ράμπο, το Judas Priest πρόσεξες εσυ?
Αυτά τα παλιά εξώφυλλα του Riggs σε δίσκους/σινγκλάκια ήταν απίστευτα! Κρίμα για το μερικό “διαζύγιο” με τη μπάντα. Κανείς άλλος δε μ’άρεσε τόσο.
το caught somewhere in time χωνει σε ολη τη δισκογραφια των priest
peace
[B]vambo [/B]λεει… και john king
Προφανώς μωρέ, άσε μας να πούμε και καμιά μαλακία να ελαφρύνουμε το κλίμα του θρεντ :lol:
Χωνει το somewhere στο …painkiller?
FAIL 8)
"το caught somewhere in time χωνει σε ολη τη δισκογραφια των priest "
πες τα φιλε γιατι κάποιοι θα μας βγαλουν και τρελλους…
Πωωωω οι γραφικότητες εδω μέσα ξεπερνάνε και το τοπικ των μανογουορ στη σαλόνικα πάντως!!!
κι αν θέλετε να ξέρετε ο τράβις χαλαρά τους κοπανάει όλους των maiden μαζί.
This is blasphemy!This is madness!!!
[SPOILER]THIS IS SPATA!!!
[/SPOILER]
Ο Χάλφορντ μοιάζει Ρόκο Σιφρέντι μπροστά στην πουστάρα του άνωθεν βίντεο.
επίσης οι priest είχαν πάντα μουστακαλήδες στη μπάντα ενώ οι maiden όχι.
μια true heavy metal μπάντα που σέβεται τον εαυτό της και τους οπαδούς της ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να έχει κάποιον μουστάκια! (ή εστω κάποιον μούσια)
ακόμα κι αν είναι ο φερετζές του πούστη;