Iron Maiden vs Judas Priest

ΑΡΕΟΛΑΣ δυναμική είσοδος. στα τσαρτσ.
Καλωσήρθες νέε γιούζερ.

Ε Λ Ε Ο Σ…
Τόσες τραγουδάρες έχουν οι Priest, αυτό είναι απο τα πιο μέτρια:lol:

Μη μασάς, είναι κάτι σαν inside joke αυτό.

70’s Priest και τα μυαλά στα κάγκελα!

Το καλύτερο κομμάτι τους είναι ρε ΠΟΖΕΡ, τρέχει κάτι?

areolas = καλύτερο nick του 2011 (ακολουθεί ο καραμουρτζούνης) και σοβαρή πιθανότητα για φέηκ ακάουντ.

…Αλλά και 80’s Maiden και τα μυαλά στα κάγκελα επίσης:p

Υ.Γ. Κάποιος να σχολιάσει και τα δικά μου posts για να μη λέτε ότι απλως κράζω τους άλλους…

"Φίλε aerola καλωσόρισες στο φόρουμ. Άκου, η ορθογραφία σου είναι για τον πούτσο. Κάνε κάτι. "

εχω μεγαλωσει πλεον φιλλε,πρεπει να βαζω τα μυνηματα στο WORD και να τα κανει διοθρωση ο υπολογιστησ,μονο ετσι…

@Poser
Τί να σχολιάσουμε ακριβώς; Δε λες και κάτι που να μην είναι αναγνωρισμένη αλήθεια στο μέταλ κτλ.

@areolas
Ε κάντο.
Δηλαδή είσαι όντως 44;
Έλα πες τίνος φέηκ είσαι.

Ας είμαστε σοβαροί:D
Δεν είναι το καλύτερο κομμάτι τους. Αλλά είναι η γνώμη σου και τη σέβομαι

Μου μυρίζει επιταφ :-k

τουλάχιστον μπορείς να πατάς τούτο δώ για τα διπλά γράμματα:

Αυτό λέω κι εγώ, χεχε

σκατά, μάλλον φέηκ ακάουντ :frowning:
τσάμπα χαρά.

Εντάξει, θα υποχωρήσω κάπως και θα πω ότι κονταροχτυπιέται με το “The Rage”.

έλα τώρα ρε bleedin που δεν το περίμενες
αφου ξέρεις ότι σπάνια νιώθει τέτοιες χαρές το rocking :frowning:

“GRACCHUS BABEUF”: οκ θα προσπαθησω
και οι δυο μπαντες γαμανε ας μην τσακωνόμαστε

Ρε δεν μου μοιαζει φεηκ. Περισσοτερο σαν “κανω 20 max ποστ και δεν ξαναγραφω”.

Αν ηταν συνεπεις με τους εαυτους τους, [B]θα επρεπε να ειχαν διαλυθει εδω και παρα πολλα χρονια.[/B] Και οι δυο.

Και παμε στο προκειμενο:

Στιχουργικα οι [B]maiden[/B] τουλαχιστον την δεκαετια του '80 (πριν δηλαδη αρχισουν να αναπαραγουν τα ιδια και τα ιδια) ειναι ανωτεροι. Μαλιστα στην περιοδο[B] Di Anno [/B] οι στιχοι τους τολμουν να πλησιασουν το [B]punk[/B] επιπεδο. Αλλά και μετέπειτα (βλεπε [B]piece of mind[/B]) ανακαλυπτει κανεις δυνατοτητες λυρισμου τετοιες που οντως εχουν να προσφερουν ποιητικα.
Οι στιχοι των [B]priest[/B] κινουνται στα γνωστα hard rock περασματα που όμως καμια φορα κατρακυλουν μεχρι επιπεδου [B]βλακειας[/B]. Ωστοσο οφειλουμε να παραδεχτουμε πως η δεκαετια 70 ηταν το στιχουργικο φόρτε τους. Ναι, υπηρξαν ομορφες στιγμες. Αποκορυφωμα το [B]breaking the law[/B] που θεωρητικα μονο και μονο για τους στιχους του, μεγαλουργει.

Μουσικα μιλαμε για διαφορετικες σχολες τοσο στην συλληψη οσο και στην συνεχεια της πορειας τους. Αδυνατω να διαλεξω ενα απο τα δυο σχηματα εδω. Ισοτιμία μεσα στην διαφορετικοτητα τους.

FREAKHOOD ηλικία; :stuck_out_tongue:

maiden φυσικά!
έχω μεγαλύτερη επαφή με maiden παρά priest.
δεν απορρίπτουμε τίποτα όμως :thumbup:

α και κάτι ενδιαφέρον. δεν ξερω πόσοι το χετε παρατηρήσει αλλά στο εξώφυλλο του sngle του running free, στο τοίχο γραφει κάποια ονόματα συγκροτημάτων. μεταξύ άλλων είναι κ judas priest κάτω δεξιά

[SPOILER][/SPOILER]