Iron Maiden vs Judas Priest

Α τώρα είδα ότι έχω ψηφίσει ΜΕΗΝΤΕΝ.

UP THE IRONS, ρούφα Γράκχε

:dunno::dunno::dunno:

Σχετικα με το προηγουμενο μου ποστ…

Φυσικα, και δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικη μου γνωμη.

Απλα, ηταν πειρασμος να τσιγκλισω το Γρακχο.

Διοτι αυτη τη στιγμη να λεμε την αληθεια, οι Maiden βρισκονται σε μια παρα πολυ καλη φαση, παρα τον κακο δισκο, συνεχιζοντας να κινουν το ενδιαφερον το κοσμου, με τα λαηβ τους να εξακολουθουν να ειναι στα ιδια κορυφαια επιιπεδα.

Αντιθετα, οι Priest βγηκαν στη συνταξη με το χειροτερο τροπο και γενικα ειναι εδω και καιρο πρωην μπαντα.

Ε, δεν μπορουσα να μην του την πω …καταλαβαινετε. :smiley:

Ταλανιζει ακομα το μυαλο μου αυτο το διλλημα…Αχ και βαχ!

Κατα τα αλλα, σημερα ακουσα μονοκοπανια Sad Wings, Sin After Sin, Screaming For Vengeance. Ναι, δικιο ειχα χθες.

P.S. Ρε Αηρον Αρη, δες ερμηνεια του Χαλφορντ τωρα στο Victim Of Changes και ασε τα “ειναι πρωην μπαντα”. Δεκτο, ειναι μιση μπαντα πια, αλλα στην σκηνη, ο καθενας στο ποστο του ειναι οπως πρεπει. Αντε τωρα.

Το μονο που εχω ακουσει γι’αυτους τους Metallica,απο φημες στο διαδικτυο,ειναι οτι εχουν εναν drummer που ειναι μια μιξη Portnoy,Inferno,Horgh,Gene Hoglan,Pete Sandoval,Hellhammer και Derek Roddy…o τυπας λενε ειναι απιθανος!Εχει βεβαια ενα μειονεκτημα [SPOILER]ειναι μουγγος!:lol::lol:[/SPOILER]

Βλεπω κατι επικα ποστ για συνταξεις,ξεφτιλισματα και αλλα τετοια ωραια και με τσιτωνετε.

Θα υπηρχαν Maiden χωρις τους Priest?

Κλανει ο Bruce τιποτα μπροστα στον Halford οταν ηταν και οι 2 στην ακμη τους?

Priest ρε γατακια

Καλά τέτοιες γραφικότητες βερεσε. Και αν δεν παίζαν rock ‘n’ roll στην αμερική ξέρω γω δεν θα ακούγαμε τπτ σήμερα!

Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα. Δεν μπορείς να κρίνεις ποιος είναι καλύτερος με αντικειμενικά κριτήρια γτ απλά δεν υπάρχουν.

Τώρα το ποιος βγήκε πιο πριν, ποιος επηρρέασε ποιον ε αστείο ως μέτρο σύγκρισης

Οι maiden δεν συγκρινονται με τιποτα και με κανεναν ρεεεε:roll:
απο την μια υπαρχει το heavy metal και απο την αλλη οι maiden :twisted:

“Οι maiden δεν συγκρινονται με τιποτα και με κανεναν ρεεεε
απο την μια υπαρχει το heavy metal και απο την αλλη οι maiden”

ετσι φιλε!!!
καλοι οι judas αλλα MAIDEN δεν ειναι…

Ούτε οι Maiden είναι Judas. Μιλάμε για τελείως διαφορετικές μπάντες. Που η μία ΔΕΝ είναι η άλλη σε καμιά περίπτωση. Όπως κ να το δει κανείς. Αρχικά οι τραγουδιστές: ο ένας είναι φαλακρός ενώ ο άλλος δεν είναι. Ο ένας είναι gay ενώ ο άλλος straight (έχει κ γιο που νομίζει ότι τραγουδάει). Άν πιάσουμε δε κ τους κιθαρίστες εκεί είναι που χάνεται η μπάλα…

Wow έχω κι εδώ 2 ποστ εδώ μέσα, πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά ΑΣΑΠ.

Τεράστια συγκροτηματα και τα 2! Προτιμώ όμως Maiden! Τους πάω πιο πολύ απο Priest!

μόνο θρασ

δεν ειναι θρασ μπαντες φιλε θρασ ειναι ασ πουμε οι SLAYER η η παλλιοι Metallica…και οι δθο ειναι καθαρο HEAVY METAL #-o:lol::lol:8)

Γραφικο ειναι να λες οτι οι Priest ξεφτιλιστηκαν στο παρων topic και να λες για τους υπεργαλαξιακους maiden και τον harris ο οποιος ειναι ο νεος beethoven:p

Καταλαβαινω την πορωση με Maiden γιατι ειναι το 2ο αγαπημενο μου group μετα τους Priest αλλα να μαστε λιγακι σοβαροι.

Παιζει μεγαλο ρολο ποιος βγηκε πριν και ποιος επηρασε ποιον κατ’εμε παντως,χωρις να πιστευω βεβαια οτι σωνει και καλα πρεπει να ακους συγκεριμενο συγκροτημα επειδη επηρεασε.

Οπως και παιζει ρολο για το ποσο επιτυχημενο ειναι ενα συγκροτημα το management.Παω στοιχημα οτι αυτοι που "ακουνε metal"δεν εχουν ιδεα απο 70s Priest…

Καλοί οι Μέηντεν αλλά δεν έχουν “Last Rose Of Summer”.

:vibrate:

Τι λες? Καλα τα λεει, μονο θρας! Καθαρα και οι 2 μπαντες, οι Slayer ειναι progressive, καμια σχεση με το θρας :?

"Τι λες? Καλα τα λεει, μονο θρας! Καθαρα και οι 2 μπαντες, οι Slayer ειναι progressive, καμια σχεση με το θρας "

χαχχαχα ενταξει καλλη η πλακα φιλε αλλα prog ειναι οι DREAM THEATER ασ πουμε,φανταζομαι κανεις πλακα :))))))))))))))))))

τελοσ παντων και οι δυο μεγαλλες μπαντες και διαφορετικεσ μεταξυ τουσ αλλα καπιοι προτιμαμε MAIDEN…
το NUMBER OF THE BEAST ειναι ΕΠΟΣ!!!

Απλά συμφωνώ.

Φίλε aerola καλωσόρισες στο φόρουμ. Άκου, η ορθογραφία σου είναι για τον πούτσο. Κάνε κάτι.