Iron Maiden vs Judas Priest

Καλα μπορει και οχι…

ευκολάκι priest

Η επιστροφή ενός από τα πιο γραφικά θρεντ στο φόρουμ, φακ γιέα.

Εν τω μεταξύ απορώ πώς μου είχε ξεφύγει αυτό:

=D>

Never turn your back ON THE RIPPEEEEEEER

αγαπάμε angus :smiley:

Τεραστιες μπαντες και οι δυο μαγκες.Δεν μπαινω στο τρυπακι για το ποια ειναι η καλυτερη!!! :wink:

Γραφικος martian mode on:

Λοιπον, καλοι, χρυσοι, θεοι οι Maiden, μας εχουν πορωσει, μας εχουν κανει να ειμαστε περηφανοι για αυτο που ακουμε.

Αλλα ρε αρκουδεηδες, οταν λες για HEAVY και για METAL τι μου τους τσαμπουνατε, ενω εχετε τους Metal Gods? Heavy=Judas, Metal=Priest. Στεγνα. Μιλας για heavy metal ξαναλεω. Βαζεις ενα Freewheel Burning, ενα Sentinel, ενα Leather Rebel, ενα Screaming For Vengeance, θες να αγορασεις οτι δερματινο βρεις, και να πεις σε ολους ποσο πιο πολυ ΓΑΜΑΣ. Αυτο σου δινουν οι Priest. Ειναι η αγνη καυλα που ολοι ψαχνουμε στο heavy metal.

Και οταν αυτοι εγραφαν 80ς metal, πριν τα 80ς, οι Maiden τους ακουγαν σε κασσετα. Και επειδη η ερμηνεια στο Dreamer Deceiver ειναι υπερανθρωπη. Και επειδη, οταν θες να κανεις σαικς θα βαλεις Love Bites. Και επειδη οταν θες να χυσεις ΤΙΜΙΑ δακρυα για την χαμενη σου αγαπη, ναι, παλι ενα Before The Dawn, Night Comes Down, Out In The Cold θα δωσει την λυση.

Τελος.

Καλά δεν ξέρω ποιος είναι το ίδιο το heavy metal και ποιος όχι,αλλά ο Smith πατάει τους Priest μόνος του χάμω8)
:stuck_out_tongue:

Σωστος 8)

Ασ’ τα αυτα και πες μας τη γνωμη σου.

Κανε μας μια συγκριση αναμεσα στην μπαντα που παραπαιει εχοντας διωξει το ιδρυτικο της μελος και τη μπαντα που συνεχιζει να ειναι οδοστρωτηρας και να σκορπα τον ενθουσιασμο.

Αυτο!

Ε ρε γραφικούρες, θα συμμετάσχω κ γω λοιπόν.
Οι Maiden είναι η αδυναμία μου, μου βγάζουν μια πιο επική αίσθηση, και επειδή αυτή η αίσθηση μ αρέσει περισσότερο τους προτιμώ.
Βέβαια, οι Priest έχουν αυτό το αχτύπητο κιθαριστικό δίδυμο (που βέβαια ΔΕΝ θα δούμε στις 5 Ιουλίου και παίζει να δώσω το εισητήριό μου), δημιουργώντας έτσι μια σχολή από μόνοι τους, ιδιαίτερα μετά το British Steel.
Στις πολύ αρχικές τους μέρες και οι δύο μπάντες έβγαλαν κομμάτια που προσφέρονται για ταξιδιάρικο κάψιμο ε? Π.χ. Remember Tomorrow και Strange World από τη μια, Run of the Mill και Dreamer Deceiver από την άλλη.
Σε αυτή την αρχική περίοδο των Priest είναι πιο ορατά τα σημάδια της μουσικής των 70ς, που είναι μια από τις αδυναμίες μου, αλλά κάνοντας μια συνολική θεώρηση της δισκογραφικής πορείας, καταλήγω Maiden.

Λολ, δεν έχω άποψη για οδοστρωτήρες κτλ., και μετά την αποφράδα 20ή Απριλίου δε μ’ ενδιαφέρει πλέον καμία από τις δύο μπάντες. Ελπίζω να σε κάλυψα. 8)

Κατά τ’ άλλα, συγκινητικός martian που λέει τα πράγματα όπως είναι και πάλι. Σκέφτομαι να τον υιοθετήσω και τυπικά, και στις συναυλίες να τον δείχνω με καμάρι και να λέω “ναι, αυτός είναι ο γιός μου”.

Ο οποίος martian, για να πάμε την καυλάντα και τη γραφικότητα ακόμα πιο πέρα, όπως λογικά και κα’νάς άηρον_άρης που ανέφερε το παραπάνω επιχείρημα, στο αντίστοιχο γραφικό poll Dream Theater vs Queensryche, θα ψήφιζε / έχει ψηφίσει Queensryche. :lol:

Εμπορικές κλαπαρχίδες και οι δύο.

Μόνο ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ.

Βασικά “ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες” λένε ότι σ’ αυτό το δίλημμα απαντάει… Fates Warning. :roll:

Έχω ψηφίσει λέει εδώ… Ούτε καν το θυμάμαι. Λογικά σε Priest το’ριξα. Άν πάω πισω πισω τις σελίδες παίζει κ να βρω σχόλιο αλλά βαριέμαι του θανατά. Priest το ρίχνω άν κ συναυλιακά οι Maiden πρέπει να’ναι καλύτεροι πλέον (όπως λένε όλοι). Εδώ όμως συγκρίνουμε τις μπάντες σα σύνολο κ στην ακμή τους.

Πεθαμένος maidenάς ναι το παραδέχομαι αλλά όπως είπε και πιο πάνω ο μάρσιαν μιλάμε για χέβι μετσαλ!!!

Priest it is for me

:lol3:

Ποιοι ειναι αυτοι ρε ΚρισΠ?Undreground ειναι?

Ναι, του χρόνου βγάζουν το πρώτο full-length και όπως καταλαβαίνεις όλη η underground black/death/grind/noise/sludge/drone/crust κτλ. κτλ. σκηνή περιμένει με κομμένη την ανάσα.