Τα έχω ακούσει φίλε μου. Δεν μου λένε τίποτα. Σόρρυ…
δηλαδη το x factor και πριν σου ελεγαν κατι και το amolad δεν σου λεει τιποτα?
Κάπως έτσι. Θεωρώ οτί μετά το peak του 7th Son απλά συνεχίζουν τον μύθο τους χωρίς ιδιαίτερα πράγματα. Άντε το μισό Fear, το Brave New World που ήταν γαμώ τα come back, κάτι σκόρπιες κομματάρες από την εποχή Bailey και βέβαια μια ντουζίνα θεϊκά live albums, τα υπόλοιπα τα βαριέμαι. Άποψή μου πάντα.
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ οτι, ειναι λαθος το “ιδιαιτερα πραγματα”…
Γιατι με αυτα τα τραγουδια:
The Wicker Man
Ghost Of The Navigator
Brave New World
Blood Brothers
The Nomad
Out Of The Silent Planet
The Thin Line Between Love And Hate
Rainmaker
No More Lies
Montségur
Dance Of Death
Face In The Sand
Age Of Innocence
Journeyman
These Colours Don’t Run
Brighter Than A Thousand Suns
Out Of The Shadows
The Reincarnation Of Benjamin Breeg
For The Greater Good Of God
Lord Of Light
The Legacy
Το σωστο ειναι “δεν μ’αρεσει το νεο στυλ και η προοδευτικοτητα των μουσικών”
Παλιότερα ήμουν αρκετά κολλημένος με Priest. Τωρα προτιμώ τα περισσότερο 70’s album τους. Stained Class, Sad Wings, Sin After Sin, Killing Machine.
Στα 80’s έβγαλαν καλούς δίσκους… αλλά τώρα πια μου φαίνονται λίγο κουραστικοί και ξεπερασμένοι σε κάποια σημεία.
Πολύ κόλλημα με τραγούδια με “σκληρούς” στίχους του στυλ destroyer-jawbreaker-grinder αλλά και ορισμένα poser στοιχεία της εποχής.
Επίσης η σκηνική παρουσία με τα δερματινά bondage-σαδομαζοχιστικά-harley δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Είναι υποκρισία να κατηγορούν πολλοί τους Manowar γι’αυτά και όχι τους Priest.
IRON MAIDEN ΔΑΓΚΩΤΟ:D:D:D:D
πααααλι maidenοφαγουρα καλοκαιριατικα?
'νταξ! το ειπαμε!
Ειναι η πιο σουπερ-ντουπερ-σταρσιπ-τρουπερ μπαντα στον πλανητη!
Φτανει ομως!ε?
Priest ,ρε…
Καλοί,χρυσοί οι Priest αλλά MAIDEN είναι κατ’εμου παντα, καλυτεροι…Μόνο και μόνο πως όλοι οι δίσκοι είναι αριστουργήματα είναι ενας ηχύρος λόγος…:band: long live maiden!
Πιο ενδιαφέρον θα ήταν « Maiden με Blaze ή Priest με Ripper».
Blaze δαγκωτό
Priest με Ρίπα. Εύκολα.
Συνολικά τώρα: Λατρεύω τους Iron Maiden, αλλά οι Judas fuckin Priest είναι μεγάλη αδυναμία και μεγάλο κόλλημα.
μονο και μονο και μονο και μονο και μονο και μονο και μονο και μονο και μονο Maiden!8)
Maiden for evah
Ντροπή… Καλύτερα να ψηφίζαμε για δυο μπάντες που ξεκίνησαν την ίδια περίοδο. Απέχω απλά καθώς δεν μπορώ να προτιμήσω κάποια…
Αν και ειναι δυσκολο το θεμα, μιας και μιλαμε για 2 ΤΕΡΑΣΤΙΑ συγκροτηματα, θα πω με ευκολια IRON MAIDEN Γιατι ειναι πολυ απλα το αγαπημενο μου συγκροτημα και το SEVENTH SON OF THE SEVENTH SON ο αγαπημενος μου δισκος E V E R . . .
Και οι Judas φυσικα εχουν βγαλει υπεροχα cd με κορυφαιο ολων εννοειται το ΤΕΡΑΣΤΙΟ PAINKILLER… Απιστευτο αλμπουμ, ακουγεται μονοκοπανια και χωρις στιγμη βαρεμαρας, ΘΕΙΚΗ ερμηνεια ο Halford, Φανταστικες κιθαρες, ντραμς…
Αλλα οι I R O N M A I D E N ειναι παντα πανω απ’ολους και ολα, ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.
UP THE IRONS
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ IRON MAIDEN!!!
Εκτος απο τους Judas priest.
:thumbup::thumbup:
[I][B]Judas Priest[/B][/I] χωρίς δεύτερη σκέψη
ΙΣΟΠΑΛΙΑ
Αλλά το κορυφαίο δίσκο τον έχουνε οι Priest.
SAD WINGS OF DESTINY 8O