Κι εμένα μου κακοφάνηκε ρε. ΣΤΕΗΝΤ ΚΛΑΣ ΡΕ!!! Μπιγιοοοοόντ δε ρελμς οβ ντεεεεεεεεεεεεθ!!!
Χωρίς πλάκα τώρα; :?
Κι εμένα μου κακοφάνηκε ρε. ΣΤΕΗΝΤ ΚΛΑΣ ΡΕ!!! Μπιγιοοοοόντ δε ρελμς οβ ντεεεεεεεεεεεεθ!!!
keep yer knickers on,lads…
ειπα [SIZE=“7”]TURBO[/SIZE] γιατι απλα ειναι “διαφορετικο”, πιο “80ιλα” και ισως το μονο με τοσο ξεκαθαρες"αμερικανικες" βλεψεις…
Τι σας κακοφανηκε ωρε γκιαουρηδες?
πειτε μου οτι δεν σας αρεσει κιολας!
Σιγα μην μου ελεγε κανεις για το Stained class!!Εννοειται οτι ειναι ολα μεχρι το Painkiller ειναι ΔΙΣΚΑΡΕΣ!(ισως οχι και τοσο το Point of entry)
γιάυτο και ειπα:
Proper…
απο Maiden μου αρεσουν τα 2 πρωτα και απο Βρασιδα, το somewhere in time & seventh son
απο priest δεν μπορω να ξεχωρισω μονο 4…αν επρεπε, αυτα θα ηταν: Painkiller,British steel,Killing machine, Turbo…[SIZE=“7”]αλλα δεν μπαιζει να ειναι μονο αυτα[/SIZE]!
get it?
Μα… αυτό λέω κι εγώ. Τί άλλο πρέπει να είναι δηλαδή για να μην είναι PRIEST; :dunno: :roll:
Δεν το πολυσώζεις γενικά αλλά αφέονταί σου αι αμαρτίαι, ότι μέγας πριστόπληκτος (και πριστολόγος) ει.
Amen to that!
εστι ρε γρακχε priest8)
Β’ ενικός και εστί ρε κατσικανιάρη; #-o
ετσι ηθελα να γραψω ρε γαβ γαβ
που πηγαν ολοι οι Maiden-αδες???
Σας βλέπουμε και γελάμε…
Βλέπετε εμείς είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ για την υπεροχή των Maiden έναντι των Priest και δε χρειάζεται να μπαίνουμε 3-4 φορές τη μέρα να επιβεβαιώνουμε αυτή την υπεροχή.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ για το ποιόν του συγκροτήματος που υποστηρίζουμε , όπως κάποιοι άλλοι…
:lol::lol::lol::lol:
μήπως το τόπικ να μεταφερθεί στα Αθλητικά???
Υπέρ!
Judas Maidens εναντίον Ιron Priests σημειώσατε Χ!
that was sooo rich…
JUDAS PRIEST.
Έτσι απλά γιατί σε τέτοιες συγκρίσεις είναι δύσκολο να βρεθούν λογικά επιχειρήματα.
Απλά προτιμώ τους priest.
A, μάλλον βρήκα και ένα επιχείρημα: Καλός ο Bruce αλλά δεν είναι [SIZE=“5”]HALFORD!!![/SIZE]
Priest και για μένα…
Συν του ότι θεωρώ πως μετά τo reunion οι Priest βγάζουν πιό αξιόλογα album από τα αντίστοιχα των Maiden…
τα 'πε ολα!
Up the Irons!
Ειλικρινα, ειναι το μονο πραγμα που δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι επιχειρημα για ενδεχομενη υπεροχη (στα δικα μας γραφικα μυαλα, γιατι ειμαστε και Ελληνες και οπαδοι 8)).
Δε λεω οτι ειναι απιθανο να θεωρει καποιος καλυτερο τον Ρομπ (προβλημα του :p), αλλα δεν υπαρχει τραγουδιστης τοοοσο καλυτερος του Μπρους (για μενα ως γνωστον δεν υπαρχει) ωστε να στεκει κατι τετοιο σαν επιχειρημα.
Ψηλοανούσιο το πολλ αλλά μιας και οι Πριστ ούτε καν βρίσκονται στις αγαπημένες μου μπάντες ενώ αντίθετα το μειντενικό μικρόβιο ποτέ δεν έφυγε, η απόφαση είναι πανεύκολη. Βέβαια να σημειώσω οτι πλέον θεωρώ και τις 2 μπάντες νεκρές, καλύτερα να περιοδεύουν μόνο παρά να βγάζουν δίσκους, κατά τη γνώμη μου.
Σωστός…είναι καθαρά υποκειμενικό. Πριν 2 χρονια θα λεγα Μεηδεν, τωρα ομως προτιμω να ακουω Πρηστ. Και πιστευω εχουν ασκησει καπως μεγαλυτερη επιρροη στο Μετσαλ.
MAiden δαγκωτό!!! Πως να το κάνουμε,υπάρχει μια ιδιαίτερη αγάπη σε αυτη την τρομερή μπάντα!!!
λογικο αμα δεν εχεις ακουσει τα αλμπουμ:wink: