Πάλι η ίδια καραμέλα με τους maiden? Τέσπα, τα έχουμε χιλιοπει. Η αλήθεια πάντως είναι οτι Painkiller δεν έχουνε βγάλει. Και θα γούσταρα έναν maiden δίσκο με τις κιθάρες στη τσίτα [έξω οι μελωδίες, χώσιμο με ριφφς - αυτός ο άντριαν πέρα απο το να μετράει λεφτά κανει τίποτε άλλο??], το μπάσο πίσω και ένα δίσκο να σε αρπάζει από τα μαλλιά με τη μια[βλ. Painkiller].
Όσον αφορά το πολλ, καθαρά λόγω φανμποϋσμού ψηφίζω σιδιρά παρθένα!
+1 Και τα 2 ιστορικά συγκροτήματα. Αξίες τα μέλη και τα 2 συγκροτημάτων. Έχω ψηφίσει όμως maiden λόγο 1ης αγάπης (!) και επειδη γουσταρα πιο πολύ τις συναυλίες των maiden.
δεν είμαι φανατικός κανενός απο τα δύο συγκροτήματα…ο χαλφορντ μοθ την σπάει(ναι αρχίστε το κράξιμο)…
iron maiden γιατι έτσι μας αρέσει. ΄΄οπως η άμστελ.
Τι να πεις για αυτες τις 2 bantes Απιστευτο διδυμο κιθαρας και τα 2 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ομως…Bruce Vs Halford οι 2 φωνες που εχουν τις μεγαλυτερες οκταβες και οι 2 μπορουν να βγαλουν ΦΩΝΑΡΑ !!!..και τωρα εχουμε το Basistas Vs Drummer…
Το λεω αυτο καθως ο basistas των Priest ειναι συνοδευτικος οπως και ο ΜcBraine στους Maiden δηλαδη δεν κανουν τιποτα παραπανω απο αυτο που πρεπει…Steve Harris ουδεν σχολειο μας εχει χαρισει σπουδαια κομματια καθως ολες οι επιτυχίες των Maiden φερνουν την υπογραφη του. ο Τravis με το πρωτο και ολας cd με τους Priest (Painkiller) εδωσε αλλο ηχο στη banta και γενικος το συγκροτημα περασε σε αλλο σταδιο σε ενα New Wave of British Heavy Metal του 90…αυτο οι Maiden δεν το εκαναν και προτιμισαν αλλο ηχο…Τελος οι Priest τους συνανταμε απο το 70s ενω οι Maiden απο το 80s αρα οι Priest ηταν στη δισκογραφια οταν επαιζαν ακομα τα Θηρια της Rοck (Zeppelin - Floyd - Purple) και επισης συνανταμε χρονολογικες επιρροες στη banta οι πρωτοι 2 δισκοι σε rock ρυθμους τα επομενα σε Ηard Rock/Heavy Metal και μετα το Metal του 90 με διπλες μποτες στα drumms. Oι Maiden ακολουθησαν το κλασσικο μελωδικο τουσ ηχο με καποια πηραματα τυπου Somewhere in Time . Για μενα το συμπερασμα ειναι οτι οι Priest ειναι μεγαλυτερο συγκροτημα απο τους Maiden αλλα στο Ηeavy Metal ηταν ισαξιοι. Εγω ειμαι πολυ χαζος με τους Μaiden οτι μαλακια με τον Eddie εχουν βγαλει το εχω αγορασει ειμαι ο κλασσικος οπαδος των Maiden αλλα οι Priest ειναι Legends οπως και να εχει ειναι God Vs God
απο Maiden μου αρεσουν τα 2 πρωτα και απο Βρασιδα, το somewhere in time & seventh son
απο priest δεν μπορω να ξεχωρισω μονο 4…αν επρεπε, αυτα θα ηταν: Painkiller,British steel,Killing machine, Turbo…αλλα δεν μπαιζει να ειναι μονο αυτα!