Iron Maiden vs Judas Priest

που σαι ρε darth να στρώσεις την κατάσταση εδώ πέρα.

πριστ. άνετα.

Οι σάμπαθ είναι πολλά περισσότερα από συγκρότημα για να συγκριθούν με οτιδήποτε. :p:p

ρε τι συγκρινουμε?
τον θεο με τον αγιο δημητριο?
το σουβλακι με τα goodys?
την εψα με τη fanta?#-o:lol:

IRON MAIDEN

Το εν λογω πολλ ειναι αδικο για τους τεραστιους κατα τα αλλα Judas Priest. 8)

[SIZE=“6”]IRON MAIDEN [/SIZE]

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!

χεχεχε!

[SIZE=“7”]Judas Priest PE!!![/SIZE]

Fixed! :smiley:

Είπαμε οι Sabbath - Priest έβαλαν τα θεμέλια πάνω στα οποία έχτισαν άλλοι.

Και μόνο τα Sad wings, defenders και painkiller να χαν, πάλι [SIZE=4]JUDAS PRIEST [/SIZE]θα λεγα.

εκει που δεν υπαρχει συγκριση ειναι στο ποσο πλουσιοτερη μπαντα ειναι οι Judas βασει της εξελιξης που ειχαν μουσικα.
οι maiden εβγαλαν τα 2 πρωτα (DiAnno ΡΕ!) και μετα πηγε τυφλοσουρτης το θεμα της κατευθυνσης (ηχητικα).:stuck_out_tongue:

απο Priest τι να πρωτοπεις?
μεχρι και painkiller…ο ηχος εξελισσοταν…8)

αφηστε που το διδυμο τους εχει γραψει και τα solos του Ram it Down!!!8O
αλλα τα εχουμε ξαναπει…στην Ελλαδα…ειμαστε “σπονσορες” των Maiden & manowar:lol:

Προσεχτε τι γραφετε ρε παιδια …Μπορει καποιος να τρωει.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ηταν πετυχημενο παντως δεν μπορω να πω.

sorry βασικα,που το τραβαω το θεμα,αλλα κουβεντα να γινεται…
οι maiden στον πρωτο τους δισκο εβγαλαν τραγουδι που οι (κατα τα αλλα υπερσεβαστοι) priest δεν εβγαλαν και ουτε προκειται να βγαλουν ισαξιο…phantom of the opera
ειναι κι αλλα…revelations,rime of the ancient mariner,infinite dreams…end the list goes on and on…

Μωρέ κουβέντα να γίνεται και να παραγίνεται, αλλά τέτοια ποστ αξία δεν έχουν και πολλή.

Γιατί κι εγώ ας πούμε μπορώ να πω ότι κομμάτια όπως “Victim of Changes”, “The Ripper”, “Beyond the Realms of Death”, “Sinner”, “Painkiller”, “Electric Eye”, “Sentinel” κτλ. (κτλ… κτλ… κτλ…) οι Maiden δεν τα χουν δεί ούτε στον ύπνο τους. :smiley:

sorry…απλα δεν μπορουσα να το πω πιο “ξερα”…εστω και σε λανθασμενα ελληνικα!

indifferent sun
Re: Iron Maiden vs Judas Priest
sorry βασικα,που το τραβαω το θεμα,αλλα κουβεντα να γινεται…
οι maiden στον πρωτο τους δισκο εβγαλαν τραγουδι που οι (κατα τα αλλα υπερσεβαστοι) priest δεν εβγαλαν και ουτε προκειται να βγαλουν ισαξιο…phantom of the opera
ειναι κι αλλα…revelations,rime of the ancient mariner,infinite dreams…end the list goes on and on…

ναι…ΟΚ…και? τι εννοεις?οτι οι priest δεν εχουν αναλογα?:-k

αν αρχισουμε να γραφουμε …μαλλον δεν θα τελειωνει η λιστα!:lol:

αλλα επειδη εισαι σιγουρος για το τι δεν προκειται να κανουν οι priest…Victim of changes 1976 8)

μη με μπριζωνεις!!!καλοι οι μαιδανοι (μια χαρα τους ακουω και τη “βρισκω” κιολας!) αλλα οχι και Priest!

ok…ποιος ειμαι εγω που θα σε κρινω? :stuck_out_tongue:
αλλη αντιληψη περι μουσικης εσυ,αλλη εγω…απλα τα πραγματα(αλλα οι maiden ειναι καλυτεροι:p:p:p)

χαχαχαχαχα…καλο!!

nnnnot!

Μαγκες μου αποψεις…

Ο καθενας ας λεει τη δικια του χωρις να υποτιμαει κατι αλλο.

Βεβαια αν παραδεχτειτε ολοι μια μερα ποια ειναι η μεγαλυτερη μεταλ μπαντα στον πλανητη (βλ. Μaiden) θα νιωσετε και σεις πιο ανετα. :slight_smile:

Up The Irons!!!

αν και παιζει να εχω υποστηριξει μεηντεν παλιοτερα,λογω φανμποησμου τις παλιες αγνες μερες ατσαλιου που ακουγα φανατικα ολα τα σχετικα συγκροτηματα,ειναι τελειως ανουσια η συγκριση in the bottom line…καταρχας δεν ειναι ομαδες ποδοσφαιρου,ωστε να νικαει καποιος καποιον…τωρα και οι 2 εχουν προσφερει τα μεγιστα στο heavy metal,οι πριστ με το να το διαμορφωσουν στα πρωτα του σταδια και οι μεηντεν,αν και πιο μετα,να το γιγαντωσουν,παραλληλα με πριστ και να το κανουν αυτο που ειναι τωρα…και οι 2 ειναι σουπερ ονοματα,εχουν κανει τα παντα και η φημη τους και η κληρονομια οτυς τα λεει ολα…οπωτε δεν εχει νοημα,και οι 2 ειναι κορυφαιοι,ισαξια ονοματα και η διαφορα τους ειναι μοναχα,στο τι κολλαει στο αυτι του Listener καλυτερα,πχ εμενα μου αρεσουν γενικα οι μελωδιες οπωτε ακουγα παντα περισσοτερο μεηντεν,χωρις ομως να θεωρησω κατωτερους τους πριστ…νομιζω πως ειμαι πολυ μικρος για να κρινω την επιρροη καθενος τους στο ειδος και να ‘‘διαλεξω στρατοπεδο’’…το τι εχει γραψει ο καθενας και να το συγκρινουμε δεν στεκει,οσα επη εχουν γραψει οι μεηντεν,αλλα τοσα και οι πριστ…εκτος αν καποιος καει τελειως και θελει να τους συγκρινει και παικτικα,που ειναι οντως τελειως καμμενο…

υ.γ γρακχε βλακακο ηθελα να στο πω και στοτηλ και ξεχασα,οφτοπικ,στην διαφημηση θελει να φτιαξει ενα συγκροτημα heavy metal-hardcore-trance-DEATH METAL:D

ΣΥΝΤΡΟΦΕ!:smiley:

Τωρα σοβαρα…πως ακριβως το στηριζεις αυτο?με το ιδιο σκεπτικο ισχυει το ιδιο και για οτι υποστηριζεις…
προσωπικα προσκυναω 4 αλμπουμ των Μαϊντανων 8)…καποια για τη μουσικη και καποια γιατι θυμαμαι πραγματα…
αλλα και παλι ρε ανθρωπε…Priest ΔΕΝ ειναι…Μεγαλες μπαντες και οι 2 …αλλα οι “δικοι” σου πηραν τον ηχο τους και μας ζαλισαν (και μας ζαλιζουν ακομη) με μονη διαφορα (ελαχιστη) την καλυτερη παραγωγη.
Τουλαχιστον οι αλλοι εβγαλαν ΟΛΑ οσα εβγαλαν και μας πεταξαν και τα ματια εξω με Painkiller…κατι το οποιο αν θυμαμαι καλα(ναι…ετσι ειναι!!) οι Maiden δεν εχουν καν ακουμπησει!!
μια ζωη σιγουρατζα!!!
ναι, η πεπατημενη ειναι μια μεθοδος που προτιμω κι εγω αλλα οχι σε τετοιου ειδους μπαντες!!
να πουμε για sodom,tankard,kreator,( γενικα πιο straight edge μουσικη) και θα συμφωνησω…
απλα στα σημεια, το μονο που μενει στους maiden για να περηφανευτουν ειναι το θεμα"πιστης" μεταξυ αυτων,της μουσικης τους και των οπαδων τους…

Oi priest τα εχουν ολα!
δεν ειναι αργα να αλλαξοπιστησεις!!:stuck_out_tongue: