Τρομερο διλημμα… Δεν μπορω να αποφασισω…
Bruce or Rob?
Powerslave or Painkiller?
Live after death or Priest Live???
ΕΛΕΟΣ! δεν ξερω…Ειναι και οι 2 στο τοπ15 μου (μακρια ομως απο την 7αδα)…
Ποιοι Maiden ρεεεεεεε
Οι Judas Priest ΕIΝΑΙ το heavy metal.
Nταξ εγω που ειμαι και φανμποης τα βλεπω ολα ασσους.
Αλλα ρε συ ιεροσυλια…
Να συγκρινουμε ενα λαιβ που περιεχει το Turbo Lover με ενα απο τα καλυτερα λαιβ στην ιστορια του μεταλ; 8O
Να λεγαμε Live Vengeance να δεχτω οτι στεκει ως συγκριση…
Το “Unleashed In The East” ας πούμε πως σου φαίνεται για μετρο σύγκρισης;
Που ειναι ολο πειραγμενο σε στουντιο???σαν δισκος γ@μαει,αλλα εγω δεν το θεωρω live…κ ουτε θα το συγκρινω με Live αλλους δισκους…
MAIDEN απο μενα,διοτι μου κολλανε καλυτερα στο αυτια,αλλα και σαν επιπεδα συνθεσεων,δεν τους συγκρινω καν…αλλο στυλακι βεβαια και ο καθενας…αν κ βεβαια παντως, οι πριστ ειναι το metal μαζι με τους σαμπαθ που ειναι το heavy…
Tο Live after death μαζι με το Made in Japan και το No Sleep 'Til Hammersmith(δε νομιζω να χρειαζεται να αναφερω ποιων ειναι τα 2 τελευταια!!!),ειναι κατ εμε(και οχι μονο),τα καλύτερα live albums ολων των εποχων στο hard rock/heavy metal.Πολύ καλό το Unleashed in the east,αλλά δεν φτάνει την ζωντάνια του L.A.D
offtopic λιγο,αλλα σωστος ο Eddie,+ tokio tapes κ πολλα αλλα βασικα,λιγοτερο Heavy Για μενα(frampton comes alive κτλ…)…
οntopic,ναι,το unleashed in the east Γ@μ@ει-ποιος ακουει τα τραγουδια αυτα σε αλλες εκτελεσεις απο τα κανονικα τους cd(πλην ριπερ που το παιζουν πολυ γρηγορα και δεν μ’αρεσει…)???-,αλλα δεν το συγκρινεις με live δισκους,αυτο το feeling Του Live δεν υπαρχει ουτε στο ελαχιστο εκει…ακου no sleep 'til hammerfall να καταλαβεις τι θα πει live Κ vibe,οχι μλκιες…
Πφφφφ ναι καλά μίλησε και ο φανμποης…
Πάντως δεν έχει κι άδικο, όντως το “Unleashed In The East” δε συγκρίνεται- ούτε με live album, ούτε με studio. Είναι Ο ΑΠOΛΥΤΟΣ HEAVY METAL ΔIΣΚΟΣ.
:lol3::lol3:
Αν πρόκειται για τους Hammerfall εγώ μπορώ να πάω για ύπνο;
:lol:
το εγραψα με τη τζιμπλα στο ματι,τι να πω τωρα…ντροπη μου βασικα(ποπο,ναι,το γ@μησα οντως)…ναι,ενω εσυ δεν εισαι φανμποης ξερω γω…ρε μπιλια,γ@μει το uite,αλλα live ΔΕΝ ειναι,γιαυτο μην το συγκρινεις…
Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε willy αγόρι μου…
Νομίζω πως ανασκεύασα εγκαίρως: ΔΕΝ το συγκρίνω (με τίποτα άλλο όμως…). :roll:
Χαλαρά Judas Priest!!
Που τους θυμήθηκες τους Hammerfall?
Δεν τους θυμήθηκε. Το Lemmy σκεφτότανε και τον μάτιασε. :lol:
Εμείς οι δυο θα πάμε καλά… 8)
maiden και παλι maiden
up the irons!!!
Judas Priest χαλαρά. Οι Maiden με κουράζουν απο ένα σημείο και μετά.
fysika PRIEST.Maiden einai pio paidariodes.k den exoun riffs alla xazoviolikes melodies k ta tragoudia ein arketa ftiniarika k alafromyala
lol @you.
Ontopic:
Ότι και να βάλετε απέναντι από Priest, Priest θα ψηφίσω.
ο Σάμαν είναι το 2ο ακάουντ μου. Κάντε τον μπαν.
Οκ Βληδιν, μικρό πολλ μόνο για σένα:
Sabbath Vs Priest?