Iron Maiden vs Judas Priest

οπου μερικα για μενα βαλε το 80%. νταξ περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

Κοίτα όπως έχουν οι Priest τραγούδια που για τα δεδομένα τους τα θεωρώ Fillers(Invaders, Evil Fantasies και πολύ λίγα άλλα για τα καλλά τους albums μιλώντας πάντα) έτσι έχουν και οι Maiden(Gangland, Sun And Steel, Back In The Village) οπότε αυτό δεν πολυισχύει που λες. Όσον αφορά για τα καλά album των priest είναι εξίσου καλά οπότε η προσωπική προτίμηση πάει ανάλογα με τη γενιά στην οποία ανήκεις μιας και οι Priest είχαν τον τρόπο τους να προσαρμόζουν τον ήχο ανάλογα με την εποχή.

Οι Priest ήταν πάντα το λιγότερο αγαπημένο μου απο τα μεγάλα κλασικά metal bands (δλδ τους metallica, sabbath, maiden). Μάλλον είμαι με την πλειοψηφία σ’ αυτό το poll φαντάζομαι…

Νταξει είναι πολύ περισσότερα τα “fillers” στους δίσκους των Priest σε σχέση με των Maiden. Ειδικά αμα αναλογιστείς ότι οι Priest την περίοδο 1984-1988 βγάζανε δίσκους με 10 τραγούδια, ενώ οι Maiden με 8. Όσο για το Back in the Village (αλλά και το Gangland) δεν τα λες fillers :p. Τα βάζεις να τα ακούσεις καμιά φορά…

Τεσπα το κουράσαμε αρκετά, και οι δύο μπαντάρες και σίγουρα παρέα με Metallica οι κυρίαρχοι των '80s, και παρέα με Black Sabbath ίσως οι πιο γνωστές μεταλ μπάντες γενικά. Άρα είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου…

MAIDEN!!! Γιατί μπορεί οι Sabbath είναι το Heavy και οι Priest το Metal, αλλά οι Maiden είναι το HEAVY METAL!!!

Kι εγώ.

priest . ειναι μεγαλη μπανταρα και το στηλ τους ειναι πιο κοντα σε μενα . και το μεγαλο τους καλο εχουν αλλαξει το υφος τους αυτα τα 30 χρονια χωρις να εχουν φοβηθει την κριτικη των οπαδων τους .

αντιθετα με τους maiden που με το Βρασιδα εχουν ενα ωραιο στηλ αλλα μονο αυτο .
αλλα ειναι και αυτοι ενα απο τα 5 γκρουπ που αλλαξαν την ιστορια της rock/metal .

Iron Maiden…πολυ καλοι οι Τζουντας,θεος ο Χαλφορντ αλλα δν ειναι σαν τς Μειντεν.

καλα Priest ανετα ετσι…ειδικα τη συγκεκριμενη περιοδο…

Priest, Priest, Priest, Priest, Priest

χαχαχχαχ είσαι τρελός?

οχι καγκουρα…εσυ εισαι λαθος…

Αυτο ειναι το θεμα που πρεπει να απανταει καθε ενας που γραφεται στο φορουμ:p…Απο τις βασικες αχρηστες ιδεες ενος φορουμ.Ψηφιστε μαρουλι η λαχανο…Επιση ομως ολα αυτα ειναι αερολογιες λεω
ΜΑΙΝΤΕΝ
διοτι ενταξει με αυτους ξεκινησα και αυτους αγαπαω8).Και οι Πριστ μ αρεσουν πολυ αλλα ουτε κατα διαννοια δεν μπορω να τους συγκρινω(ενα πρωινοοοο…)…

Ευτυχως εχουμε περασει την εποχη που καποιος ξεκιναγε να ακουει μεταλ με iced earth:p(αστειακι…)

:frowning: :frowning:

Maiden!!!:bow:
αλλα κι oι Priest 8εοι ειναι…:respect:

Παροτι ψηφισα Μaiden,αναμεσα στα 2 φετινα λαιβ λεω Priest.Δε ξερω με κερδισε πιο πολυ,ισως επειδη ηταν πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα…

Δύσκολη η απόφαση αλλά θα πω Maiden γιατί μ’ αυτούς ξεκίνησα… Όχι ότι οι Priest δεν είναι θεοί…

Παιδια οταν μιλάμε για τετοιου επιπεδου συγκροτήματα είναι λάθος να ανοίγεται πολ.Δηλαδή να συγκρίνουμε τι?Ενταξει η δικη μου προσωπικη προτιμηση φαινεται,αλλα στον καθένα ειναι υποκειμενικο το θεμα.Το θεωρω το ιδιο χαζο με το “Maiden vs Metallica”.Τι ειναι η μουσικη,ΠΑΟ-Ολυμπιακος?#-o

συμφωνω 100% με τον eddie αλλα φιλε μου ειδα το πρωτο ποστ και ηρεμησα λιγακι…εκει το εξηγει:D

κατα τ’αλλα ψηφισα μαιδεν εντελως υποκειμενικα γιατι ειναι ενα απο τα 3 αγαπημενα μου συγκροτηματα…

απο εκει κ περα αν ξερει καποιος πανω κατω τι ηλικιες γραφουν στο φορουμ μπορει να καταλαβει γιατι ειναι πιο “ανεβασμενοι” οι μαιδεν…αυτοι την δεκαετια 90-00 εβγαλαν πολυ καλα αλμπουμ(ς) ηρθαν αρκετες φορες για συναυλια Ελλαδα ενω οι πριστ???

απ δε αιρονς!!

Εντάξει το οτι γινοταν αυτες οι συγκρίσεις στα 80s,δεν είναι απαραίτητα και σωστες!!Είναι λάθος(και αδικο για τα συγκροτηματα) να γίνονται.Κάθε τέτοια μπάντα εχει προσφερει τα μεγιστα στην μουσική!Οπως χιλιοειπαμε ειναι θεμα του καθενος.Οσον αφορα το θεμα με τις ηλικιες θα συμφωνησω,αν και δεν (θελω) να πιστευω πως η δισκογραφια των Maiden στα 90s(η χειροτερη τους κατ εμε) εφερε κοσμο στο metal και οχι αυτη των 80s!!Οσο για τις συναυλιες εχεις δικιο.