Θεωρώ ότι οι οι Priest υπερτερουν σε φωνή, κιθάρες και τύμπανα αλλά παρόλα αυτά εγώ προτιμώ Maiden…
Οι Priest είναι καθαρόαιμο heavy metal και και και, αλλά δεν σου δίνουν την συγκίνηση που σου δίνουν οι Maiden.
Ακριβώς
Κάνετε μεγάλο λάθος και οι 2 σας. Έχει να κάνει με το τι συγκίνηση περιμένεις από το κάθε συγκρότημα. Δεν έχουν την επικότητα των Maiden, ούτε τον προβληματισμό των Metallica αλλά όσον αφορά το “πάρτα στη μάπα” feeling, εκεί τους πατάνε χάμω και τους 2. Σημείωση και οι 3 μου αρέσουν εξίσου γιατί μου δίνουν διαφορετικά πράγματα ο καθένας.
Ίσως, αλλά πολλές φορές η συγκίνηση υπερτερεί σαν συναίσθημα από το “πάρτα στη μάπα” :p.
Επίσης οι Maiden το χουν κι αυτό στα Iron Maiden και Killers.
Συμφωνώ με το bold.
Priest priest priest!!! ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ!!!
Ναι σίγουρα αλλά αυτό έχει να κάνει και με τον ακροατή. Δε νομίζω ότι όσοι έχουν σαν αγαπημένο συγκρότημα τους Motorhead να το έχουν για τη μελωδία και τους ποιητικούς τους στίχους και το τι συγκινεί τον καθένα είναι υποκειμενικό. Πάντως και έτσι όπως πιστεύω ότι το εννοείς, οι Priest έχουν κάτι “Dreamer Deceiver”, “Sinner”, “Beyond The Realms Of Death”, “Touch Of Evil” που είναι ανατριχίλα.
Τελικά δεν διαφωνούμε… συμφωνούμε! Όλα εξαρτώνται από το τι θες να σου “πει” το μέταλ. Αν θες τσαμπουκά και “πόρτα” όπως είπατε πας Πριστ, αν θες προβληματισμό σε γενικό επίπεδο Μετάλικα, αν θες όμως κάτι περιότερο επικό και μυθικές ιστορίες ακούς Μέιντεν χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Τραγουδάρες αυτά που ανέφερες αλλά οι Maiden έχουν γύρω στα 15 τραγούδια του ίδιου ύφους και καλύτερα μάλιστα.
Γκρουπάρες και οι δύο σαφώς, κουβέντα να γίνεται.
Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι με Maiden μόνο αντικειμενικός δεν είμαι.
Judas Priest δαγκωτο αλλη κλασση!!!ΑΠΛΑ ΘΕΟΙ!!!8)
Μaiden γιατι σαν ηχος ειναι πιο κοντα στα γουστα μου…εξισου ΘΕΟΙ κι οι Priest βεβαια…
Ρε παιδιά, Victim Of Changes… Ακόμη να υποκλιθείτε στο πανμεγιστότατο μέταλ κομμάτι??? 8O
Κ τ 2 κορυφαια…ας ψηφισω μεΪντεν… …i like them most
συγκροτήματα τεράστια κ τα 2 αλλα πως να το κάνουμε…
ολοι με maiden ξεκινήσαμε!!!
Εγώ ξεκίνησα με Iced Earth.
Εγώ με δάντη.
Προβλημα σου.
δεν υπαρχουν οι πριστ. πολυ καλτ φαση δεν αντεχω
Τι λες ρε οι Priest θεούληδες. Βέβαια αυτό που κάνει τους Maiden να φαίνονται πολύ ανώτεροι μπροστά τους είναι ότι έχουν αρκετή σαβουρίτσα, ακόμα και στις δισκάρες τους μερικά τραγούδια δεν τα βάζεις εύκολα να τ’ ακούσεις (όπως στο British Steel).
Η πλάκα είναι ότι προχθές είπα σ’ ένα παιδί ότι το αγαπημένο μου είναι το Screaming for Vengeance και μετά το Painkiller και μου λέει “Τι?! Τι λες ρε το British Steel είναι το καλύτερο!” και ήθελε να φωνάξει κάτι άλλους να με πουν αστοιχείωτο :lol:
Εγω ξεκινησα με Metallica παντως.
Priest for me ! Μονο και μονο για τον αψεγαδιαστο δισκο οδοστρωτηρα με τον απλο τιτλο
Painkiller!