κατω ο φεμινισμος της ειπα και μετα λιποθυμησα
Ψηφισα Judas Priest.
Αν και οι Iron Maiden ειναι πιο εμπνευσμενοι, oι Judas Priest ειναι το απολυτο metal. Πιο πορωτικοι και πιο ‘‘καυτοι’’, με τις διπλοριφφιες των Tipton-Downing να τα θεριζουν ολα.
Δηλαδη, αν οι Iron Maiden ειναι οι βασιλιαδες του συμπαντος, τοτε οι Judas Priest ειναι το ιδιο το συμπαν.
Το δεξί η το αριστερό @. Τα 2 μεγαλύτερα metal groups όλων των εποχών αλλά για μένα Maiden(με πολυυυυυυύ μικρή διαφορά παρόλαυτα) λόγω γούστου μιας και αντικειμενικά η μουσική προσφορά και των 2 είναι εξίσου τεράστια.
Κι εγώ μια απ’τα ίδια.
Mου αρέσουν πολύ οι Priest αλλά Maiden ακόμη περισσότερο.8)
Maiden.
Υπερτερούν σε φωνητικά, κιθάρες, drums, μπάσσο, συνθέσεις, σκηνική παρουσία…μέχρι και σε εξώφυλλα ;p.
Η μόνη περίπτωση που θα μπορούσα να σκαλώσω σε πολλ με Maiden θα ταν “ποιόν αγαπάς περισσότερο, Maiden ή Metallica”. Με Judas Priest, όσο και να τους αγαπάω, μέχρι και το Victim of Changes φαντάζει βαρετό μπροστά σε πάνω από 20 ύμνους των Maiden.
Τι δεν είναι οι Μετάλικα στο πολ?
Ε τότε δαγκωτό Iron Maiden, γιατί μετά τον Χέτφιλντ και την παρέα του, αυτοί με πορώνουν περισσότερο. Και προφανώς όταν συγκρίνεις δύο τέτοια γκρουπ, το γούστο κάνει τη διαφορά όχι η ποιότητα
Κάτσε ρε Βέντερ. Καλύτερος drummer ο McBrain από τον Travis?
Καλύτεροι οι κιθαρίστες των Maiden (δε ξέρω αν μιλάς για το κλασσικό δύδιμο Smith/Murray ή αν βάζεις και τον Janick μέσα) από τους Tipton/Downing?
Θα έλεγα και για τη φωνή βασικά, αλλά εδώ ίσως είμαι εγώ άδικος, ο Halford είναι αδυναμία
Αλλά ειδικά για τον ντράμερ, μου βγαλες το μάτι βρε συ.
Ξέρω ότι είναι η προσωπική σου γνώμη αυτά κτλ, αλλά η ώρα είναι 5:38 και ότι και να βλέπω τέτοιες ώρες σκαλώνω
ποπο δεν εχει μεταλλικα…!!!ΘΑΥΜΑ. Ενιγουει.Μαιδεν λογο αδυναμιας αλλα τι να πω και παλι λιγο ακυρο ειναι να τα συγκρινουμε
O McBrain (ο οποίος μου αρέσει) μπορεί να παίξει το intro του Painkiller? Ας βάζουμε και λίγα όρια στον οπαδισμό μας…
Ντάξ καλός,χρυσός ο niko,αλλά μπροστά στον travis δε φτουράει,τί να λέμε τώρα.
Και οι δυο μου αρέσουν το ίδιο ακριβώς.
Φυσικά και μπορεί ρε συ. Δεν είναι κάνας τυχαίος, και το intro του Painkiller δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, μη νομίζεις.
Αλλά τεχνικά, ο Travis είναι τεράστιος. Ο McBrain δε τον φτάνει με τίποτα.
Δεν ειναι μόνο λάθος των ντράμερ. Μπορεί ο Μακ Μπρέιν να μπορεί να παίξει και καλύτερα. εξαρτάται και από το που δίνεις βάρος στη μουσική σου. Αν είχα ας πούμε τον Lombardo στα τύμπανα… ε θα του έδινα μεγαλύτερο βάρος. Αυτές είναι οι απαιτήσεις των Μέιντεν αυτά παίζει. Έτσι νομίζω:)
Judas Priest. Απλά η απόλυτη μπάντα.
Καποτε ανοιγαν συναυλιες των Judas Priest.
Toυς ξεπερασαν και αν δεν κανω λαθος συνεβη και το αντιθετο.
Αγαπαμε τους Judas Priest.
Αλλα οι Iron Maiden ειναι απλα ανωτεροι, ακομα και αν δεν εχουν Glenn και Κ.Κ στις κιθαρες ή Travis στα τυμπανα.
Και νομιζω αυτο τα λεει ολα.
Έτσι! συμφωνώ, παρόλο που τους αγαπώ και τους δύο, αλλά οι Maiden είναι ξεχωριστοί για μένα, ότι και να πούμε !
Up the Irons!
Εδω το παιζουν 17χρωνα ο McBrain θα κολλησει…Συμφωνω ομως οτι ο Τravis ειναι πολυ καλυτερος του McBrain(o οποιος μου αρεσει και εμενα).
Ναι. Δεν είναι και τόσο δύσκολο παιχτικά. Αλλά πολύ έμπνευση αυτό το πράγμα!
maiden ψήφισα γιατί μου αρέσουν περισσότερο. θεωρώ πάντως πως και τα 2 υπερ-συγκροτήματα έχουν προσφέρει απίστευτα πράγματα στη μουσική!