Το ποστ του Μιλιτια ειναι το μεγαλυτερο αυτης της μαχης.Μεγαλο πληγμα!Ασταματητος ενω αντιθετα ο Ελρικ φαινεται καπως κουρασμενος!
Κάποιος να αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση απο το 5 εώς το 1 πλζ
γνωστή τακτική όταν δεν υπάρχει απάντηση να δωθεί
κατά τα άλλα για να πέσω κι εγώ σε αυτό το επίπεδο, επειδή όπως είναι φανερό δεν μπορούν να ακολουθηθούν τα υψηλά στάνταρ που έχουν τεθεί από το στρατοπεδό μας, θα ήθελα να θυμήσω ότι όταν οι priest βγάλανε το ντεμο rocka rolla (και γενικότερα δίσκο) οι φίλτατοι maiden τους άκουγαν για να επηρεαστούν 8)
Ε καλά αυτό δεν έχει να λέει. Και οι Priest ακούγαν Purple και επιρεάζοταν αλλά δεν πρέπει να τους κράζουμε που οι Purple είναι σκατά
χμμ πολύ αμφιβάλω,γιατί αυτό που άκουσαν οι νεαροί τότε(μόλις βγήκε το rocka rolla) maiden ήταν η εξής είδηση: 'Η εταιρία coca cola μηνύει άσημα παιδαρέλια απο το Birmingham της Αγγλίας για συκοφαντική δυσφήμηση του αναψυκτικού΄
Η μαχη συνεχιζεται την ωρα που οι Μεηντεν κερδιζουν ΑΛΛΟΝ ενα ποντο!
Οχ ναι!!!
Χαχαχαχαχα ποιός έβαλε τον πόντο;
οκ, εγώ φταίω που είμαι ευγενικός τόση ώρα 8)
Τι εγινε ρε,τελειωσε ο αγωνας!Γαμωτο ειχα δουλεια!Ηρθα κι εγω να καταθεσω τα σεβη μου στη Σιδηρα Παρθενο και να βοηθησω τα αδερφια μου σ’αυτη την (οχι και τοσο) σκληρη μαχη(90+ποντους δεν το λες μαχη,το λες κλεβω εκκλησια)!
Ενταξει,ειδαμε τους Ιουδες να κανουν ενα πολυ καλο live με ονειρικο setlist και τους ευχαριστουμε γι’αυτο!Πηγαμε και τους δοξασαμε,αλλα μερικοι εδω μεσα [B]ξετσουτσουνιασαν[/B](το ξαναγραφω in case που καποιος δεν το ειχε δει)!Ρε μαγκες,ετσι και κανουν οι Maiden αποχαιρετιστηρια περιοδεια ξερετε τι θα γινει?
1)Θα ειναι περιοδεια διαρκειας τουλαχιστον 5 ετων.
2)Θα κοψουν τα βουνα στη μεση.
3)Θα σβησουν τον ηλιο
4)Θα καταπιουν πλανητες
Γι’αυτο μοκο,και πηγαινετε να ρουφηξετε το αυγο σας,παλιοπαιδα!!!8)
Edit:Και ηδη εχουν +20 ποντους λογω αρνησης συμμετοχης του Bruce(Θεοθεος,τιτανομεγιστος)σε ‘‘talent’’ show,unlike the Priest!
Μεηντενάδες, ψιτ, στο παρακάτω σπόιλερ βρίσκεται η κουβέντα που θα κρίνει οριστικά τη μάχη υπέρ μας.
[SPOILER]Γαμιέστε![/SPOILER]
Να λοιπον που κανει την εμφανισει του και ο Γρακχος.Γεγονος ειναι ομως πως θα περιμεναμε κατι πιο αφοπλιστικο!Ισως κρυβει καποιους ασσους στο μανικι.Χμμ,χμμ.
Αποκλείεται. Κ εγώ με τους Priest τάσσομαι αλλά το πόστ του Γράκχου υποδηλώνει ανυπαρξία κ παραδοχή ήττας. Αδιανόητο για Πριστά! [-X
Ε, κυρίες, αράξτε τα κυβικά σας και διαβάστε πίσω απ’ τις γραμμές, αυτό το ποστ ήταν μια υπαινικτική έκφραση περιφρόνησης απέναντι στην προσπάθεια των Μεηντενάδων να δείξουν ότι μας “έχουν” και μάλιστα εύκολα, η πραγματικότητα είναι ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχουμε εμείς, γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε που βάλαμε το μέταλ δίπλα στο χέβι (κατά τη γνωστή πλέον ρήση), ΕΜΕΙΣ ευθυνόμαστε για την ίδια την ύπαρξη των Μέηντεν, συνεπώς έχουμε την πολυτέλεια να πουλάμε και τρέλα όταν θέμε άμα λάχει ναούμ και να περιμένουμε απλά τη στιγμή που θα πλήξουμε ανεπανόρθωτα το σαθρό οικοδόμημα μέσα στα φτωχά μυαλά των Μεηντενάδων. Χαίρετε.
Ολο μα ΟΛΟ το φορουμ περιμενε αυτη την απαντηση.
Ο Γρακχος μιλησε και πλεον εκει ψιλα στο βραχο που λεγεται χεβυ μεταλ κυματιζει η σημαια των Judas Priest.
[SPOILER]Μεχρι να βρεθει καποιος να απαντησει.Αλλα να απαντησει.Let the game begin![/SPOILER]
ψιτ γρακχε
[SPOILER]#-o[/SPOILER]
Ο Φεικ το ΕΚΑΝΕ.Απαντησε με τον πιο προσβλητικο τροπο σε ποιον;Τον Γρακχο.Βρισκεται πλεον στο ματι του κυκλωνα και το μονο που περιμενουμε να δουμε ειναι ποσα κοτσια εχει…
μαρέσει να προσπαθείτε να λέτε τα δικά σας και να κοροιδεύετε τον εαυτό σας με σετλιστ και συναυλίες που φκιάχνετε μόνοι σας (καλό πράγμα η φαντασία) αλλά η αλήθεια είναι μία. και βρίσκεται και σε εξώφυλλο των maiden.
[SIZE=“5”][B]JUDAS PRIEST[/B][/SIZE]
Ημασταν ολοι σιγουροι πως θα επεστρεφε και το εκανε.Ο Ελρικ στεκεται πλαι στον Γρακχο εχοντας στα χερια του τον διπλο πελεκυ και ειναι ετοιμος για μια νεα μαχη!
billrocki άσε τον άκυρο σχολιασμό κ άμα θες να μιλάς πάρε θέση. Χαλάς τη ροή. [-X
Ο σχολιασμος μου ειναι καθοριστικος ΡΕ
Θεση εχω παρει!