Iron Maiden vs Judas Priest

δεν ακούω άλλα νιαουρίσματα…

τσ τσ τσ βλέπω πήρατε λίγο έδαφος…:stuck_out_tongue:
βαριέμαι όμως να απαντήσω στο οτιδήποτε :stuck_out_tongue:

[SPOILER]θα επιστρέψω όμως το βράδυ:lightsabre:[/SPOILER]

δε χρειάζεται, απάντησες ήδη 8) http://www.youtube.com/watch?v=babSkNxOOB8&feature=related

Πιο ορεξατος απο ποτε…!

ρε maidenαδες και αυτοι με τον γκει τραγουδιστη, δεν κανουμε ενα ντου να διωξουμε τον πουρουπουπου;

α νιαουρίσματα
τα αγαπημένα του—>

:stuck_out_tongue:

Αφηστε τα φουστικα τωρα…
Ας μιλησουμε σαν αντρες!Οι Sabbath ειναι το Heavy,οι Priest το Metal και οι Maiden

[SPOILER][B][SIZE=“7”]το HEAVY FUCKIN’ METAL:twisted::twisted::twisted:[/SIZE][/B][/SPOILER]

Νταξ?

Ελα ρε παιδια οσο και να αγαπαω τους Maiden οι Priest ειναι Priest…Ειναι ενα Τεραστιο κεφαλαιο στην ιστορια του Μεταλ…συν ο,τι προυπηρχαν των Maiden,συν ο,τι οι Maiden εμπνευστηκαν και πηραν πραγματα απο τους Priest ,συν οτι καθως τους ειδα και τους 2 προσφατα δεν συγκρινεται το σοου και η σκηνικη παρουσια των Πριεστ με αυτο τους Maiden ο,τι Eddie να βγαζουν απο πισω οι τελευταιοι…Καταληγοντας λοιπον :
[B][SIZE=“5”]PRIEST ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ…:p[/SIZE][/B]

Ψιτ,ψελε(απ’το ψηλε)ο Περπινιαδης προυπηρχε των Priest,αρα Βαγγελης Περπινιαδης=true metal:p

[SPOILER]Εγω κανω πλακα παντως(οπως οι περισσοτεροι φανταζομαι) και αγαπαω και τους 2 το ιδιο(εχω μια αδυναμια στους Maiden επειδη με εμπασαν στη μουσικη)[/SPOILER]

Ρε φιλαράκι,1ον δν ειπα οτι επειδη προϋπήρχαν των Maiden ειναι true metal και
2ον το ολο θεμα δν ειναι ποιος ειναι true metal(γτ και οι 2 ειναι ) αλλα ποιος ειναι καλυτερος στο true metal που παιζει (αν με εννοεις…)
Φιλικα παντα…

lockdown warning :lock:

Mα, κυριε, αυτοι το ξεκινησαν! :frowning:

βρηκες πατημα ε???
ρε πουστη μου κ το εχω πει οτι πρεπει να παρει πουλο αυτος!!!

b.t.w. μεγαλο δικιο εχεις!!!

εντιτ… αλλα κ οι priest τι να μας πουνε που φερανε ενα κιθαριστη που μοιαζει με τον Κ.Κ. στα νιατα του για να κοροιδεψουν το κοσμακη!!! τσ τσ τσ… αισχος!!!

και για να συνεχισω τη παρανοια
Μaiden - σουβλακι
Priest - μπαμιες…

φέραν κιθαρίστα που μοιάζει στον κκ πριν 800 χρόνια επειδή το να είσαι κιθαρίστας των priest είναι τίτλος! όλοι μοιάζουν στους προκατόχους τους, και ο ripper με κοντό μαλλί ήταν (και αδύνατος τότε,πριν πλακώσει τα σουβλάκια), και κανονικά θα έπρεπε να έχουν και τον τίτλο Κ.Κ δίπλα από το κανονικό όνομα του (π.χ K.K Richie Faulkner).

όσο για τις μπάμιες κτλ που λες, δε μπαίνω στο κόπο να απαντήσω. κάνουμε μια [B]σοβαρή[/B] κουβέντα κι εξαιτίας ποστ σαν το δικό σου κινδυνεύει ένα [B]υγιές[/B] thread να κλείσει…

[SPOILER]…αλλά…τώρα που το σκέφτομαι…μήπως αυτό είναι το σχέδιο σας επειδή δεν βλέπετε προκοπη??? να κλείσει το thread να τελειώσει το μαρτύριο σας???[/SPOILER]

:lol::lol::lol:
δεν μπορωωωω!!!

Μόλις επέστρεψα κι εγώ και διαπιστώνω ότι η μάχη μαινόταν όλη τη νύχτα…
Μη μας το λοκάρετε χιλιολατρεμένοι μας μοντς, σας παρακαλώ. Το ψωμάκι μας…

Αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο Νασο.

Κι επειδη παραπανω βλεπω παλι επιθεσεις λογω Gers,παμε αλλη μια.Ο τυπος εχει προσφερει ουσιαστικα στους Maiden με πολλα και καλα τραγουδια.Η σκηνικη του παρουσια ηταν παντα,ΜΑ ΠΑΝΤΑ,ετσι.Τωρα,γι’αυτο που λεγεται οτι του κλεινουν την κιθαρα σε ορισμενα σημεια στα live,κανεις δε μπορει να ειναι σιγουρος,γιατι κανεις δε μπορει να το καταλαβει λογω εντασης.Αλλα δε νομιζω οτι συμβαινει κατι τετοιο.

ο Gers δεν ειναι κιθαριστας… ειναι χαρακτηρας απο το θεατρο σκιων…
μπορει να ειναι κ ο πρωταγωνιστης!!!

Ενστασις κυριε προεδρε!

Να βγει ο κυριος Δουρος στο τηλεφωνο!Γιατι δε βγαινει ο κυριος Δουρος?:stuck_out_tongue:

Ανάπαυλα κυρίες και κύριοι στο “iron maiden vs judas priest” και όλα δείχνουν ότι οι ιουδοπαπάδες κερδίζουν τη μάχη των εντυπώσεων από τις τσιγκοπαρθένες, ιδίως μετά την καταλυτική παρέμβαση του Γράκχου που με μία και μόνη λέξη βούλωσε στόματα και έσκισε βρακάκια. Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια παρά το βέβαιον της εκβάσεως…