Iron Maiden vs Judas Priest

toxikos τη βρισκεις πολυ σ’αυτο το θρεντ ε???
εχεις πορωθει μιλαμε!!!:):):slight_smile:

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα μιλήσει καθόλου στην αρχή, γιατί γουστάρω και τους δύο πολύ, αν και τα τελευταία χρόνια οι τσιγκοπαρθένες με έχουν κουράσει πολύ… μετά τη συναυλία των ιουδοπαπάδων, όμως είδα την αλήθεια και παρενέβην. Τώρα ομολογώ, ότι γουστάρω πάρα πολύ όλο αυτό το τζέρτζελο και γελάω με όλα όσα γράφονται…

Γι’αυτό πληηηηζ…μοοοντς… μη μας κλείσετε…μη…

ενοειται πως γουσταρουμε τερμα Maiden & Priest (προσεξατε τη σειρα ε???)
αλλα εχει πλακα οντως!!!

¨Οντως είχε πλάκα αυτό το θρέντι,εγώ στην αρχή βαριόμουν να ποστάρω αλλα μετά λέω δεν γαμιέται.Πάντως δεν μπορώ να ξεχωρίσω με τίποτα ένα απο τα δύο συγκροτήματα οπότε πήρα το μέρος των αδύναμων μιας και δεν υποστήριζε κανείς φανερά τους maiden:lol:

αφού οι maidenαδες είστε κοτόπουλα

Αρχίσαμεεεεε…

πλζζ δεν σου έφτανε η χθεσινή ήττα; 8)

Σφύρα τη λήξη τοξικέ!

Αφού πρώτα σκοτώθηκαν μεταξύ τους για το αν είναι πίθηκος ή καραγκιόζης ή Gers, τώρα μας λένε ότι πήγαν με τους μαιντανούς για να πάρουν το μέρος των ΑΔΥΝΑΤΩΝ.

Αφού τα λένε οι ίδιοι, εμείς τώρα τι να ασχοληθούμε;
Είθε ο “ασπιρίνης” (copyright Shaman) να απαλύνει τον πόνο τους…

Σας χαιρετάμε από τον θρόνο του HEAVY METAL!

αδύναμους είπα τους οπαδούς όχι τους μαιντεν(σόρυ παιδιά αλλά είχε πέσει νέκρα:!: )

Νευρικό παιχνίδι τα τελυταία λεπτά γύρω από τη γραμμή του κέντρου, με πολλά λάθη εκατέρωθεν, οι παίκτες είναι λίγο καταπονημένοι από τη χθεσινή μάχη, αν και μία φάση μπορεί να φέρει τα πάνω, κάτω…

Εγώ λέω να λήξει εδώ το ματς και να φτιάξουμε κανα πιο δυνατό thread τύπου motorhead vs black sabbath ή pink floyd vs the beatles για να συνεχιστεί εκεί η σφαγή 8)

πάντως μη φκιάξετε κανένα thread manowar vs οτιδήποτε. φαντάζεστε μέχρι που μπορώ να φτάσω :stuck_out_tongue:

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=13101&highlight=pink+floyd+beatles

τι έλεγες??

Κο-κο-κο και πάλι χέσιμο…
Όταν έγινε το πέσιμο…
:stuck_out_tongue:

let the battle begin 8)

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1188126#post1188126

δικο σου!!!

εντιτ:σορι για το off topic!!!:smiley:

το έχω δει αυτό και έχω τοποθετηθεί, δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης.
είναι σαν να συγκρίνεις την ομελέτα με το ψητό αγριογούρουνο 8)

καλά ντε όχι και ομελέτα οι manowar!!!
πές τους μακαρονάδα :stuck_out_tongue:

εντιτ: ερλικ μη ψαρώνεις σε πειράζω

ε ναι ρε… πλακα κανω!!!

Με μπροσταρη οπαδο ΑΛΛΗΣ μπαντας …που πατε;;;