Iron maiden vs metallica vs judas priest vs black sabbath

Καλά βρε νοήμονα όντα, που κολλάνε οι μπλακ σάμπαθ με τς άλλους ?

Πού κολλάνε οι Metallica με τους άλλους τρείς??

Κοίτα. Υπάρχουν οι μπλακ σάμπαθ. Οι υπόλοιποι κολλάνε επειδή άμα δεν υπήρχαν οι μπλακ σάμπαθ, δε θα υπήρχαν αυτοί έτσι όπως τσι ξέρς.

Που κολλάνε όλοι βρε παιδιά? Ελεος…

Ολοι οι καλοι χωρανε!!!:wink:8)

Μπαααα… Ειδικά όλοι αυτοί δεν γίνεται… Είναι τεράστιοι όλοι τους…:wink:

Αν ειναι λογο ιστοριας μονο sabbath γιατι γενικα metallica!!!

Πφ. Υπερεκτιμημένοι και οι τέσσερεις. [-X

METALLICA!:slight_smile:

black sabbath κ iron maiden8)

metallica & iron maiden

Maiden ρεεεεεε!

Μιλαμε για την ΥΠΕΡΤΑΤΗ μαχη εδω… Τα 4 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ συγκροτηματα του Heavy Metal. Οι πρωτοποροι, αυτοι που δειξανε τον δρομο, οι Black Sabbath, ειναι απλα Δασκαλοι και πολυ μεγαλο συγκροτημα… Προσωπικη αποψη, τους προτιμω 100 φορες με τον ΘΕΟ (για οποιον απορει, [SIZE=“3”] D I O [/SIZE]).:respect:

Οι Judas Priest διαμορφωσαν και αυτοι τον ηχο του Heavy Metal, βγαλανε δισκαρες, εχουνε την [SIZE=“3”]ΦΩΝΗ [/SIZE]του Rob Halford και κανανε και το απιστευτο και μη αναμενομενο να βγαλουνε τον καλυτερο τους δισκο τοσο αργα. Εννοω το Painkiller φυσικα… ΥΠΕΡΤΑΤΟ:!::!::!::respect:

Οι Metallica εξελιξανε το Metal, ορισαν και ξεπερασαν στη συνεχεια το Thrash, βγαλανε τοσα φοβερα και επιδραστικα αλμπουμ και καταφερανε με το Black Album κατι που δεν ειχε καταφερει κανενα συγκροτημα, να φερουνε ενα ακροατηριο που δεν ειχε σχεση με το metal, στο να ασχοληθει με αυτο και να το ψαξει περισσοτερο… Απο τις καλυτερες σκηνικες παρουσιες EVER, επηρεασαν τους παντες και τα παντα… :respect:

Τελος οι Iron Maiden, πρωτοστατησαν στο NWOBHM κινημα που εδωσε την ωθηση σε αυτη την μουσικη και πιστευω οτι επηρεασαν ολα τα ειδη metal, ολους τους μουσικους που ασχοληθηκαν με αυτο… Η επιρροη τους ηταν μεγαλυτερη, ειδικα μουσικα ακομα και απο των Metallica. Εγραψαν (κατα την γνωμη μου αυτο) ισως τους περισσοτερους διαχρονικους ΥΜΝΟΥΣ αυτης της μουσικης και αποτελουν μονοι τους μια κατηγορια. Οποτε εγω θα πω [SIZE=“5”]IRON MAIDEN[/SIZE]:respect::bow2:

Black sabbath για να τελειωνουμε με τις μαλακιες.

ε κλειδώστε το!

Μη λες τέτοια, δε θέλω και πολύ. :stuck_out_tongue:

Κανε ενα ρεκορ γκινες κλειδωματος για 2’’:stuck_out_tongue:

Συμφωνω. 8)

Ήταν 13 Φλεβάρη του 1970 όταν η μουσική πέρασε απο την εποχή της πέτρας στην εποχή του μετάλλου, οτι ακολούθησε ήταν φυσιολογικό…

Κοιτα τι μαθενει κανεις διαβαζοντας τετοια ουσιωδη threads.

Τι εννοεις? Απλα αναλυω τα επιχειρηματα μου και λεω την γνωμη μου…

Sabbath με κοντό. Ακόμα να κλειδώσετε;