Iron Maiden vs Metallica

Mαζι σου…και μενα μου τη σπανε τα συνεχομενα DVD και best of

Αλλα νομιζω πως οχι μονο οι maiden αλλα και καποιος αλλος/οι εδω και πολλα χρονια κοιτα πρωτα απο ολα την κονομα

Και οχι μονο!
Δες και το σχετικο θρεντ! :stuck_out_tongue:

Ναι να παιξουν St.Anger και να φανε κραξιμο απο τους “true metalheads” που στη τελικη εχουν πληρωσει για να ακουσουν τραγουδια που γουσταρουν και οι Metallica γνωριζουν οτι δεν αρεσε στον περισσοτερο κοσμο το St.Anger.Απο την αλλη προσφατο αλμπουμ των Metallica μπορει να θεωρηθει και το Reload.Ε,απο αυτο παιξαν μερικα τραγουδια στη περιοδεια του 2007.Απο την αλλη οι Maiden εχουν στη πλατη τους ενα brave new world και ενα a matter of life and death που εχουν δεχθει πολυ θετικα σχολια απο τον τυπο και το συνολο του κοινου…

“Τrue metalheads” υπαρχουν κι απο τις δυο πλευρες.Γι αυτο τα κλασικα δε σταματανε να παιζονται οσο καλα κι αν ειναι καποια καινουρια

http://www.rocking.gr/modules/forum/announcement.php?f=36

οσον αφορα τα set lists που αναφερονται πιο πανω ,τα παμε χιλιες φορες ο καθενας, πιο πολυ οι Maiden ασφαλως παιζουν τα ιδια (ολοι το εχουμε πει) , οι Metallica δυσκολα βαζουν εκπληξεις (πλεον) στα live τους ( ενα …And Justice For All παιξανε και τρελαθηκαμε ολοι , σιγα ρε παιδια…)
παντως λιγο ασχετο με το θρεντ ,βασικα αυτο θελω να αναφερω, η μπαντα που τιμα ολη την δισκογραφια της πιστευω ειναι οι Slayer , συνεχως ανανεωνουν το set-list τους…

να πω και γω την αποψη μου σχετικα με τα setlists των 2 ‘‘αντιπαλων’’

σιγουρα οι maiden ειναι πιο κολλημενοι και ελαχιστες ειναι οι φορες που καποιο απο τα κλασικα λειπει.Σε μικρο βαθμο υπαρχουν εκπληξεις με 1-2 κομματια σε καθε(σχεδον)περιοδεια.Ακομα οι περιοδειες που δεν εγιναν για καποιο αλμπουμ(πχ The EdHuntour,Give Me Ed… Tour) ηταν απιστευτες.Σε γενικες γραμμες ομως τα σετλιστς τους …σπανε νευρα

ομως και οι μεταλλικα δεν …ξεχνουν τα κλασικα.Δλδ ποσες φορες ΔΕΝ εχουν παιχτει τα whiplash,seek and destroy,the four horsemen,creeping death,fade to black,for whom the bell tolls,master of puppets,welcome home,battery,one,enter sandman,sad but true,nothing else matters;

για μενα το θεμα ειναι η διαρκεια των συναυλιων.οι maiden σε ολη τους την καριερα δεν ξεπερνουσαν τα 90-100 λεπτα ‘‘καθαρης’’ μουσικης(δλδ μιλαω μονο για τραγουδια και οχι τις ομιλιες του bruce ξερω γω,τα guitar kai drum solos κλπ) την ωρα που οι μεταλλικα φτανουν ακομα και τα 120.αυτα τα 20 λεπτα θα μπορουσαν να περιεχουν διαφορες εκπληξεις με τις οποιες οι maiden θα αποτινασσαν την ταμπελα τους ως γραφικοι.γι αυτο οι μεταλλικα εχουν ανετα ευχερεια για ορισμενες εκπληξεις

ωστοσο το ερωτημα ορθως τιθεται:εστω στο λιγοτερο αυτο χρονο γιατι να μην αφαιρουνται καποια κλασικα και να μπαινουν κι αλλα κομματια;και γω αυτης της αποψης ειμαι.δεν ξερω.ισως το θεωρουν ‘‘πασαλειμμα’’.

σε καθε περιπτωση μια μεγαλυτερη διαρκεια θα ελυνε το ‘‘προβλημα’’

apo wikipedia.com

“Last Caress/Green Hell” (Danzig) – 3:30
At the end of the track is a mock parody of Iron Maiden’s song “Run to the Hills.” Iron Maiden responded to this on a B-side cover of the Montrose song entitled “Space Station No. 5”.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι γιατι δεν εχω το garage inc;

Οι Metallica παίζουν την εισαγωγή του ‘‘Run to the hills’’ ‘‘ξεκουρδισμένα’’. :wink:

Aυτο το εχω ακουσει στο youtube.Πιο πολυ με ενδιαφερει γιατι το εκαναν.:wink:

Αν ξερει καποιος…

Απ’ όσο έχω ακούσει παλιότερα… στη συγκεκριμένη διασκευή (που είχε ηχογραφηθεί το '87) οι Metallica ήταν στη φάση του χαβαλέ και το έπαιξαν για πλάκα στο τέλος, χωρίς να σημαίνει κάτι. Άλλωστε, εκείνη την εποχή (1987) είχαν άριστες σχέσεις με τους Iron Maiden (και τώρα δηλαδή δεν είναι στα μαχαίρια, απλά πετούσαν σπόντες, κυρίως λόγω napster- Lars :stuck_out_tongue: )

Metallica.

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ METALLICA ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ(ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ)

@Mairara

μην τον πιστευεις.ας ελεγες maiden και θα σου λεγα γω αν θα σου λεγε καλως ηρθες και γλειψιματακια.το κανει μπας και κρατησει την ποταπη μπαντα που υποστηριζει στην επιφανεια:p

Ελεος, :lol: :stuck_out_tongue:

Maiden γιατι ενω δεν ακουω metal και δεν μ’αρεσει κα8ολου κολησα με παρα μα παρα πολλα τραγουδια τους…
Για οσους καταλαβαν τι σημαινει αυτο :wink:

Αλλοι 19 και τους φτασαμε…Παμε ρειι…:lol:

Kανονιστειτε μαλακες να μας φτασουν.Παμε ολοι για διπλα και τριπλα register

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

looooooooooooooooooooooooooooool:lol:
ε ειπαμε μην το γαμισουμε το θεμα…Ψηφίζω μεϊντεν(εννοειται)…απλα δεν υπαρχει αλλη μπαντα να τους κοντραρει…τελος

Εννοειται? :eek: :o Υπαρχει μια μπαντα που μπορει να τους κοντραρει…:stuck_out_tongue: Μια μπαντα που ηρθε απο αλλο
πλανητη και τα ισοπεδωσε ολα στο περασμα της κ δεν εμεινε τιποτα ορθιο.Mια μπαντα που ηρθε εκει που δεν το περιμενε κανεις κ εφερε τα πανω κατω!.:stuck_out_tongue: Ποια ειναι αυτη η μπαντα?:stuck_out_tongue:

[SPOILER]Αρχιζει απο M!

[SPOILER]Aκομα το σκεφτεστε?:-k

ΜETALLICA:lol: :lol: #-o [/SPOILER]

[/SPOILER]