Iron Maiden vs Metallica

… Η μπαντα για την οποια ισχυουν αυτα που λεει ο ΚΙΜΙ και αρχιζει απο Μ, λεγεται…

[SIZE=“5”]MANOWAR[/SIZE]

α και εγω νομιζα εννοουσε την μπαντα ονοματι " My dying Bride"

πραγματικα η μονη μπαντα που μπορει να κοντραρει πλεον τους maiden ειναι οι manowar

‘‘πλεον’’ ?? το θεμα ειναι γενικο , δεν αναφερεται για την τωρινη κατασταση των συγκροτηματων…

και παλι, το Gods of War ειναι απειρως καλυτερο απο το ανεκδοτο που λεγεται St Anger…

Αρχισες παλι?

ok, η γνωμη μου ενοχλει τον τολκι.

απαγορευεται να μιλησω ξανα.

Τολκι παρτο χαμπαρι, το φορουμ δεν ειναι ιδιοκτησια σου, ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του.

Σαφως.Οχι ομως γραφικοτητες!:slight_smile:
Απλα πρεπει να παρεις κι εσυ χαμπαρι οτι υπαρχουν κι αλλες μπαντες περα απο τους Μανογουορ :slight_smile:

Εννοειται οτι γουσταρω απειρες μπαντες. απλα ταιριαζε στο ποστ του Κιμι ‘‘η μπαντα απο Μ που κοντραρει τους μειντεν’’ γιαυτο το εγραψα…:stuck_out_tongue:

Αλλα και καποιοι θα πρεπει να ξεκολλησουν και να καταλαβουν οτι υπαρχουν και αλλες μπαντες περα απο τους Μεταλλικα, ελεος…#-o

χμμ…γραφικοτητα το οτι το St Anger ειναι κακο ?? δεν νομιζω…

γραφικοτητα ειναι να συγκρινεις τους Μανογουορ σε θρεντ των Μεταλλικα.
Τεσπα no offense :slight_smile:

να διαβαζεις καλυτερα τα ποστς πριν απαντησεις
:slight_smile:

Βλεπω και τα σποιλερ που βαζει επισης :slight_smile:

ε ρε τολκι ελεος…:stuck_out_tongue: :smiley:

χωρις να δεις για ποιο λογο το γραφω, μου την λες…#-o

εγω παλι πιστευω οτι ειναι γραφικοτητα να συγκρινετε τους maiden ειτε με τους manowar ειτε με τους metallica.

μπορειτε να συγκρινετε ποιος θα ηταν ο καλυτερος δευτερος ξερω γω:p

Εγω πιστευω ειναι γραφικοτητα να ανοιγει καποιος ενα θρεντ σαν και αυτο,ξεροντας το αποτελεσμα του πολ προπολου.

Εγω πιστευω οτι ειναι γραφικοτητα.

Εγώ πιστεύω ότι.

Εγω πιστευω.

Εγω…

H ψηφοφορια ειναι ψευτικη…ειναι επιπλαστη…:stuck_out_tongue: :lol:

metallica…