… Η μπαντα για την οποια ισχυουν αυτα που λεει ο ΚΙΜΙ και αρχιζει απο Μ, λεγεται…
[SIZE=“5”]MANOWAR[/SIZE]
… Η μπαντα για την οποια ισχυουν αυτα που λεει ο ΚΙΜΙ και αρχιζει απο Μ, λεγεται…
[SIZE=“5”]MANOWAR[/SIZE]
α και εγω νομιζα εννοουσε την μπαντα ονοματι " My dying Bride"
πραγματικα η μονη μπαντα που μπορει να κοντραρει πλεον τους maiden ειναι οι manowar
‘‘πλεον’’ ?? το θεμα ειναι γενικο , δεν αναφερεται για την τωρινη κατασταση των συγκροτηματων…
και παλι, το Gods of War ειναι απειρως καλυτερο απο το ανεκδοτο που λεγεται St Anger…
Αρχισες παλι?
ok, η γνωμη μου ενοχλει τον τολκι.
απαγορευεται να μιλησω ξανα.
Τολκι παρτο χαμπαρι, το φορουμ δεν ειναι ιδιοκτησια σου, ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του.
Σαφως.Οχι ομως γραφικοτητες!
Απλα πρεπει να παρεις κι εσυ χαμπαρι οτι υπαρχουν κι αλλες μπαντες περα απο τους Μανογουορ
Εννοειται οτι γουσταρω απειρες μπαντες. απλα ταιριαζε στο ποστ του Κιμι ‘‘η μπαντα απο Μ που κοντραρει τους μειντεν’’ γιαυτο το εγραψα…
Αλλα και καποιοι θα πρεπει να ξεκολλησουν και να καταλαβουν οτι υπαρχουν και αλλες μπαντες περα απο τους Μεταλλικα, ελεος…#-o
χμμ…γραφικοτητα το οτι το St Anger ειναι κακο ?? δεν νομιζω…
γραφικοτητα ειναι να συγκρινεις τους Μανογουορ σε θρεντ των Μεταλλικα.
Τεσπα no offense
να διαβαζεις καλυτερα τα ποστς πριν απαντησεις
Βλεπω και τα σποιλερ που βαζει επισης
ε ρε τολκι ελεος…
χωρις να δεις για ποιο λογο το γραφω, μου την λες…#-o
εγω παλι πιστευω οτι ειναι γραφικοτητα να συγκρινετε τους maiden ειτε με τους manowar ειτε με τους metallica.
μπορειτε να συγκρινετε ποιος θα ηταν ο καλυτερος δευτερος ξερω γω:p
Εγω πιστευω ειναι γραφικοτητα να ανοιγει καποιος ενα θρεντ σαν και αυτο,ξεροντας το αποτελεσμα του πολ προπολου.
Εγω πιστευω οτι ειναι γραφικοτητα.
Εγώ πιστεύω ότι.
Εγω πιστευω.
Εγω…
H ψηφοφορια ειναι ψευτικη…ειναι επιπλαστη… :lol:
metallica…