Αυτό που θέλω να πω είναι οτι οι maiden δεν κάνουν τόσο δυνατά live όσο παλλιά (δυστηχώς) ενω οι metallica τα καταφέρνουν αρκετά καλα
To δίλημμα που τίθεται είναι εντελώς άκυρο και σόρι κιόλας
MAIDEN!!!
Τι maiden και maiden όλοι ρε… #-o
έλεος δηλ με τα φλωρο-ριφάκια τους μια ζωή σαν ringtones είναι oi 3 κιθάρες…:papas:
MetallicA και πάλι MetallicA…
Eιναι για τα μπουζουκια! :lol3: :lol3: :lol3:
(Βλεπε Horcattica)
ΠΡΟΕΔΡΕ!!!
Βασικά καμία σχέση το ένα με το άλλο αλλά μιας και υπάρχει το poll…
[SIZE=“5”]METALLICA[/SIZE]
IRON MAIDEN.
οι metallica θεωρω πως εχουν πιο συμπαγη και δεμενο ηχο απο τους maiden,και εναν πολυ καλο μελωδικο κιθαριστα που λεγεται hammet…απο την αλλη οι maiden εχουν περισσοτερα τραγουδια που μ αρεσουν,και σιγουρα πολυ καλυτερο τραγουδιστη…
παντως oi maiden ειναι πιο πολυ στο στυλ και τα γουστα μου…
Mπα οχι ρε Hammett λεγεται… :roll:
και τη στιγμη που το εγραφα ελεγα θα την κανω τη μαλακια…#-o #-o #-o 8)
Αφού καταλαβάτε τι λέτε καλά είναι
Iron maiden nomizw oti einai xaotika pano apo tous metallica…Milame gia tous MAIDEN thn megalhterh metal mpanta kai tous METALLICA pou phgan na kanoun thn diafora alla exoun sbusei edw kai polla pola xronai.Oute kan dilima
Υπαρχουν παρα πολλα τραγουδια που ακουω απο Maiden και αναρωτιεμαι γιατι θεωρουντε metal.Eιλικρινα το λεω και οχι για να τη πω σε κανεναν.
Τι θεωρουνται τοτε??
Ποτέ δεν κατάλαβα ποιό ειναι το σκεπτικό που εχουν ορισμένοι να κάνουν τέτοιου είδος ερωτήσεις χωρίς να θέλω με το συμπάθειο φίλε μου να σε προσβάλω ετσι ? Το εχω παρατηρήσει πάντως σε πολλά forum να κανουν το ιδιο σκηνικό . Τώρα αν θέλεις την γνώμη μου για μένα δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα δύο συγκροτήματα που αναφέρεις η διαφορά τους ειναι γραμμένη στην ιστορία που εχουν γράψει .
Σε μενα πηγαινε το ποστ?
προσωπικα για μενα
POWERSLAVE και MASTER OF PUPPETS και τα 2 του 1986 καθωρισανε το μεγαλυτερο κομματι του μεταλ στα χρονια που ακολουθησε!
τωρα και οι 2 γκρουπαρες,και οι 2 τα τελευταια χρονια δεν υπαρχουν για μενα,με τη διαφορα οτι οι maiden παιζοντας συνεχεια τα ιδια κρατανε το ενδιαφερον καποιων κολλημενων οπαδων τους και των πιτσιρικαδων,ενω απο την αλλη οι metallica τολμησανε να αλλαξουν,να παιξουν αυτα που γουσταρουν,αλλα δυστυχως δεν τους εκατσε καλα αυτη η αλλαγη.
επισης θεωρω μεγαλυτερη μπαντα τους metallica λογω,του τεραστιου βεληνεκους τους,και λογω οτι παντα ητανε ηγετικη μπαντα(απο τους πρωτοπορους του thrash κινηματος ως διαμορφοτες της μεταλ σκηνης στα 90’ς)
ενω maiden το κινημα που ανηκανε (NWOBHM) προυπηρχε και επιπλεον ηταν εμφανεις οι επιρροες τους (thin lizzy,wishbone ash,rush κλπ κλπ) σε αντιθεση με metallica.
αλλα γενικα ειναι και οι 2 μπαντες επιπεδου respect,και παρολο που χουν κανει λαθη,μαλ#κιες,μετριους ως χαλια δισκους κτλ,τους αγαπαμε και θα ναι τεραστιο λαθος να λεμε μονο οι μεν αξιζουν ενω οι δε ειναι γτπ!
Συμφωνω απολυτα!Να συμπληρωσω οτι θεωρω τα προσφατα αλμπουμς των Maiden πιο heavy απο τα παλιοτερα αλλα χανουν πολυ οταν επαναλαμβανουν παλιοτερες συνθεσεις,δικες τους η ακομα και αλλων και ετσι δεν εχουν να δωσουν κατι επιπλεον στη μουσικη μας.
- Το Powerslave είναι το 1984.
- Τι εννοείς ότι οι Μaiden παρέμειναν κολλημένοι;;; #-o
Αναθεώρησε τις απόψεις σου γενικά.
Δεν νομιζω οτι τα τραγουδια του AMOLAD ειναι επαναληψεις παλιοτερων συνθεσεων τους…