Iron Maiden: Αγαπημένο ?κρυφό διαμάντι?

The Loneliness Of The Long Distance Runner και Only The Good Die Young

πάντως είναι λίγο αστείο να λέμε οτι οι maiden έχουν κρυφό διαμάντι…ή όποια μπάντα τέτοιου επιπέδου

Purgatory!

Still Life απ’το πολλ

Εκτος απ’αυτο τεραστιες λατρειες τα purgatory και die with your boots on

Strange World απο του πολλ αν κ δεν καταλαβαινω γιατι θεωρουνται “κρυφα” …

SEA OF MADNESS Άρρωστο,τεράστιο κομμάτι!

Eπρεπε να 'χω ψηφισει Fear Is The Key…:frowning:

Απο αυτα που υπαρχουν στη λιστα το Still Life.Αλλιως το Loneliness Of The Long Distance Runner–>ΥΠΕΡΕΠΟΣ!!!

Strange World εύκολα!!!

Δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια για να πω ένα maiden κομμάτι ‘‘κρυφό’’ διαμάντι! Ας πούμε την Μητέρα Ρωσία!

Να ρωτήσω κάτι; Από ότι θυμάμαι το The Prophecy είναι μια συγκλονιστική υπερκομματάρα στο Seventh Son σωστά; Ε τί δουλειά έχει ως κρυφό διαμάντι δίπλα σε Sea of madness, Fear Is the key, When two worlds collide ???:-k

Y.Γ: Δεν το πιστεύω ότι είναι τόσο πίσω στην ψηφοφορία. Πραγματικά μου φαίνεται το πιο παράξενο αποτέλεσμα ever.
Y.Γ2: Ψάχνω τον έβδομο γιο να το ξανακούσω μήπως και έπαθα εγκεφαλικό και δεν θυμάμαι καλά το κομμάτι…

Update:

Toν βρήκα το δίσκο. Βάλτε λίγο τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα καθήστε και προβληματιστείτε για το τι ψηφήσατε…

Εμένα πάντως πιο περίεργο μου φαίνεται ότι πρώτο σε ψήφους μαζί με το Sea of Madness είναι το Strange World. Αυτό το κομμάτι ποτέ δεν το συμπάθησα, μάλιστα το θεωρώ άνετα το πιο αδύναμο στο ντεμπούτο.

Άντε, αρχίστε με. :smiley:

Εμένα ποτέ δεν μου άρεσε το Sea of Madness. Ένα απλό μέτριο ριφ και ένα απλό μέτριο κομμάτι.

Άτοπο, γιατί το SOMEWHERE IN TIME δεν έχει ούτε “μέτρια ριφφς”, ούτε - πολύ περισσότερο! - “μέτρια κομμάτια”. Χωρίζεται απλά σε λιγότερο και περισσότερο γνωστά αριστουργήματα.

συμφωνώ όσο δεν πάει με τον αποπάνω! :yes:

Κατά τα άλλα, δεν ξέρω τί θεωρεί κάποιος “κρυφό διαμάντι”, αλλά εγώ θα ψήφιζα το The Loneliness of the Long Distance Runner. Hit σίγουρα δεν είναι, κομματάρα είναι, οπότε η ψήφος μου πάει εκεί!

Μόλις κέρδισες μία φανταστική μέρα όπου θα σου λέω μόνο δηθενιές.Μπράβο.

Και εννοείται ότι είναι το καλύτερο κομμάτι όλων των εποχών!:smiley:

Αλήτη, ύπουλο το σχέδιό σου για να με οδηγήσεις στην αυτοχειρία.

Μακράν το Prophecy. H επική μελωδιούλα στη μέση απλά δεν υπάρχει 8)

Οχι μονο η επικη μελωδιουλα στη μεσα, αλλα κ το καραεπικ κλεισιμο του κομματιου…Θυμαμαι πρωτη φορα που το ειχα ακουσει παιζει να μ χε σηκωθει η τριχα!! Εγω θα ψηφιζα απο πολλ χαλαρα Mother Russia(που ΙΜΟ θυμιζει λιγο απο Fear of the dark).
Κατα τ αλλα τα 2 απιστευτα επη απο το Χ-Factor Edge Of Darkness,Fortunes Of war!!