από τη μια να κράζεις τους spitfire στις καλές τους εποχές ακούγεται κάπως…αλλά σε καταλαβαινω… :D[/quote]
Δεν τους έκραξα εγώ, μου άρεσαν αρκετά, μιλάω για την πλειοψηφία του γηπέδου που είχε αντίθετη άποψη! :oops:
Πάντως όσο και να μου άρεσαν, ήταν η πρώτη μου συναυλία Maiden και πραγματικά η ανυπομονησία μέχρι να βγούν με είχε αρρωστήσει… 8)
Αν λάβουμε υπόψιν ότι το support των Maiden στην Αμερική ήταν οι Bullet For My Valentine, στην Ευρώπη οι Trivium και στο επερχόμενο Desert Rock in Dubai οι Prodigy, Stone Sour, In Flames, Mastodon, Children Of Bodom, Lauren Harris και Junkyard Groove, η καλυτέρη επιλογή (μουσικά) θα ήταν οι Trivium ή οι Bullet For My Valentine!
Η αμερικάνικη και η ευρωπαϊκή όμως περιοδεία έχουν τελειώσει,τα συμβόλαια έχουν λήξει, οπότε τα 2 αυτά groups δεν είναι εύκολο να έρθουν στην Ελλάδα!
Πιο εύκολο ήταν να έρθει κάποιο από τα support του Dubai Festival. Και τι πιο οικονομικό από την Lauren;
Καθώς έχω δει live τους Trivium και τους Bullet For My Valentine, αλλά και τους Stone Sour, In Flames και Children Of Bodom, πραγματικά χαίρομαι που θα δώ και την κόρη του Αρχηγού!
Το βλέπω σαν ένα ακόμα “trivia” που θα προστεθεί στη λίστα μου σχετικά με την ενασχόλησή μου με τους Θεούς!
από τη μια να κράζεις τους spitfire στις καλές τους εποχές ακούγεται κάπως…αλλά σε καταλαβαινω… :D[/quote]
Tην διασκευή του Μassacre των Thin Lizzy την θυμάσαι? 8) Και εγώ εκεί ήμουνα…Η πρώτη συναυλία Iron Maiden που είδα (το 1988 και να θελα δεν μπορούσα να πάω :lol: ) Αξέχαστη συναυλία…
to kalytero support tha tan angelwitch kai praying mantis - mazi me saxon ! LOL !!!kai cloven hoof !!! maiden paw na akousw - oxi to pop metal twn trivium twn katsiflwrwn.
zhtw i korh tou arxhgou - katharo pop ! oxi ahdies !!! !
Tην διασκευή του Μassacre των Thin Lizzy την θυμάσαι? 8) Και εγώ εκεί ήμουνα…Η πρώτη συναυλία Iron Maiden που είδα (το 1988 και να θελα δεν μπορούσα να πάω :lol: ) Αξέχαστη συναυλία…[/quote]
Αν τη θυμάμαι… 8)
Ο τραγουδιστής να λέει: "…και τώρα θα παίξουμε ένα κομμάτι που το αφιερώνουμε στους Iron Maiden… " και με το άκουσμα αυτών των λέξεων το κοινό άρχισε να ουρλίαζει “Maiden, Maiden…” για ένα πεντάλεπτο!!!
…και μετά πάλι να λέει: “…είστε τρελοί για τους Maideeeeeeen???” και το γήπεδο να φλέγεται… :twisted:
Τα θυμήθηκα και πορώθηκα πάλι…
Angelwitch για το cult της υπόθεσης,ναι!
Praying Mantis, και να μην παίξουν ούτε νότα απ’ το “Time Will Tell”, μάλλον όχι!
Saxon, τους έχουμε δει 100 φορές, οπότε όχι!
Το “Crusade” των Trivium είναι πολύ μέτριο και σίγουρα δεν άξιζε την προώθηση που του κάνανε, αλλά τα “Ember To Inferno” και “Ascendancy” είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΔΙΣΚΟΙ!
Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει ο όρος “pop metal”! Για τους Bon Jovi δεν τον χρησιμοποιούσαν πριν 20 χρόνια; :lol:
Οι Trivium τι σχέση έχουν με αυτό; Το “The Deceived” π.χ. θερίζει κεφάλια! Είσαι σίγουρος ότι τους έχεις ακούσει προσεκτικά;
eilikrina - les na mhn ta exw akousei ?
to ember malista, to diplo, eixe pesei sta xeria mou.
Den. poly 90adika drums, poly nu-ish hxos, ok solos alla pou den mou emene nota, kai komamtia - pali pou den mou emene kanena. sthn kalyterh - mia aksioprephs mpanta.
toulaxisto jovi - mou menei olos o diskos se polles periptwseis… den einai metal - alla grafei gamata kommatia… as to thesoume etsi…
oh, laureeen eh ? etsi gouts gouts tha goustarwmen … i kopela paizei oreo eupepto pop. ki afou den thn krazoun oksw toso - prpei na maste uber kafrs na thn kraksoume edw…
Ωραία! Το να μην σου αρέσουν είναι απόλυτο κατανοητό. Όπως επίσης και να τους περιγράφεις “90-ish, nu-ish, δεν σου έμεινε νότα κ.τ.λ.” είναι πλήρως αποδεκτό.
Οι όροι “κατσίφλωροι” και “pop metal” όμως κατά τη γνώμη μου δεν κολλάνε! :?
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κράξει όποιον θέλει! :lol:
Προσωπικά, προτιμώ “εύπεπτο pop” από την κόρη του Harris, παρά κάποια “μεγάλη ελπίδα του metal”, σύμφωνα με κάποιους ειδήμονες!
Δεν βάζω ονόματα από groups που άνετα θα έκραζα (και κράζω!), γιατί θα θίξω αγαπημένα ακούσματα ΠΟΛΥ κόσμου!!! :lol: :lol: :lol:
Ευτυχώς κάποιοι από αυτούς ήρθαν μέσα στο 2006 και “τη γλίτωσαν”!!!