Βλακείες. Υπό άλλες περιστάσεις ούτε 15 άτομα δε θα πήγαιναν να τη δουν.
ε,μεταξύ μας τώρα,σε μια χώρα όπως η Ελλάδα (μικρή αγορά) κι εσείς την κόρη σας θα βάζατε… 8)
Sorry, εδώ την έβαλε αλλού κι αλλού, γιατί να μην την έβαζε κι εδώ; Από την άλλη όμως γιατί τόση προκατάληψη ρε παιδιά; Την έχετε ακούσει την κοπέλα; Εγώ όχι, αλλά και που ξέρω; Μπορεί να έχει πάρει από τον πατέρα! Περιμένετε να δούμε πρώτα!
Ελπίζω μόνο οι Ελληνάρες να μην τη βρουν μικρή και αρχίσουν τίποτα γιούχες γιατί μετά αν τα πάρει ο πατέρας θα μείνουμε με τα 55 στον…
Ε ναι και στο Download Festival επαιξε και στα περισσοτερα που επαιξαν οι Μaiden.Ειναι ομορφουλα,αλλα τα τραγουδακια της νομιζω ειναι ποπ-ροκ.Καμια σχεση με Maiden
Αλλα και ενα ακομα ελληνικο group(Firewind,Marauder,Sarissa μια χαρα ταιριαστοι θα ηταν) δεν θα ηταν καθολου περιττο.
Το αντιθετο μαλλον.
Oντως…
Ενταξει ρε και γω το ιδιο θα εκανα.Παιδι του ειναι να μην το βοηθησει?Το εισιτηριο απλα επρεπε να ειναι πιο φτηνο.Εδω τοσες και τοσες μαλακιες εχουν κανει οι maiden αυτο θα μας πειραξει?
κυριαρχεί μια αντίδραση πάντως γενικά ε??
“ωωωωωω,κοίτα βάζει την κόρη του,γιατί??”
και μιλάμε για τη χώρα του βολέματος και των ρουσφετιών ε??
χαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
το κακό ομως ειναι οτι το ρουσφετι του αλλουνου το πληρωνουμε εμεις. ήμαρτον.
Μάγκες έχουμε κατάληψη και σκέφτομαι όλη μέρα maiden!!!Πως πάει η προπώληση?Να τρέξω αυτή τη βδομάδα ή προλαβαίνω ακόμα?Και κάποιος Σαλονικιός να μου πει,με το rockradio πως πας?Εννοώ φεύγει μετά τη συναυλία?Το λεωφορείο περιμένει έξω από το χώρο της συναυλίας?Κάποιος που έχει ξανακατέβει έτσι να με σώσει,γιατί η πρώτη φορά που κατεβείνεις Αθήνα μόνος είναι πάντα δύσκολο να πείσιες γονείς και θέλω να τους τα παρουσιλασω ιδανικά (και ας μην είναι,για maiden μιλάμε!!!)
Πρωτον καλυτερα να πας με τον Πατση,το rockradio παιρνει παραπανω λεφτα,σε GnR και Maiden ειχε 30 ενω ο Πατσης 25(μιζες,ουου).
Το λεωφορειο σε παιρνει απο Λευκο Πυργο ή αγαλμα Βενιζελου(θα στο πουν οταν κλεισεις θεση),σε παει ακριβως στο χωρο της συναυλιας και μετα τη συναυλια σε παιρνει απο σημειο που το αποφασιζει ο οδηγος οταν θα φτασεις.Δεν φευγει αν δεν μαζευτουν ολοι(στους Maiden περιμεναμε καμια ωρα να μας βρει ενας που μαλλον ειχε χαθει).
Βεβαια κανει περιπου 8 ωρες(πανω απο 60-70 χλμ δεν πιανει,ειδικα αμα ειναι διωροφο,κανει και 3-4 στασεις) αλλα την παλευεις,δειχνουν και ταινιες(στους GnR μας βαλανε Τροια,DaVinci Code και Χαρι Ποτερ :lol: :lol: :lol: )
Ελπιζω να βοηθησα.
Ποπο ολοκληρο διαφημιστικο σποτακι εκανα.
afou edixe kai harry potter pisteuw oloklirw8ikate san atoma
Oxi kalh fasi einai na pas organomena toulaxiston xereis oti 8a giriseis spiti… kai oxi na perimeneis to proino to treno sto sta8mo kai na ise psofios apo to live…
Την κορη του θεου γραμμενη θα την εχω εγω προσωπικα, ξεροντας τι θα επακολουθησει μετα…
Παντως δικιο εχει ο cozy μην τσαντισουμε τον steve…
MAIDEN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
…γιατί τέτοια προκατάληψη με την Lauren ρε παιδιά; :?
Δεν εχω προκαταληψη αν εννοεις εμενα…
Ισα ισα, ειναι και ωραιο μωρο, μπορει να ειναι και καλη μουσικος…
Αλλα οταν περιμενεις να δεις τους ΘΕΟΥΣ δεν μπορεις να προσεξεις τιποτε αλλο…
καλά,ηρέμησε!!!συναυλία είναι,keep it cool dude!!! 8) 8)
Δεν εχω προκαταληψη αν εννοεις εμενα…[/quote]
Δεν εννοώ κανένα συγκεκριμένα!
Αρκετοί ήταν αρνητικοί… :?
Για δεδομένα Αγγλίας είναι πάαααααρα πολύ καλό!!!
Πάω πάσο!
Χαίρομαι πολύ με την πόρωσή σου! :twisted:
Μου θυμίζεις τον εαυτό μου στο live των Maiden στο κλειστό Περιστερίου τον Οκτώβρη του 1995! Παίζαν οι Spitfire (μεγάλε Λογγινίδη προσκυνώ ταπεινά) και μόνο που δεν τους δείραμε μέχρι να βγούν οι Irons!
Όταν θα βλεπουμε τη Lauren περιμένοντας τους Maiden θα μας φαινεται πολύ χάλια…να το θυμάστε!!!
κι εμένα δεν μου πολυάρεσε η επιλογή αλλά τη να κάνω δεν βαριέσαι…
πάντως φοβάμαι ότι θα παιχτεί τρελή μ@@@@@κια με γιουχάισμα και θα τα πάρει ο μπαμπάς και θα σηκωθεί να φύγει ή δεν θα ξαναπατήσει Ελλάδα :evil: :evil: :evil:
8O 8O 8O 8O
από τη μια να κράζεις τους spitfire στις καλές τους εποχές ακούγεται κάπως…αλλά σε καταλαβαινω…
Δε με πολυχαλάει το γεγονός ότι θα είναι η κόρη του από κάτω, άλλωστε όλοι Iron Maiden πάμε να δούμε.
Απλά θα γούσταρα να έρχονταν μαζί τους οι Trivium όπως στις άλλες χώρες…
Θα ήταν και γαμώ τα πακέτα…
+1