Iron Maiden τον Μάρτιο

geia sas paidia! eimai kainourios sti parea! tora oso afora tous maiden pira eisitirio kai to 8eorisa ligo akribo! 8O oso gia to derby trella8ika giati eimai fanatikos olimpiakos. paei to matsaki :cry: 3erete akribos pou einai auto to gimnastirio sto faliro?? mipos einai konta sto karaiskaki???

Την ιδια μερα ειναι και αυτο,11-3, οτι καλυτερο!!! Πρωτα διπλο μες στο τηγανι και μετα καπακι Maiden!!!

Χμ, το μέρος που θα γίνει η συναυλία είναι πολύ κοντά στο Καραΐσκάκη. Λες να αλλάξουν το ντέρμπι; Μπα. Χλωμό.

ΩΩΩΩΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…

Την ιδια μερα ειναι και αυτο,11-3, οτι καλυτερο!!! Πρωτα διπλο μες στο τηγανι και μετα καπακι Maiden!!![/quote]
να το θυμασε αυτο που μολις ειπες!

Θα το θυμαμαι ρε, δεν ξεχναω εγω και το ξερεις πολυ καλα, την εχω ξανακανει αυτη τη δηλωση. Διπλο ειναι το ματς!!!

αγαπητοί, το διπλό στο ναό του Πειραιά, θα το κάνει πρώτα ο ΠΑΣ όταν θα αποκλείσει τον Ολυμπιακό με διπλό μέσα στο Πειραιά… :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Συγγνώμη που βγήκα οφ τόπικ, αλλά έχω εκστασιαστεί με το 2-0 που σε λίγο θα γίνει 3-0!!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

με γκολάρα του Νίνη!!!

Ο ΠΑΣ θα το κανει πρωτα το διπλο, αφου το ματς αυτο προηγηται χρονικα απο το ντερμπι!!!

Σοδομιζετε το τοπικ με τα ποδοσφαιρικα σας :stuck_out_tongue:

support θα είναι η κόρη του Harris…

Άντε να την δούμε κι από κοντά, γιατί από φωτογραφίες που είδα πρόκειται για πολύ καλό γκομενάκι.

ξενέρωμα

δεν τα γουστάρω καθόλου αυτά.

Άν έκλειναν τον ήχο??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Greetings ppl. New to the board.

Tous exw dei kana 6ri fores, edw kai agglia, sigoura tha eimai ekei, alla pote pia tha akousoume to alexander the great??

Άν έκλειναν τον ήχο??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O 8O 8O 8O[/quote]

δεν έχω ιδέα αν είναι καλό ή κακό group.
πάντως κανείς δεν έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τη μουσική τους.

Δεν μου αρέσει ως κίνηση.
Οι Maiden πρέπει να παίρνουν καλό support. Η επιλογή των Trivium και των Bullet For My Valentine ήταν ιδανική. Έδωσαν σε δύο πολύ ελπιδοφόρες μπάντες την ευκαιρία να παίξουν σε μεγάλη σκηνή μπροστά σε πολύ κόσμο. Μπάντες που παλεύουν να γίνουν τα επόμενα μεγάλα ονόματα και ήδη αναγνωρίζονται.

Η προσπάθεια προώθησης της μπάντας της κόρης του Steve Harris μόνο αρνητικά μπορεί να λειτουργήσει για μένα. Ειδικά όταν μουσικά απέχουν από τους Maiden.

Συμφωνω με τον προλαλησαντα, υπαρχει ο μπαμπας και προωθει την κορουλα του.

Exw thn entypwsh pws sto teleutaio tous live eipan oti tin epomeni xronia pou 8a r8oun Ellada 8a paixoun to alexander the great…
:twisted: :twisted: Me 55 eyrw pou exei to eisitirio kai to glyka glyka ths efi thodis na pexoun den 8a me paraxeneusei ka8olou :twisted: :twisted:

Όχι φίλε μου δε πρόκειται να ακούσουμε ούτε τώρα το εν λόγω κομμάτι, εκτός από κανά ρεφραίν. Θα το παίξουν του χρόνου που θα βγούν για την golden years περιοδεία.

κριμα ρε γαμωτο, και ηθελα τους Trivium…
Τι μουσικη παιζουν τουτοι?

κριμα. προτιμούσα άνετα να δω οποιονδήποτε άλλον support…υπάρχουν ένα κάρο αξιόλογες μπάντες που θα μπορούσαν να σαπορτάρουν τους maiden…οι trivium κακή επιλογή δηλαδή δεν ήταν.

αλλα ξέρετε τι λένε. αν έχεις τυχη διάβαινε…