Το εισιτηριο νομιζω το λεει ξεκαθαρα.
A Matter Of Life And Death World Tour 2006/2007.
Αρα…
Το εισιτηριο νομιζω το λεει ξεκαθαρα.
A Matter Of Life And Death World Tour 2006/2007.
Αρα…
μα δεν θα το παίξουν ολόκληρο…
και ολοκληρο να το παιξουν μια χαρα πιστευω θα ειναι η συναυλια…το amolad ειναι πολυ δυνατο album και πιστευω θα μας ξεσηκωσει.
αν παιξουν απ’τα παλια ghost of the navigator, clansman, clairvoyant, wicker man και brave new world ειμαι καλλυμενος. ζητάω πολλα? :roll: :roll:
ps: [size=1]το ξερω οτι ζηταω πολλα[/size] :lol:
Ενταξει,συμβιβασου με Trooper,Hallowed Be Thy Name,The Evil That Men Do,Fear Of The Dark και Iron Maiden και θα εισαι μια χαρα 8)
Εγω θελω και the prisoner, the number of the beast, prowler, run to the hills…
A και aces high.
αστο. εδω δε το παιξανε στη περιοδεία με τα 4 πρωτα. ειχαν γενικά ενα πολυ μετριο set list σε σχεση με αυτα που μπορουσαν να παιξουν…εισαι σωστος παντως…
“the prisoner” και το “to tame a land” επρεπε να τα παιξουν τοτε. και αν στην περιοδεια με τα 4 (η μαλλον 5 νομιζω) επόμενα, δε παιξουν Rime Of The Ancient Mariner, Seventh Son Of A Seventh Son, ή τιποτα Flash Of The Blade, Caught Somewhere In Time, και μας δώσουν πάλι αλλη μια απο τα ίδια…αστο…θα ειναι τρελή μουφα…
και γενικά το set list του πρωτου μερους της περιοδείας του “ε ματτερ” μου φανηκε χάλια…βασικά κατα τα δικα μου κριτηρια, δε μπορουσε να γινει χειροτερο…
αφου ρε μεγαλε παιζεις τοσα χρονια…δωσε μας κατι καλο. δε βαριουνται να παιζουν ολο τα ιδια απο τα παλια; παιξε ενα deja vu, only the good die young, ή εστω κάτι απο αυτα που ανεφερα…
(πλακα πλακα αν ακουγα ποτε το women in uniform απο τους maiden ξανα, μάλλον θα σηκωνόντουσαν όλες οι τρίχες της κεφαλής μου…από τα μαλλια που μου απεμειναν δηλαδη…)
Alexander The Great για να καεί το Φάληρο!!!
προσωπικα ουτε αυτο το περιμενω…ποτε μη λες ποτε βεβαια…αλλά χλωμόν εως αδύνατον…
Aν και μισω το Μ.Αλεξανδρο ως προσωπο, το τραγουδι τα σπαει! Μακαρι να σκεφτουνε να το παιξουνε… :roll:
:-s
σουτ Cozy,μπήκα κι εγώ στον πειρασμό,αλλά θα βγούμε off topic
Alexander The Great το 2008
Eγω θελω νa τa πaιξουνε ολaaaaaaaa
Στο site τους ο Dickinson λέει:
“Greece has always given us such great support and we understand that ‘A MATTER OF LIFE AND DEATH’ was the number one album for 4 weeks and we will of course be playing some songs from that album.”
…δε λέει ότι θα το παίξουν όλο, αλλά αφού είναι το πιο πρόσφατο, λογικό είναι να παίξουν μερικά από αυτό…[/b]
Ξερω τι ειπε ο Dickinson.
Αλλα σκεφτειτε λογικα.Θα κανουνε 3 extra shows(Ντουμπαι,Ελλαδα,Σερβια) τον Μαρτιο.
Νομιζετε θα κανουν καινουριες προβες για 3 εμφανισεις…?Γιατι τι το ιδιαιτερο εχουν 3 μικρες χωρες,με κοινο 10-20 χιλιαδων το πολυ η καθεμια?
Μακαρι αλλα δεν το κοβω.
Mόνο που δεν εινaι 3 εμφaνισεις aλλa 8…
Κaι πaλι ,ποσες προβες νa θέλουν, τοσa χρονιa δεν τa εχουν μaθει?
8?
Μηπως υπολογιζεις και του καλοκαιριου?Εκεινα ειναι τον Ιουνιο,και υπαρχει ενα κενο 3 μηνων.Τοτε πολυ πιθανο να εχουν αλλο set list.
Και ναι πρεπει να προβαρουν τα τραγουδια που θα παιξουν πριν καθε εμφανιση.Επαγγελματιες ειναι,απαγορευεται να κανουν εστω και ενα λαθακι στη σκηνη.
Τελοσπαντων.Μακαρι να ειμαι λαθος και μακαρι να παιξουν ολους τους υμνους τους.
ε,με λίγες πρόβες αυτοί είναι έτοιμοι για τα classics.οπότε,μην περιμένετε τίποτα από prisoner κλπ κλπ…
όχι θα μας πέσει άσχημα,ας παίξουν πολλά από το καινούριο…
Βaσικa οτι κaι νa πaιξουνε δεν με aφορa κaθόλου…
UP THE IRONS :twisted: :twisted: :twisted:
οι περισσότεροι επαγγελματιες δε χρειάζονται πολλές πρόβες πάντως. φήμες λένε πως οι fates warning πχ εκαναν ελάχιστες πριν γυρίσουν το dvd εδω. και σκεφτειτε ότι ειχαν τον di virgilio στα drums που δεν ηταν καν κανονικο μέλος και απλά αναπλήρωνε τον zonder που ειχε φυγει…
βέβαια ο τυπος ειναι drummer…όχι αστεια…