Απ’το στόμα μου το πήρες φίλε!
Αν παίξουν όλο το καινούριο θα είναι επειδή θα έχουν σιχαθεί να παίζουν τόσα χρόνια τα παλιά!
Πaντως πολλες φορες εχω σκεφτει νa ερθω στη θέση των Maiden… Αυτο το Hallowed Be Thy Name δεν εχουν βaρεθει νa το πaιουν τοσa χρονιa?
Πaντως εγω δεν εχω βaρεθει νa το aκουω…
εγω με το συμπαθειο το εχω βαρεθει…ειναι ενας απο τους λογους που απο οτι φαινεται δε θα παω…
aυτο που εχω βaρεθει aπο maiden εινaι το the trooper…
Βεβαια στο live, αν το παιξουνε, δεν νομιζω οτι θα χασμουριεμαι…
[/list]
καλα ναι, στο live δε βαριεσαι κιολας. απλά οταν τα χεις ξανακουσει, σου φαινεται λιγο καπως αν το ξερεις απο πριν τι θα παιξουν. πιστευω με πιανεις…
στο trooper παντως, ο μεγαλυτερος εβερ χαμος ηταν οταν το επαιξαν οι dream theater στο rockwave του 2000. ο κοσμος περιμενε να δει τους maiden που ακυρωσανε, και όταν κλεισανε οι theater με αυτο, ήταν κάτι που δε το περιμενε κανεις.οχι οτι το παιζουν καλυτερα. απλά η πόρωση της στιγμής…
Bασικα και οι πιο αχρηστοι να παιζαν το the trooper, πιστευω οτι ο ιδιος χαμος θα γινοτανε… Ειναι το κομματι βλεπεις…
Πωπω ναι. Τι χαμός είχε γίνει; Ήταν που ήταν απίστευτη η συναυλία, σκάει και το “Trooper” και έγινε της τρελής!
Αυτό ακριβώς!
Πάρα πολύς κόσμος ήταν ξενερωμένος από την ακύρωση των Maiden και όταν ακούστηκε maiden-ικό riff (πόσο μάλλον αυτό του trooper) ήταν ικανό για να καεί το σύμπαν!
Τους απεχθάνομαι τους Dream Theater, αλλά εκείνο το 5λεπτο έριξα το headbangin’ της ζωής μου! :twisted:
Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι θα καει το Φαληρο στην κυριολεξια…
Steve ερχομαστε…
Eσεις που ησασταν το 99, το αfrαid to shoot strαngers το ειχαν παιξει?
Το “Afraid To Shoot Strangers” έχει παιχτεί στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1995, τον Ιανουάριο του 1996 και τον Σεπτέμβριο του 1998!
Με άλλα λόγια, ΠΟΤΕ με τον Bruce Dickinson στα φωνητικά…
Ελεγα μηπως το παιξουν τον Μαρτη, αλλα χλωμο…
αντε ενας μηνας απο τωρα!!αν παι3ουν afraid to shoot strangers θα γκρεμιστει το φαληρο ολοκληρο!
Θα το παιξουν ομως?
μακαρι αλλα το βλεπω πολυ χλωμο γμτ…
Για να θυμούνται οι παλιοί (λέμε τώρα) και να μαθαίνουν οι νέοι. Η ιστορική εκτέλεση του “2 minutes to midnight” το '99 στο Περιστέρι (Προς αποφυγήν ανάλογων σκηνικών)
Αναμνήσεις 8)
Giati oloi anarwtiounte an oi maiden 8a pai3oun eidika ayth th fora pou 8a er8oun kommatia pou dn einai ka8olou standard se ka8e live?Kati prisoner akouw kati afraid to shoot…pote exoun pai3ei oi maiden apo to 2000 kai meta afraid to shoot strangers gia na to pai3oun twra?Logika to setlist 8a einai opws ka8e set list gia thn prow8hsh enos album.8a exei apo to AMOLAD 8a exei to BNW ante kai to paschendale apo DOD.Kata ta alla 8a einai ta tragoudia pou akoume sta live tous ta teleytaia xronia…oxi oti mas xalaei ayto vevaia…
8O Δεν το ήξερα ότι είχε γίνει αυτό το σκηνικό! Έλεος!
Αυτός ο τύπος στο τέλος τι λέει; Κρίμα που είναι κομμένο
Θα έχει όλο το A Matter Of Life And Death και σαν encore 5 κομμάτια συνολικά. Tα Iron Maiden, Fear Of The Dark, 2 Minutes to Midnight και άλλα δύο που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Αυτά θα παίξουν και αυτό γιατί αυτά έπαιξαν όλο το φθινόπορο στην περιοδεία τους.
στο site του underworld εχει το εξης:
:: 06.06.2007
Live: Blaze Bailey +guests
καθολου ασχημα. αφου δεν ειναι τελειως off topic ειπα να το βαλω εδω…