Καλο δειχνει, ειναι Ποσειδωνος και οντως βολευει το τραμ. Nice…
Ο χώρος είναι πολύ καλός. Είχα πάει και στους Ολυμπιακούς αλλά και πριν από 2 χρόνια που έπαιζε ο Nick Cave. Το πάνω-πάνω διάζωμα το έχουν κλείσει πλέον, όμως οι υπόλοιπες κερκίδες είναι κανονικά ανοιχτές. Και ο ήχος στον Cave ήταν πολύ καλός
Θα γινει της ΤΡΕΛΗΣ!!!
gamw tin tuxi mou kai tis gamweksetaseis…
ti na pw re pousti…einai na to skeutesai kai na xtupas to kefali sou ston toixo…#-o #-o #-o #-o
Λοιπον μια που εφτασε ο καιρος για το live,για να πουμε ποιοι θα παμε.
Αμα ειναι να βρεθουμε να τα πουμε και να κανουμε και κανα rocking mosh pit να γινει της ποτανας.
Ένας εδώ. 8)
Make them two!
+1
+1
Nα βρεθουμε απ’εξω, κανονιστε…
Οι maiden δεν ειναι για mosh pit φιλε Therion, ειναι να βλεπεις τον Bruce να απαγγελει τα ποιηματα του Harris…
Το 2005 στη συναυλια ησουν…?Με το που ακουστηκε το Ιdes of March αρχισε το χαος…
Εγω ημουν σχετικα μακρια(καπου στη μεσα του χωραφιου) και γυρω μου γινοταν της πορνης απο pitακια.
Εγω ξεκιναω 10 με το λεωφορειο απο Θεσ/κη,λογικα κατα τις 6-6.30 θα φτασουμε(με 60-70 θα πηγαινουμε,δεν το πατανε παραπανω για ασφαλεια…).Οι πορτες λεει ανοιγουν 6.30,δηλ μετα τις 7,αρα μαλλον θα σας προλαβω απ’εξω.
Κανονιστε κατι εσεις που ξερετε τον χωρο.
Εγώ γιατί όταν ακούω ελληνικό μου έρχονται στο μυαλό tool κ.λ.π. ???:-k :-k :-k
κατά τα άλλα + 1 για pit κ.λ.π.
Εγω κατα τις 4 λεω να παω, ειμαι και σχετικα κοντα… Κανονιστε να βρεθουμε απο εξω, γιατι μεσα λιγο δυσκολο… Οι μισοι θα ειναι μπροστα, οι αλλοι μισοι πισω, κλπ…
Μεσα και εγω για τη συναντηση στο Live!!!
Καλή ιδέα!
κι εγω εκει θα ειμαι αλλα και να σας δω δεν νομιζω να σας γνωρισω…
Ε γι’αυτο λεμε να κανονισουμε να βρεθουμε καπου εξω.
Εγω θυμαμαι τον Κοζυ παντως,αν τον δω θα τον γνωρισω.
Eγω θα φοραω κοκκινα all strarακια, μαυρο τζιν και μαυρο φουτερ, θα κραταω ενα πανο του Live after death και θα ειμαι διπλα σε εναν που θα κραταει μια αγγλικη σημαια(ο dark_of_the_sun ειναι αυτος)… Θα βρεθουμε οσοι θελουμε, μην ανυσηχειται, αυτο δεν ειναι προβλημα… Στο κατω κατω, ανταλλαζουμε και τηλεφωνα μερικοι και ολα κομπλε…
5 μερούλες ακομα!!!
Άντε κανονίστε …
pali kala pou allakse o xwros. o neos xwros einai gamatos k exei gamato hxo!!
up the irons!!!
cheers