Εγω μυριζομαι τρελο show παντως… Τanks, Eddieδες, θα γινει χαμος… Αν παιξουν και κανενα Paschendale…
ΗΟΜΕ, FAR AWAY, FROM THE WAR, A CHANCE TO LIVE AGAIN
HOME, FAR AWAY, BUT THE WAR, NO CHANCE TO LIVE AGAIN
Εγω μυριζομαι τρελο show παντως… Τanks, Eddieδες, θα γινει χαμος… Αν παιξουν και κανενα Paschendale…
ΗΟΜΕ, FAR AWAY, FROM THE WAR, A CHANCE TO LIVE AGAIN
HOME, FAR AWAY, BUT THE WAR, NO CHANCE TO LIVE AGAIN
Ρε σεις τελικα set list δεν ειναι ακομα σιγουρο.Απο τη μια εχουμε το εισιτηριο που λεει AMOLAD World Tour 2006 κ απο την αλλη τη δηλωση του Bruce…
Δλδ περιμενουμε το Σαββατο για επιβεβαιωση απο τη συναυλια στο Ντουμπαι…
Λέτε να φτιάξουμε και “rocking.gr” πανώ???:rockon: :rockon: :rockon:
Παιδιά μη τρελαίνεστε. Οι Iron Maiden ποτέ δεν αλλάζουν το setlist κατά τη διάρκεια μια περιοδείας. Θα παίξουν κανονικά όλο το AMOLAD όπως συνέβη και το φθινόπωρο. Οι δηλώσεις του Bruce είχαν να κάνουν με το να συζητάμε εμείς για το ποιά κομμάτια θα παίξουν. Διαφορετικά δε θα γεμίζαμε σε καμία περίπτωση 40-45 σελίδες με posts στο συγκεκριμένο thread.
προσωπικά πολύ θα ήθελα να ακούσω όλο το AMOLAD ζωντανά.
το έχω δει σε video και είναι καταπληκτικό show.
Επίσης, τα περισσότερα “κλασσικά” κομμάτια τα έχω δει και τις 4 προηγούμενες φορές (όχι ότι με χαλάει να τα ξαναδω), ενώ την επόμενη περιοδεία των Golden Years θα την δω ακόμη και αν πρέπει να πάω στο εξωτερικό.
Όμως, οι δηλώσεις του Dickinson σχεδόν αποκλείουν το ενδεχόμενο του AMOLAD και σε συνδυασμό πως στο Dubai θα ήθελαν να παίξουν ένα best of set, κάτι τέτοιο αναμένω και εδώ.
Δουλεια δεν ειχε ο Bruce απ’το να βαλει εμας να συζηταμε σε 40 σελιδες για το setlist… Εξαλου το εισητηριο λεει 2006/2007 tour…
Παιδιά όποιος βρει το σετλιστ από Ντουμπάι ας το βάλει, γιατί θέλω να πάω αν είναι να ΜΗΝ παίξουν το ΑΜΟΛΑΔ. Βοήθεια παρακαλώ !
Υπομονη μεχρι την Παρασκευη το βραδυ…
Χαιρετώ την παρέα του forum μιας και είναι το 1o μου μήνυμα…
Με λίγα λόγια λοιπόν, δεν με ενδιαφέρει τόσο το setlist, είμαι αισιόδοξος πως :
ότι και αν παίξουν, είτε όλο το τελευταίο album, είτε το μισό, είτε
αφιέρωμα στην eurovision κάνουν - λέμε τώρα- , ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ !!!
Υπομονή λίγες μέρες ακόμη…
Σωστα το εθεσες!!!
3 μερες και φαινονται σαν 3 αιωνες!!!
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ
MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN
[SIZE=“1”]Έτσι για να μπαίνουμε στο κλίμα … [/SIZE]
Φίλοι μου μετά τις τελευταίες πληροφορίες από την DIDI Music σχετικά με τον τρόπο προσεύλεσης, κατάλαβε κανείς πώς θα πάμε? Ενώ το κλειστό είναι κοντά στην παραλιακή και ένα Α2 από την Ακαδημίας έκανε την δουλειά τώρα λένε για την δυτική είσοδο στο αεροδρόμιο. Και οι ηλίθιοι έβαλαν τον πιο μικρό χάρτη που μπορούσαν να βρούν χωρίς την δυνατότητα μεγένθυσης. Αν κατάλαβε κάποιος ας εξηγήσει και στους υπόλοιπους.
Λοιπον, με λεωφορεια δεν εχω ιδεα… Οσοι πατε με τραμ κατεβαινετε στην 2 αγιου κοσμα… Οπου δειτε μπουλουκι με μπλουζες maiden και τα συναφη, εκει θα ειναι…
Πωπω γκρίνια!!! Να πάρε το χάρτη και σε “μεγέθυνση” να δούμε τι θα καταλάβεις…
Όσο για το λεωφορείο το 185 που ρώτησα μου είπε το ίδιο: 2η στάση Αγίου Κοσμά (για το Β2 κ το 140)
Καλό κουράγιο παιδιά…
kalispera sto forum kai apo mena . i sinaulia molis pou egine Sold Out.
Iparxei filos fadaros pou meta apo agona 8a parei adeia alla den iparxei pia eisitirio oute gia deigma.
Opoios poulaei to diko tou i akousei kati gia eisitirio as mou steilei ena mail spiros8281@gmail.com
i ena pm. einai anagki.
Euxaristo .
Παρόλο που δεν το πολυπίστεψα στην αρχή, μόλις πήρα τηλέφωνο το ticket house Θεσσαλονίκης (στην Αθήνα δεν το σηκώνουν-μάλλον έκλεισαν για σήμερα) όπου μου επιβεβαίωσαν πως η συναυλία είναι πλέον sold-out!!! Ε ρε γλέντια!
nai ontws ki egw molis perasa apo ticket house 8es/nikhs gia na parw gia 2 filous kai tous apogohteusa, PARA poly tzampa ta aeroporika pou ekleisan an akousete kati mail me: nimlot@rocking.gr
Δεν θα εχουν αφησει εισητηρια να πουληθουν στο ταμειο την ημερα της συναυλιας ???
μπα!
ετσι!
Maiden!
ΓΑΜΩ!
sold out!
της κακομοίρας!
να ανεβαίνουμε σιγά σιγά!