Iron Maiden τον Μάρτιο

Κοίτα στις Μικρές Αγγελίες αν δεν το έχεις δει… ένα παιδί πουλάει το δικό του. Ελπίζω να μην πρόλαβε άλλος…:-s

Ξέρει κανείς πόσα ήταν τα εισιτήρια?

[SIZE=“5”]2 ΜΕΡΕΣ…
ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
[/SIZE]

Στο site των Maiden λεει
Due to an overwhelming ticket demand for Iron Maiden’s forthcoming show in Athens on the 11th March, promoters Didi Big Music have moved the concert to a larger venue - Hellinikon Basketball Arena which has a capacity of 10,000.

Έστειλα e-mail σ’αυτόν, αλλά τίποτα…

Ρε σεις φωτογραφικη θα ρισκαρετε να παρετε?
Η didi στο site της λεει το εξης
Κατά την είσοδο θα γίνει αυστηρός έλεγχος και γι αυτόν το λόγο αποφύγετε να φέρετε μαζί σας επικίνδυνα αντικείμενα, αλλά και βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές κτλ…

Η καλυτερη φωτογραφικη μηχανη ειναι ο Εγκεφαλος…

και οι μηχανές των άλλων … :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Σιγά μην πάρω την δικιά μου και με όλο το στριμωξίδι μοσ πιτ κ.λ.π. να πάθει τίποτα #-o

Καλά που το έθεσες… το σκεφτόμουν κι εγώ, δεν ξέρω τι να κάνω! :dunno: Έχω και μια πόρωση με τις φωτογραφίες…8O Βασικά, πάντα έτσι λένε, αλλά ως τώρα εγώ τραβούσα σε κάθε συναυλία…:-k Στους Deep Purple το καλοκαίρι μάλιστα κάθησα κερκίδες και τράβηξα μία ώρα video! :stuck_out_tongue: (τι καμμένη που είμαι! αλλά τώρα το βλέπω και χαίρομαι!) Στην είσοδο μου ψαχουλέψανε την τσάντα, αλλά δεν είπαν τίποτα… έτσι κι αλλιώς τι θα κάνουν;; Μπορούν να μου “κλέψουν” τη φωτογραφική;; 8O Το πολύ πολύ να σε δει κάποιος υπεύθυνος και να σου πει να μην τραβήξεις άλλες…
Όσο για τα πιτ, μπορείς να την έχεις μέσα εκείνη την ώρα… το πρόβλημα είναι σε καλοκαιρινές συναυλίες με τα νερά που πετάγονται!

Έτσι ακριβώς! Δεν μπορούν να τις πάρουν! [-X
Αν ήταν έξυπνοι θα μπορούσαν να πάρουν το film…
Αλλά ακόμα και να το έκαναν, αν έχεις ένα δεύτερο κρυμμένο, την κάνεις τη δουλειά σου! :stuck_out_tongue:

Kι αμα εχεις ψηφιακη?:-k

Απ’το στόμα μου το πήρες… :smiley: Ψηφιακή έχω, αν μου την πάρουν θα πεθάνω!! My preciouuusss!!!
Αλλά θα την πάρω μαζί! [-X Τώρα σκέφτομαι για κάμερα! :lol: Έτσι κι αλλιώς υποτίθεται ότι απαγορεύεται κάθε μέσο ηχογράφησης, βιντεοσκόπησης κλπ., αλλά και με τα κινητά τραβάμε χαλαρά βιντεάκια και φωτογραφίες. Δεν πιστεύω να υπάρχουν και πολλοί που θα έρθουν χωρίς κινητό!

Εγώ δεν είχα πάει, αλλά μου είχαν πει ότι πρόπερσι στους Scorpions ένα παλικάρι στις κερκίδες είχε φέρει και τρίποδα και είχε στήσει για να τραβήξει με κάμερα όλη τη συναυλία!!! :lol: Θεός!!

Ναι ρε συ, και στους Pearl Jam το Σεπτεμβρη το ιδιο ειχε γινει. Ολοι ειχανε κινητα/φωτογραφικες/καμερες και τραβαγαν αστυστολα!
Τι μ@λ@κ@ς που δεν πηρα…#-o

Ασχετο, ετσι οπως ειναι το εισιτηριο πως θα καταφερουμε να μη μας το καρταστρεψουν? Δεν εχει εγκοπες ωστε να το σκισουν…:-k

Λοιπόν, για τη συναυλια της Αθηνας οσοι εχουν καρτα μελους απο το fan club (και εννοω το OFFICIAL) ας την παρουν μαζι τους διοτι διαβασα πως θα εχουν δικαιωμα για front row και μου ρχονται υποψιες για ΠΟΛΥ συναυλιακα κομματια με κοσμο ΠΑΝΩ στη σκηνη, ΟΗΟΗΟΟΗ

Can’t understand what is happening to me… :bow2:

Απλα το υποψιαζομαι δε το ακουσα απο καπου.

Έλα μου ντε :stuck_out_tongue: Καινούρια μόδα θα είναι μάλλον! Ούτε στων Metallica έχει! Ούτε στων Pain of Salvation που πήρα…
Απλά όταν θα πάει να το κόψει θα πεις: “Μηηηηηηη!!!” :stuck_out_tongue:

Λετε να παιξουν κανα heaven can wait??? Αυτα ειναι…

Οσο για το αλλο με τις καμερες, ο Bruce σε ενα live ειχε πει "βγαλτε τα κινητα και ηχογραφειστε, δεν ειμαστε σαν τους Metallica(αυτο δεν το λεω για μπιχτη). Παντα στα εισητηρια λενε απαγορευονται μηχανες κλπ, αλλα ολοι βγαζουν… Τι να πω?

Τι;;; Δεν είσαι καμμένη, ΘΕΑ είσαι :bow2:
Τσέκαρε σε λίγο τα pm σου :slight_smile: =D> :yahoo:

Όσο για τις φωτογραφικές: Έλεγχος γίνεται σπάνια, αλλά και να έχεις μαζί σου και να τη βρουν, πάρα πολύ δύσκολα θα στην πάρουν. Βασικά, δεν πρόκειται να στην πάρουν μιας και στην ουσία οι φωτογραφίες δεν απαγορεύονται-αρκεί βέβαια να μην έχεις κανένα επαγγελματικό φακό 20cm κτλ. Απαγορεύεται να τη μαγνητοσκοπήσεις πάντως. Αν σε δουν να έχεις κάμερα και να γράφεις, θα έχεις πρόβλημα. Αλλά τα βιντεάκια από φωτογραφική δεν απαγορεύονται. Άλλωστε, πλέον με τα κινητά (που σιγά σιγά γίνονται όλο και καλύτερης ανάλυσης) η κατάσταση είναι πέραν κάθε ελέγχου.

Όντως! Με λένε και Αφροδίτη! :lol:

Όσο για την Κυριακή, ντάξει, δε θα πάρω κάμερα… (με βαριά καρδιά) Θα τραβήξω βιντεάκια με τη φωτογραφική! :stuck_out_tongue: Αν και η κάμερα έχει τρελό ζουμ ρε γαμώτο… 8O Τέλος πάντων! Τουλάχιστον θα είμαι εκεί! #-o

Σ’αυτο διαφωνω καθετα!Απο τις μεγαλες συναυλιες που πηγα (Maiden 2005 κ GNR περισυ) θυμαμαι ελαχιστα πραγματα…!
Δεν ξερω τι στον π@@%#ο συμβαινει εκει πανω,αλλα μου τη δινει.
Ολα τα ωραια κρατανε λιγο.

Εγω εχω καλη μνημη και θυμαμαι πολλα… Απο την αλλη, γιατι να χασεις καποια στιγμη της συναυλιας βγαζοντας photos κλπ…?