Ναι, είναι αρκετά πιθανό να είναι μεγαλύτερο!
1,5 ώρα που παίξανε στο Dubai είναι λίγο, αλλά εκεί είναι festival οπότε… ελπίζουμε για κάποια tracks ακόμα![-o< :papas:
Ισχύει ότι ο Gers χτύπησε το πόδι του πάλι; #-o
Ναι, είναι αρκετά πιθανό να είναι μεγαλύτερο!
1,5 ώρα που παίξανε στο Dubai είναι λίγο, αλλά εκεί είναι festival οπότε… ελπίζουμε για κάποια tracks ακόμα![-o< :papas:
Ισχύει ότι ο Gers χτύπησε το πόδι του πάλι; #-o
Aυτο το setlist ειναι γαματο… Θελω βεβαια να ακουσω και κατι απο Brave New World και Dance Of Death… Θα δειξει…
nai leei forouse enan nar8ika ! imarton pia me auton … akoma exw to eisitirio tou rockwaveo opou
telika den paiksan logo tou Gers ( eixe spasei to xeri tou tote )
Μην μου το θυμίζεις! :x
spoiler link
Δεν 'ναι κακό αλλά θα ήθελα το set list από το tour του χειμώνα …
ΕΔΙΤ#2 :papas: :papas: :papas:GERS :papas: :papas: :papas:
Καλυτερο δεν νομιζο να υπηρχε… απο το καινουργιο παιζουν τα καλυτερα κατα εμε και αυτα που ηθελα να ακουσω…
UP THE IRONS!
Εκτός από το pilgrim …
Απλά πράματα : Παίρνεις τις φωτογραφίες στις τυχον μπαλλάντες… Στο νταβαντούρι απλά το απολαμβάνεις και είσαι σε ετοιμότητα για καμμιά πόζα πλάτη με πλάτη στο σόλο… Αλλά τόσος κόσμος από εδλω μέσα που θα είμαστε, θα αλληλοκαλυφθούμε μια χαρά…
Να με θυμηθείτε και με να εεεε???
Δεν ξερω αν το εχετε σεινηδητοποιησει,αλλα αυριο θα δουμε τους [SIZE=“6”]MAIDEN[/SIZE]
Εγώ πάντως ΟΧΙ …
Καλα κανεις…
τι όχι??δε θα τους δεις ή δεν το έχεις συνειδητοποιήσει??
To intro με το Different World τα σπαει… Κατα τ’ αλλα παλι trooper, number, wrathchild, run to the hills, τεσπα δε ξενερωνουμε ποτε…
Μερικοι δεν τα εχουν ακουσει ποτε ομως…
Θα είναι ωραία όπως και να 'χει, οπότε μην κωλοσκάτε!
Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!Maiden!!!
tha ourliazoume ores methavrio vradi!!!
Μια διορθωση… Αυριο βραδυ, οχι μεθαυριο…
Μα αυτο ήταν είναι και θα είναι το αυτονόητο…
ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει ofc …
Αν και οι Maiden συνήθως έχουν ακριβώς το ίδιο setlist σε μια περιοδεία, αυτή τη φορά ελπίζω να γίνει η εξαίρεση! [-o<
Το Dubai είναι “ειδική περίπτωση”!
Πέρσι ακύρωσαν οι Saxon λόγω του στιχουργικού περιεχομένου του Crusader! #-o
Πάλι καλά που έπαιξαν οι Maiden δηλαδή!
Για το χθεσινοβραδινό show θεωρώ πιθανό να υπήρχε περιορισμός στην ώρα λόγω festival και όχι μόνο!
1,5 ώρα selist είναι πολύ λίγο για τους Maiden που παίζανε μέχρι και το “Dance Of Death” τουλάχιστον 2 ώρες! :?
Θέλω να πιστεύω ότι στις χώρες που παίζουν μόνοι τους, θα προσθέσουν τουλάχιστον 3 τραγούδια ακόμα! :papas:
(π.χ. Τhe longest day, Paschendale, Dance Of Death, Brave New World κ.ά.)
Ο μόνος λόγος να μην το κάνουν θα είναι, κατά τη γνώμη μου, το χτύπημα του Janick Gers (έμαθα ότι εμφανίστηκε με το πόδι σε νάρθηκα ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν τo έχω επιβεβαιώσει…).
Αυτός ο Janick … κάθε φορά που είναι να έρθουν Ελλάδα κάτι παθαίνει! #-o
Όπως και να 'χει, είναι η πρώτη φορά (από τον ερχομό του internet και μετά) που, αν και ξέρουμε το setlist της προηγούμενης συναυλίας, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι έτσι και εδώ!
Σαν τον παλιό καλό καιρό…
42 ώρες και 41 λεπτά ακόμα… :bounce:
[SIZE=“4”]Up The Irons![/SIZE]