Iron Maiden τον Μάρτιο

Maiden1979 τα ποστ σου στο blabbermouth τα σπάνε …

Όπως τα είπες ο παλιός καλός καιρός…

Λες λοιπόν να πούνε και κάνα pilgrim ??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[SIZE=“6”]MAIDEN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!![/SIZE]

:metal: :metal: :metal: :metal: :metal:

Μολις γυρισα σπιτι και ειδα το σετ λιστ.

Περα απο τα καινουρια και τα Fear of the Dark,The Evil That Men Do,τα υπολοιπα τα ξανακουσα προπερσι.
Αλλα ενα εχω να πω.
Στ’αρχιδα μουυυυυυυυυυ πορομπορομπομπερομπερομ πορομπορομπομπερομπερομ πορομπορομπομποοοοομ!
[SIZE=“7”]MAIDEN ΡΕΕΕ![/SIZE]

Αθηνα ερχομαστε!
Ετοιμαστε τα μπυρονια γκαιζ.Θα γινει μακελειο.
:drunk:

maiden1979 simfono se auta pou les. exw mia epifilaksi oti isos allaksei teleios to setlist edw
logo tou oti sto dubai pezan gia proti fora an den kano la8os,kai isos edw epanaferoun olokliro to amolad alla logika 8a peksoun ta idia kai merika kommatia parapano kati apo brave new world kai dance of death kai isos ena akoma palio, diladi kano provlepsi gia brave new world, rainmaker i dance of of death kai ena palio,opos eimai sigouros oti 8a pros8esoun kati akoma apo to aolad

[SIZE=“6”]ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ MAIDEN MAIDEN[/SIZE]

ξερετε αν εχει πουθενα να παρκαρουμε εκει περα αν κατεβουμε με αυτοκινητο…?

Προβληματα που εχω και γω…

Μετά το sold out Και τωρα μπορούν να πάνε να #$%@#^ όλοι οι οπαδοί της φλωρό-εναλλακτικής και της ελληνική τουρκο τσιφτετελο κατινο γυφταριού μουσικής, που μας ζαλίσαν τόσα χρόνια με την επιβολή και το φασισταριό τους επί κάθε ΜΜΕ υπαρκτού, μαζί με τη μοδίτσα τη κουνιστή που κουβαλούσαν, γιά τσόλια με μπουστάκια πάνω στα τραπεζάκια…
Και αν νομίζεται ότι τα γράφω ανώνυμα, γελιέστε οικτρά…Χρόνια γυρίζουμε οι Ειδικές Μεταλλικές Δυνάμεις (Special Metal Forces) με τους φλωρόμετριτες ανοικτούς, σε όλης της Αθήνας τα μαγαζιά, για εντοπισμό των ξεπουλημενων κουνιστών μπουζουκο,μπαγλαμ-αναθρεμένων…
Η συνέχεια με το March Metal Day, kai Rockwave, θα δώσει και το τελειωτικό κτύπημα στη φλωριά διά παντός, να φορέσουν από τώρα τα στριγκάκια και να κουνήσουν τις αχλαδιές ,να πέσουν τα μούρα…
#-o #-o :lol: :stuck_out_tongue:

Υ.Γ Η ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ εναπόκειται σε μας τους ίδιους…από τυχόν εντοπισμό ανεγκέφαλων ,αυτοαποκαλούμενων Metalheads ,που διανοηθούν λόγω sold out ,γιά ΜΑΓΚΙΕΣ, σε κλειστό΄΄περιορισμένο χώρο , θα γνωρίσουν από κοντά την άμεση επέμβαση των SMF…
Aς μη ξεχνούν οι μογγολοι ,ότι θα παρεβρίσκεται μεγάλος αριθμός ΑΝΗΛΙΚΩΝ οπαδών , που θα πάρουν το συναυλιακό βαφτισμα αύριο εκεί…:-k
Heavy metal στα ^%#$^#^&&…8O
Η cristin από Lacouna Coil στη φώτο ,τους χαιρετά προκαταβολικά …

copyright by velis the priest

Αναφέρεσαι σε φωτοβολίδες κ.λ.π. ??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

re paidia me ti treno tha paw k se poia stasi tha stamatisw…???ksereis kaneis???

Υπενθυμίζω σε όλους και όλες πως μετά τη συναυλία ακολουθεί after-show party στο Texas (Ιπποκράτους 56). Η βραδιά δηλαδή συνεχίζει να είναι αφιερωμένη στους Iron Maiden και για πολλές ώρες μετά τη συναυλία τους! :walkman:

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε και να τα πούμε. :ok: :drunk:

Πλάκα κάνεις θα είμαι τόσο λιώμα που ούτε μπάνιο ούτε τίποτα μόλις γυρίσω σπίτι πάω για ύπνο …:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΡΑΜ 5 - «Πλάτων» Σύνταγμα -Γλυφάδα
3 ? «Θουκιδίδης» Παλαιό Φάληρο-Γλυφάδα
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Χ27 Μετρό Αγ. Δημητρίου-Παλαιές Αφίξεις Ολυμπιακής
103 Αθήνα-Αμαξοστάσιο Ελληνικού
Β2 Αθήνα-Αμαξοστάσιο Ελληνικού
140 Πολύγωνο-Γλυφάδα
141 Κυκλική γραμμή μετρό Δάφνης μέσω Ελληνικού

Προς Thorgal: Ολο το παλιό αεροδρόμειο Ελληνικού ,είναι ένα απέραντο πάρκινγκ,Το γήπεδο είναι κολλητά ,στο γκαραζ αεροσκαφών που είδαμε τους Tool…8O

Προς Guardian_of_the_blind…γειά χαρά …Και όχι μόνο…Η μαλ… τέχνας κατεργάζεται…Το respect που έχει αποκτήσει το μέταλ κοινό ,δε θα χαλάσουν 15 καραγκιόζιδες,.,Το νου σας στο διπλανό…:-s

Προς kourou…Ολοι γραμμή στο Τέξας τότε μετά τη συναυλία…Με τέτοιο setlist, δε ξεκαυλ… ούτε 5 μέρες μετά:D

Ελα ντε…:slight_smile:

Με την γραμμή 3 του τραμ λογικά πρέπει να κατέβεις ή στην στάση ελληνικό ή στην 1η αγ.κοσμά

Καποιος ειπε οτι στη Dance Of Death tour επαιζαν πανω απο 2 ωρες :? 1 και 45 λεπτα επαιζαν ξεχαστε τα δυωρα set, ουτε μια στο μυριο. Σε λιγη ωρα ξεκιναω απο Σαλονικα για Αθηνα…:slight_smile:

Kαλο ταξιδι…:slight_smile:

ΕΕΕ λίγες φωτοβολίδες κάμποσο ποσπιτ … και έδεσε το γλυκό … 8) 8) 8) 8) 8) 8) xD xD

Τι λετε ρε?? Συναυλια χωρις φωτοβολιδες δεν λεει… Οποιος φερει να φερει μπολικες και για τους υπολοιπους… Εγω δεν πολυβρισκω, μονο μια φορα στον Παπακωσταντινου…:smiley: :smiley: :smiley:

Εγώ δεν παίζει καθώς δεν έχω πηγή αλλά θα ψαχτώ να φέρω στους guardian … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οχι Guardian ρε… Ειναι πολυ μικρο, θα καουμε εκει μεσα…:frowning: