Γιατί helloween ήταν καλύτερα ??? :roll: :roll: :roll: :roll:
[SIZE=“1”]τεσπα γενικά δεν έχω τέτοιες “προμήθειες” στην γειτονιά μου …οπότε δύσκολο [/SIZE]
Και αυριο δεν θα μπορουμε να αναπνευσουμε.
Και αμα αυτος που εχει τη φωτοβολιδα ειναι σουρωμενος και την πεταξει μεσα στο κοινο θα ειναι ακομα καλυτερα…
Τετοιες μαλακιες δεν χρειαζονται.
Δεν εχετε ακουσει για αυτο που εγινε σε παλιοτερο live των Maiden στην Ελλαδα,οταν ο Dickinson σταματησε στη μεση το τραγουδι (το 2 Minutes to Midnight νομιζω) γιατι ειχε εκνευριστει απο μια φωτοβολιδα?
Μπααααα βλέπω το live το '99 σε βίντεο …8) 8) 8) 8) 8)
Εκεί το σταμάτησε γιατί τον έφτυσαν …
Ρε δε φερνετε και κανονια, η συναυλια θα ειναι φοβερη ο,τι κι αν γινει!
Χμμμμμμμμ :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k
Ναι αλλά πριν σταματήσει αποχώρησε για 3 λεπτά από τη σκηνή και ανέβηκε όταν τα έσβησαν. Μέσα στον πανικό τότε ούτε που το είχα καταλάβει πως είχε φύγει!!!
Αθηνα ερχομαστε!
Παλικαρια τα λεμε σε 9-10 ωρες 8)
Ayta einai maiden shmera!!!8a ta spasoume ola!!!
to 99 o Dickinson opote anaban kapnogoma efeuge apo tin skini giati den mporouse na anapneusei kai eixe parakalesei ton kosmo na min anabei. to 2 minutes to stamatisan stin mesi meta apo protropi tou Bruce otan antilif8ike oti o Harris eixe stamatisei na pezei afou kapoios apo to koino ton eftise. Ntropis pragmata kalitera na min ta 8imomaste…
Imarton mages oxi kapnogona eidika se kleisto xwro den 8a blepoume apo tous kapnous kai 8a strabosei kai to sigrotima.
lol εγώ νόμιζα πως ο μόνος λόγος ήταν το ότι τον έφτυναν …8O 8O 8O
Μια παρακληση… Μην γιουχαιστει η κορη του Αρχηγου…
Ας κάνει κανείς καμιά βλακεία και θα ακούσει τη συναυλία από έξω…:twisted:
Δεν νομιζω να προλαβει…
Θα τον εχουν λιτζαρει μεχρι να βγει εξω…:lol: :lol: :lol:
ωωωχ!!! Θα παιξει και αυτη, την ειχα ξεχασει τελειως!!!:lol: :lol:
Eξαρταται απο το τι μαλακιες θα λεει…
Όντως δεν κολλάει κθλ σε heavy metal συναυλία, αλλά τι να πεις…
7 ώρες…
H κόρη είναι πέραν από όμορφη και τρομερή τύπισσα… Το απέδειξε με τα παιδιά του Rock Hard,Σειρηνάκης κλπ εχθές βράδυ στο Ηard Rock Cafe…Τωρα όσοι πήγανε Χ’ιλτον για Maiden,άδικος κόπος έστω και να τους δεις…
Hilton???
Λοιπον μαγκες, καλη πωρωση σημερα!!! UP THE IRONS!!