Iron Maiden τον Μάρτιο

UP THE IROOOOOOOOOOOOOONS !!!1

Κι εσύ ξαναπές το! :smiley:

Δεν πειραζει…
Up The Irons!

UP THE IROOOOOOOOOOOOOONS !!!1

Πάμε όλοι μαζί ρεεεεε!!!

Up the Irons!!! :smiley:

Παλιμπεδιζετε???:lol: :lol:

Κακό είναι/??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

UP THE IROOOOOOOOOOOOOONS !!!1 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Παροξισμός Maiden are coming to our town…
Φλώροι φορέστε ρόμπες και ελάτε κούτσα κούτσα…να φάτε και τη π…χα…χα…χα…χ.α
Σκυλάδες φορέστε τα λουριά σας, να σας βολτάρουμε στα σκατο μαγαζα΄σας…Ρατσίστες και φασισταριά του κερατά , μαζί με το σύστημα σας …χα…χα
Τελειώσατε, λιώσατε…όσο και να κρυφτήτε ο Eddie θα σας βρεί…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αυτά είναι …:slight_smile:

maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden
maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden maiden

Καταραμενοι Αθηναιοι:p …αλλοι βλεπουν Maiden τωρα και αλλοι Αρναουτογλου,γαμω το χωριο μου…:x

to idio skeftomai ki ew gamw tis paneladikes mou gamw…:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Μόλις μπήκα σπίτι από τη συναυλία.
Χώρις να πω πολλά ήταν σούπερ…5 κομμάτια αν δεν κάνω λάθος από τον καινούριο…και από παλιά wrathchild, trooper, 2 minutes, 666, hallowed be thy name, fear of the dark, iron maiden, run to the hills, the evil that men do νομίζω ότι τα συμπεριέλαβα όλα…σκηνικό πολύ δυνατό…και ο χώρος πιστεύω γαμάτος…απορώ γιατί σε άλλες συναυλίες μας στέλνανε στο κοτέτσι δίπλα…
Τελικά κατάλαβα γιατί ήταν soldout…οι μισοί ήταν γονείς που πήγανε με τα παιδιά τους!!!:lol: :lol: :lol:

…επέστρεψα κι εγώ… Ωραία πράματα!!! :band: Πολύ ωραίο το σκηνικό κ παίδαρος η Lauren!!! Ο ήχος μου φάνηκε σαν να μην ήταν αυτός που έπρεπε… (πείτε μου αν κάνω λάθος…):-k :-k

IRON MAIDEN μαδερφακερς…

Κρητική και εντυπώσεις αύριο τώρα πονάω
Υ.Γ:ο αδερφός μου γράφει τώρα…
Υ.Γ. 2: ΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ! ! ! ! !

Mαλακες κι εγω ποναω…
Τα λεμε απο αυριο…

Oσον αφορα το μουσικο μερος της laureen δεν νομιζο οτι αφορα και πολλους. Αυτο που προσεξα ειναι οτι ο ηχος ηταν τοσο σκατα που δεν καταλαβαινα Χριστο απο οτι ελεγε…

Στο αλλο μερος τωρα… Ηξερα οτι η τυπισσα ειναι κουκλα, αλλα αυτο που ειδα πανω στην σκηνη ηταν το κατι αλλο…:smiley: Μια φατσουλα ολο ναζι και γλυκες, ενα σωμα που πολλες θα ζηλευαν, και ενα δερματινο παντελονι που ξυπναγε τις πιο μυστηριωδεις φανασιωσεις ολων των αντρων εκει μεσα…:smiley: :smiley:

Παμε και για τους Maiden… Mε το που βγηκαν με πιασαν τα δακρυα, χωρις να μπορεσω να το εξηγησω… Ισως επειδη ειναι η πρωτη φορα… Ημουνα 4 σειρα απο αριστερα(Murray/Smith) και απο σπρωξιδι γινοταν της τρελης… Ο ηχος σκατα στο Different World αλλα μετα βελτιωθηκε… Τα κομματια απο το AMOLAD σπειρανε…Στο Trooper εχασα την μπαλα καθως απο τα αριστερα, βρεθηκα στα δεξια,ακριβως μπροστα απο τον Gers,ο οποιος φοραγε και ναρθηκα στο δεξι του ποδι… Αφου μετα απο πολλες μαχες αναβρεθηκα στα αριστερα, ανεβαινω στους ωμους ενος παιδιου και εχω φατσα καρτα μπροστα μου τον Harris, και ανταλλαζουμε βλεμματα…(Πως δεν λιποθυμισα εκεινη την ωρα…) Στο τελος ειπαμε και ενα Happy Birthday στον Αρχηγο, για τα γενεθλια του…

PS1. Nicko, Janick, Dave, Andrian, Steve, Bruce, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ
PS2. The Tale Goes On And On And On…

φοβερή εμφάνιση από ένα τεράστιο group…
η θυγατέρα τίμησε τον MICHAEL SCHENKER αλλά λίγοι κατάλαβαν δυστυχώς ότι το τελευταίο κομμάτι ήταν το natural thing…
οι Maiden στάθηκαν στο ύψος τους και έκαναν αυτό που ξέρουν καλά,να παίρνουν κεφάλια δηλαδή!!!
δεν νομίζω να ήταν κανείς δυσαρεστημένος στο τέλος,όλα κύλησαν μια χαρά,και ναι,ο ήχος θα μπορούσε να ήταν κατά πολύ καλύτερος…

Η Layren δεν ελεγε και πολλα(και καλυτερα δηλαδη γιατι με τετοια τσιριχτη φωνη…:stuck_out_tongue: ) αλλα περασε γρηγορα η ωρα.

Οι Maiden τι να πω…Πρωτη φορα που τους εβλεπα και απλα…:bow2: [-o< :respect:
Ο ηχος πολυ καλος, ο κοσμος απιστευτος και το setlist απλα super…

Απλα επιβεβαιωσαν για μια ακομη φορα την τεραστια αξια τους.Δεν υπαρχουν λογια…:metal:

Ουφ.Μολις εφτασα σπιτι.

Λοιπον,η Λωρεν ηταν πραγματικα για τον πεο.Δεν λεω,πολυ ομορφη κοπελα,αλλα τσιριζε στο μικροφωνο λες και την ειχε κερατωσει.Το συγκροτημα της ποζερια σκετη,ειδικα αυτος ο μπασιστας τι σουργελο ηταν…με λιγα λογια ΠΑΝΑΘΛΙΟ support για τους θεους.Τελος παντων.
Μετα το μισαωρο βαρεμαρας,βγηκαν τα παλικαρια μας και μας τρελαναν.
Για να πουμε την αληθεια ομως,μεχρι το 3ο τραγουδι(Brighter than a 1000 suns) τα πραγματα ηταν σχετικα ηρεμα.Φαινοταν οτι ολοι περιμεναμε τα παλια,κλασικα τραγουδια.Ε και με το Wrathchild κ το Trooper ξεκινησε ο χαμος.Απο εκει και περα,με μονη εξαιρεση το Reincarnation Of Benjamin Breeg που ηρεμησαμε καπως παλι,ειχαμε χασει την μπαλα.
ΧΑΜΟΣ.
Μονη ξενερα το μικρο σχετικα σετ λιστ(ιδιο ακριβως με το Ντουμπαι,περιπου 1 ωρα κ 40 λεπτα).

Τελικα καλυτερα που δεν παιξανε ολο το AMOLAD.
Εγω τουλαχιστον θα βαριομουν καποια στιγμη.

Στις κερκιδες ειχε γονεις με παιδακια ηλικιας κατω των 10 ετων.Αυτα ειναι!
Αιντε και του χρονου!