Kalimereeeeeeeees…
Oeeeeeoeeeeoeeeeeeee Maideeeeeeeeen Maideeeeeen…
Auto mou emeine apo xtes…Epitelous ena show evropaikwn prodiagrafwn sto elladistan…
4 fores tous exw dei stin Agglia, 2 edw, mporw na pw pws an ola ta live pou ginontai sti mikri alla
trela kavlwmeni gia metal xwra mas ginontan etsi tote xalali kai ta 55 kai ta 800 eurakia.
Gia ti Lauren den exw gnwmi, den tin prolava…outws i allws psefto brit-pop einai, an kai kori tou arxigou.
Oso gia tous maidanous, ksekinisan xalara, alla me tetia kavla ap to gemato stadio ola siga siga piran fwtia…
O Bruce, o Steve, kai t’alla paidia, edwsan mathimata tou pws ena metaliko live tha eprepe na einai,
kai oi kyrioi tis didi music etrivan ta xeria tous me ta zesta zesta eurakia tou sold out live.
Opws eipe kai se allo post kapoios, pws na min einai sold out afou oloi itan papoudes me ta eggonia tous.
Se pliroforw file, otan tous eida gia prwti fora stin agglia ki’egw tin idia aporia eixa, pou pane ta barbadia me
ta anilika, eida omws 60ri na xtypietai xeirotera ki’apton 18ri gio tou, to metal den exei ilikia…
Anywayz, sta tou show twra… O ixos arketa kalos gia ta ellinika dedomena, ta skinika akoma pio kala
(o fetinos eddie an kai den polyfanike mes’to tank gamouse), i organwsi kali
(oi securitades,tsekadoroi,bartenders klp den se evlepan san provato)-(vlepe live tool), to venue proetoimasmeno katallila gia tetoiou megethous live.
Me megali efxaristisi akousa to Bruce na leei pws sto epomeno live tous tha feroun ta skinika tou powerslave,
elpizw tote na to poun to gamimeno to Alexander…Mas eftiakses pou mas eftiakses tragoudwntas to refrain,
pesto re palikari na metakomisoume to kleisto sto marousi…tespa…efseveis pothoi xeimerinis nyktos…#-o
P.S.1
Happy Birthday Dear Harry…
P.S.2
Get well Janick…
P.S.3
Didi Music fuck off and die…[-X
P.S.4
Osoi traviksan videos elpizw na ta doume anevasmena pouthena…